Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TEKİRDAĞ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
İDARİ VE MALİ İŞLER
DÖNER SERMAYE
PERSONEL DURUMU
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
AKREDİTASYON
KALİTE POLİTİKASI
ÇEVRE POLİTİKASI
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
NUM. KABUL VE RAPOR BİR.
MİKROBİYOLOJİ LAB.
KİMYASAL LAB.
FİZİKSEL LAB.
KATKI VE MİNERAL LAB.
KALINTI LAB.
MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ LAB.
MİKOTOKSİN LAB.
ANALİZLER
ANALİZ ÜCRETLERİ
FİZİKSEL ANALİZ LAB.
KATKI VE MİNERAL LAB.
KİMYASAL ANALİZ LAB.
MİKOTOKSİN LAB.
MİKROBİYOLOJİ LAB.
MOLEKÜLER BİYOLOJİ LAB.
KALINTI LAB.
GENEL HÜKÜMLER
HESAP NUMARALARIMIZ
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ
ANALİZ SAYILARI
VI-1 BELGESİ BAŞVURU
MÜSTERİ ÖNERİ VE ŞİKAYET FORMU
MÜŞTERİYE HİZMET
KARAR KURALI
ANKET
ÖZEL İSTEK DİLEKÇE (MUTABAKAT SÖZLEŞMESİ)
YAYINLAR
ETİK DAVRANIŞ KODLARI
HİZMET ENVANTERİ TABLOSU
PROJELER
EĞİTİM
STAJ
BASIN
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Tüm Duyurular
Arşiv
Analiz Ücreti Ödemelerine İlişkin Güncel Hesap Bilgisi Duyurusu
09.09.2025
Peynirde Kuru Maddede Sitrik Asit ve Fosfor/Azot Oranı Analizleri LAK Testi Sonu ...
30.05.2025
Peynirde Kuru Maddede Sitrik Asit ve Fosfor/Azot Oranı Analizleri LAK Testi Çalı ...
16.04.2025
Yeni Analiz: Alkollü İçkiler ve Şüphelilerinde; İZOPROPİL ALKOL (İPA) ve METİLET ...
04.12.2024
Yeni Analiz: Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünlerd ...
26.09.2024
Yeni Analiz: Bitkisel Yağlarda Sterol Kompozisyonu Analizi
24.09.2024
Yeni Analiz: Yüksek Polarlı Pestisit Analizi
15.02.2024
LAK Testi Sonuçları: Tereyağında Bitkisel Yağ Aranması
27.09.2023