T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TEKİRDAĞ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • İDARİ VE MALİ İŞLER
    • DÖNER SERMAYE
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    • AKREDİTASYON
    • KALİTE POLİTİKASI
    • ÇEVRE POLİTİKASI
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
    PERSONEL DURUMU
  • LABORATUVARLAR
    NUM. KABUL VE RAPOR BİR.
    MİKROBİYOLOJİ LAB.
    KİMYASAL LAB.
    FİZİKSEL LAB.
    KATKI VE MİNERAL LAB.
    KALINTI LAB.
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ LAB.
    MİKOTOKSİN LAB.
  • ANALİZLER
    ANALİZ ÜCRETLERİ
    • FİZİKSEL ANALİZ LAB.
    • KATKI VE MİNERAL LAB.
    • KİMYASAL ANALİZ LAB.
    • MİKOTOKSİN LAB.
    • MİKROBİYOLOJİ LAB.
    • MOLEKÜLER BİYOLOJİ LAB.
    • KALINTI LAB.
    GENEL HÜKÜMLER
    HESAP NUMARALARIMIZ
    MUTABAKAT SÖZLEŞMESİ
    MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ
    ANALİZ SAYILARI
    VI-1 BELGESİ BAŞVURU
    MÜSTERİ ÖNERİ VE ŞİKAYET FORMU
    MÜŞTERİYE HİZMET
    KARAR KURALI
    ANKET
    ÖZEL İSTEK DİLEKÇE
  • YAYINLAR
    ETİK DAVRANIŞ KODLARI
    HİZMET ENVANTERİ TABLOSU
    PROJELER
    EĞİTİM
    STAJ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksTekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

Kalıntı Lab.

KALINTI LABORATUVARI ANALİZ ÜCRETLERİ


Analiz AdıÜrünlerAnaliz Metodu

Analiz Ücreti

(GKLS)

(KDV Dahil)

Analiz Süresi (Gün)

 

*Pestisit Analizi

(LC MS/MS)

1. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler)**

2. Gıda (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Yağ ve Orta Su İçerikli Ürünler)**

3. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler)**

4. Gıda (Süt ve Süt Ürünleri)**

5. Gıda (Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan Elde Edilen Yağlar)**

6. Gıda (Zor veya Özgün Ürünler)**

AOAC 2007.01

 

 

2160

 

1-3

*Pestisit Analizi

(GC MS/MS)

1. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler)**

2. Gıda (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Yağ ve Orta Su İçerikli Ürünler)**

3. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler)**

4. Gıda (Süt ve Süt Ürünleri)**

5. Gıda (Zor veya Özgün Ürünler)**

AOAC 2007.01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2160

1-3

Pestisit Analizi

(LC MS/MS)

Gıda (Yüksek şeker ve düşük su içerikli ürünler)AOAC 2007.01

 

2160

1-3

Pestisit Analizi

(GC MS/MS)

Gıda (Yüksek şeker ve düşük su içerikli ürünler)AOAC 2007.01

 

2160

1-3

Melamin Analizi

(LC MS/MS)

Bebek Formülleri ve Devam Formülleri

(Sıvı olarak piyasaya arz edilenler hariç)

FDA Lib. 4421 Melamine Residues in Infant Formula Using LC-MSMS V.24,Oct.2008

 

5640

 

1-3

Melamin Analizi

(LC MS/MS)

Kedi-Köpek Maması

(Yaş/Kuru Mama)

İşletme içi metot “ATKL014"

(FDA Lib. 4421 Melamine Residues in Infant Formula Using LC-MSMS V.24,Oct.2008)

 

 

 

5640

 

1-3

Melamin Analizi

(LC MS/MS)

Tereyağ

İşletme içi metot “ATKL016"

(FDA Lib. 4421 Melamine Residues in Infant Formula Using LC-MSMS V.24,Oct.2008)

 

 

 

 

5640

1-3

Yüksek Polariteli Pestisit Analizi

(LC MS/MS)

1. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler)

 

2. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler)

QuPPe Method-PO V12.1

 

 

 

 

2400

1-3
Ruhsatlandırmaya Esas Kalıntı (Pestisit) Analiz Çalışmaları Dosya Ücreti (Her Bir Ürün/Ürün Grubu İçin)***

1. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler)

2. Gıda (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Yağ ve Orta Su İçerikli Ürünler)

3. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler)

4. Gıda (Süt ve Süt Ürünleri)

5. Gıda (Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan Elde Edilen Yağlar)

6. Gıda (Zor veya Özgün Ürünler)

AOAC 2007.01

 

 

 

 

 

 

 

51600

1-3
Ruhsatlandırmaya Esas Analiz İlave Metot (Kalıntı Tanımının Tamamını İçeren Metot ve/veya Metotlar)***

1. Gıda (Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünler)

2. Gıda (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Yağ ve Orta Su İçerikli Ürünler)

3. Gıda (Yüksek Su İçerikli Ürünler ve Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünler)

4. Gıda (Süt ve Süt Ürünleri)

5. Gıda (Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan Elde Edilen Yağlar)

6. Gıda (Zor veya Özgün Ürünler)

AOAC 2007.01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

51600

1-3​

​

* ile işaretli analizler Türk Akreditasyon Kurumu akreditasyon kapsamındadır.

** ile işaretli analizler Helal Akreditasyon Kurumu akreditasyon kapsamındadır.​,

*** Ruhsatlandırmaya Esas Kalıntı (Pestisit) Analizlerinde; her bir numune için cihaz başına ayrıca Pestisit Analizi birim fiyatı ilave edilir.​



İLETİŞİM

    Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Hükümet Cad.No:212 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ

  • Telefon : (0282) 261 95 77 - (0282) 261 14 85

  • Faks : (0282) 263 35 24

  • E-Posta : tekirdag.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI