ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ULUSAL GIDA REFERANS LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    • TARİHÇE
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • KALİTE POLİTİKASI
    • İÇ KONTROL SİSTEMİ
    • BELGELERİMİZ
  • BÖLÜMLER
    • BİLİMSEL VE ANALİTİK İŞLER
      • MİKROBİYOLOJİ
      • BİYOTEKNOLOJİ VE GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMA
      • GIDA ILE TEMASTA BULUNAN MADDE VE MALZEMELER
      • HİSTOLOJİ
      • KATKI, ORİJİN TESPİTİ, TAKLİT VE TAĞŞİŞ
      • MİNERAL MADDE
      • DİOKSİN
      • PESTİSİT
      • MİKOTOKSİN
      • GIDA TAKVİYELERİ
      • NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
      • ÇEVRE VE ATIK YÖNETİMİ
    • KALİTE VE KOORDİNASYON
      • KALİTE YÖNETİMİ
      • EĞİTİM VE KOORDİNASYON
      • PROJE VE YAYIN YÖNETİMİ
      • BİLGİ İŞLEM
      • YETERLİLİK TESTİ
      • KALİBRASYON
    • İDARİ VE MALİ İŞLER
      • İDARİ İŞLER
      • MALİ İŞLER
      • İDARE AMİRLİĞİ
      • MEKANİK - ELEKTRİK
    • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
    • SİVİL SAVUNMA VE GÜVENLİK
    • TAŞINIR KAYIT
    • İÇ KONTROL
  • HİZMETLER
    • ANALİZLER
    • EĞİTİM
    • DOSYA İNCELEME VE DENETİM
    • MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
    • PESTİSİT RUHSATLANDIRMA
    • POLEN KÜTÜPHANESİ
  • YETERLİLİK TESTLERİ
    • SONUÇ RAPORLARI
    • PROGRAM
    • BAŞVURU FORMU
    • ANALİZ SONUÇ BİLDİRİM FORMU
    • TEST MATERYALİ SORUN BİLDİRİM
    • KATILIMCI MEMNUNİYET ANKETİ
    • YETERLİLİK TESTLERİ GENEL PROTOKOLÜ
    • AKREDİTASYON SERTİFİKASI
  • ÇALIŞTAY
    • ULUSAL GIDA YETERLİLİK TESTLERİ ÇALIŞTAYI 2023
      • GENEL BİLGİ
      • AFİŞ
      • DÜZENLEME KURULU
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksUlusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

KALİTE POLİTİKASI

​

 

VİZYON

Gıda güvenilirliği alanında çalışan laboratuvarlar için rehber olmak, gıda analizlerinde kalite, çeşitlilik ve güvenilirliği arttırmak için araştırmalar yapan, ülke ve  bölge ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeterlilik testleri düzenleyen ulusal ve uluslararası tanınan saygın bir laboratuvar olmak.

MİSYON

  • Gıda güvenilirliği ve halk sağlığında lider olmak.
  • Bilimsel çalışmalarımızla gıda güvenilirliği konusunda ülkemiz ihtiyaçlarına cevap vermek.
  • Paydaşlarımızla iletişim ve işbirliği sağlamak.
  • Kaliteli araştırma, eğitim ve yayın yapmak.
  • Sürdürülebilir gıda güvenilirliği için izleme programları analizlerini gerçekleştirerek risk değerlendirmesine katkıda bulunmak.
  • Faaliyet alanlarımızda analiz ve yeterlilik test hizmeti dahil vermekte olduğumuz hizmetlerde ulusal ve uluslararası kabul görmüş kriterleri sağlamak ve müşteri beklentilerini en son bilim ve teknolojiyi takip eden konusunda uzman personel ile en üst düzey kalitede, etkin ve verimli bir şekilde karşılamak.

KALİTE POLİTİKAMIZ

  • 'TS EN ISO/IEC 17025 'Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar' ve 'TSE EN ISO/IEC 17043 Uygunluk Değerlendirmesi-Yeterlilik Deneyi İçin Genel Şartlar' standartları uluslararası kabul görmüş prensip ve gereksinimlerini temel alan kalite sistemini uygulayarak,
  • Gıda analizlerinde/düzenlediği yeterlilik testlerinde uzman, güvenilir, rehber ve lider olarak,
  • Faaliyetlerimizi bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel yürüterek,
  • Üreticiye, tüketiciye ve milli ekonomiye fayda sağlayacak ve yetkili makamlara bilimsel ve teknik destek sağlayacak şekilde konusunda uzman nitelikli personel ile hizmet vererek,
  • Ülkemizin bölgesel ve uluslararası gıda güvenilirliği çalışmalarına aktif olarak katılım sağlayarak,
  • Faaliyet alanlarımızla ilgili tüm taraflara, ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda, yasalara uygun, ulusal ve uluslararası standartlara uygun, en son teknolojiyi kullanarak, hatasız olarak, müşterilerle işbirliği içinde bağımsızlık, eşitlik, tarafsızlık, güvenilirlik, dürüstlük ve gizlilik ilkelerine bağlı kalarak zamanında ve güvenilir hizmet vererek
  • İlgili taraflarla daima iletişim ve işbirliği sağlayarak
  • Personelimize iyi çalışma ortamı ve koşulları sağlayarak
  • Çevre duyarlılığı ile kaynakları en uygun şekilde kullanarak
  • Kalite yönetim sisteminin uygulanmasını, tüm personelin öğrenmesini, sürekli gelişimini ve etkinliğini sağlayarak,
  • Aldığı eğitimlerle sürekli kendisini yenileyen personelimizin kalite politikamıza ve prosedürlerimize uygun olarak çalışmalarını sağlayarak,
  • Verilen tüm hizmetlerin kalitesinde sürekliliği sağlayarak
Müşteri memnuniyetini amaç edinerek, faaliyet alanımıza giren konularda ülkemiz ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için en üst düzey kalitede hizmet vermektir.

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Ulusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:70 Yenimahalle / ANKARA

  • Telefon : 0312 327 41 81

  • Faks : 0312 327 41 56

  • E-Posta : ugrl@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​