Dr.BERRİN ŞENÖZ
Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Hacettepe Üniversitesinde “Gıda işleme tekniklerinin pestisit kalıntıları ve metabolitleri üzerine etkisi" konulu Doktora çalışmasını tamamlamışdır.
Bakanlığımız Kastamonu İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'nde göreve başlamıştır. Daha sonraki yıllarda Ankara İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'nde katkı ve kalıntı konularında çalışmıştır. Bu kurumda, birçok hizmetiçi eğitim programlarına katılmış, bunların bazılarında eğitmen olarak görev yapmış ve birçok araştırma projesinde de araştırıcı ve yürütücü olarak yer almıştır. Ulusal Gıda Referans Laboratuvarının kurulması aşamasında kurucu Müdür olarak atanmıştır ve halen bu görevi yürütmektedir.