Analiz Adı | Ürünler | Analiz Metodu | Analiz Ücreti (GKLS) (KDV Dahil) | Analiz Süresi (Gün) |
*Pestisit Analizi (LC MS/MS) | 1. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler)** 2. Gıda (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Yağ ve Orta Su İçerikli Ürünler)** 3. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler)** 4. Gıda (Süt ve Süt Ürünleri)** 5. Gıda (Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan Elde Edilen Yağlar)** 6. Gıda (Zor veya Özgün Ürünler)** | AOAC 2007.01 | 2123 | 1-3 |
*Pestisit Analizi (GC MS/MS) | 1. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler)** 2. Gıda (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Yağ ve Orta Su İçerikli Ürünler)** 3. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler)** 4. Gıda (Süt ve Süt Ürünleri)** 5. Gıda (Zor veya Özgün Ürünler)** | AOAC 2007.01 | 2123 | 1-3 |
Analiz Adı | Ürünler | Analiz Metodu | Analiz Ücreti | Analiz Süresi (Gün) |
*Melamin Analizi (LC MS/MS) | Bebek Formülleri ve Devam Formülleri** | FDA Lib. 4421 Melamine Residues in Infant Formula Using LC-MSMS V.24,Oct.2008 | 4741 | 1-3 |
*Melamin Analizi (LC MS/MS) | Kedi-Köpek Maması (Yaş/Kuru Mama)** | İşletme içi metot “ATKL014" (FDA Lib. 4421 Melamine Residues in Infant Formula Using LC-MSMS V.24,Oct.2008) | 4741 | 1-3 |
*Melamin Analizi (LC MS/MS) | Tereyağ** | İşletme içi metot “ATKL016" (FDA Lib. 4421 Melamine Residues in Infant Formula Using LC-MSMS V.24,Oct.2008) | 4741 | 1-3 |
Yüksek Polariteli Pestisit Analizi (LC MS/MS) | 1. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler) 2. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler) | QuPPe Method-PO V12.1 | 2280 | 1-3 |
Ruhsatlandırmaya Esas Kalıntı (Pestisit) Analiz Çalışmaları Dosya Ücreti (Her Bir Ürün/Ürün Grubu İçin)*** | 1. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler) 2. Gıda (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Yağ ve Orta Su İçerikli Ürünler) 3. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler) 4. Gıda (Süt ve Süt Ürünleri) 5. Gıda (Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan Elde Edilen Yağlar) 6. Gıda (Zor veya Özgün Ürünler) | AOAC 2007.01 | 38200 | 1-3 |
Ruhsatlandırmaya Esas Analiz İlave Metot (Kalıntı Tanımının Tamamını İçeren Metot ve/veya Metotlar)*** | 1. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler) 2. Gıda (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Yağ ve Orta Su İçerikli Ürünler) 3. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler) 4. Gıda (Süt ve Süt Ürünleri) 5. Gıda (Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan Elde Edilen Yağlar) 6. Gıda (Zor veya Özgün Ürünler) | AOAC 2007.01 | 38200 | 1-3
|