Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi(TAGEM Projesi)
- Kaşar Peyniri'nde Fosfat ve Sitrat Tuzlarının Analiz Yöntemlerinin Geliştirilmesi (Taklit ve tağşişin önlenmesi)
- Işınlanmış Gıdaların Elektron Spin Rezonans (ESR) Spektroskopisi ve Termolüminesans (TL) Analiz Yöntemleri ile Tespit Edilmesi.
Proje Başlangıç tarihi: 01/01/2016 - Proje Bitiş Tarihi: 31/12/2018
TAMAMLANAN PROJELER
- Tekirdağ İlinde Kirazlarda Bazı Organik Fosforlu ve Organik Klorlu Pestisit Kalıntıları Üzerine Bir Araştırma (TAGEM Projesi) : Proje tamamlanmıştır.
- Trakya Bölgesinde Süne Zararlısının Ekmeklik Buğdayların Teknolojik Özellikleri ve Ekonomik Değerleri Üzerine Etkisi (TAGEM Projesi) : Proje tamamlanmıştır.