Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TEKİRDAĞ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • İDARİ VE MALİ İŞLER
    • DÖNER SERMAYE
    • PERSONEL DURUMU
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    • AKREDİTASYON
    • KALİTE POLİTİKASI
    • ÇEVRE POLİTİKASI
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    NUM. KABUL VE RAPOR BİR.
    MİKROBİYOLOJİ LAB.
    KİMYASAL LAB.
    FİZİKSEL LAB.
    KATKI VE MİNERAL LAB.
    KALINTI LAB.
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ LAB.
    MİKOTOKSİN LAB.
  • ANALİZLER
    ANALİZ ÜCRETLERİ
    • FİZİKSEL ANALİZ LAB.
    • KATKI VE MİNERAL LAB.
    • KİMYASAL ANALİZ LAB.
    • MİKOTOKSİN LAB.
    • MİKROBİYOLOJİ LAB.
    • MOLEKÜLER BİYOLOJİ LAB.
    • KALINTI LAB.
    GENEL HÜKÜMLER
    HESAP NUMARALARIMIZ
    MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ
    ANALİZ SAYILARI
    VI-1 BELGESİ BAŞVURU
    MÜSTERİ ÖNERİ VE ŞİKAYET FORMU
    MÜŞTERİYE HİZMET
    KARAR KURALI
    ANKET
    ÖZEL İSTEK DİLEKÇE (MUTABAKAT SÖZLEŞMESİ)
  • YAYINLAR
    ETİK DAVRANIŞ KODLARI
    HİZMET ENVANTERİ TABLOSU
    PROJELER
    EĞİTİM
    STAJ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksTekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

Mikotoksin Lab.

MİKOTOKSİN LABORATUVARI ANALİZ ÜCRETLERİ


Analiz AdıÜrünlerAnaliz MetoduAnaliz ÜcretiAnaliz Süresi (Gün)
* Toplam Aflatoksin ve Aflatoksin B1 analizi  (HPLC)**Fındık, Antep Fıstığı ve KuruyemişlerAOAC 991.31

1920,00

 

1
* Toplam Aflatoksin ve Aflatoksin B1 analizi  (HPLC)**BuğdayAOAC 991.31

1920,00

 

1

Toplam Aflatoksin ve Aflatoksin B1 analizi

 (HPLC)

Antepfıstığı, yerfıstığı, ceviz, badem, diğer tüm yağlı tohumlar ve bunlardan yapılmış ürünler, diğer tüm gıda ve gıda katkı maddeleri

 

AOAC 991.31

1920,00

 

 

 

 

1

 

 

 

​İncir, kayısı diğer kurutulmuş meyveler ve bunlardan yapılmış tüm ürünlerde;pul biber, toz biber, kekik,karabiber ve  kurutulmuş tüm biberlerde

 

AOAC 999.07

​​
​Karma yemlerdeAOAC 2003.02​​
*Aflatoksin B1 analizi  (HPLC)**YemAOAC 2003.02

1920,00

 

1
Aflatoksin B1 analizi  (HPLC)Kedi ve Köpek MamalarıAOAC 2003.02

1920,00

 

1
Aflatoksin M1 analizi

 

Süt tozu, peynir altı suyu tozu

 

TS EN ISO  14501

2640,00

 

 

1

 

*Aflatoksin M1 analizi**SütTS EN ISO  14501

2640,00

 

1
Okratoksin Aİşlenmemiş tahıllar ve tahıldan elde edilen ürünler, yem ve yem hammaddeleriAOAC offical method 2000.03

2400,00

 

 

1

​KahveAOAC offical method 2000.09​​
​Kurutulmuş meyvelerAOAC offical method 2000.03

2400,00

 

           1  
Analiz AdıÜrünlerAnaliz MetoduAnaliz ÜcretiAnaliz Süresi (Gün)
Okratoksin ABaharatlarda(pul biber, toz biber, kekik,karabiber ve  kurutulmuş tüm biberlerde)AOAC offical method 2000.03

2400,00

 

           1  
*Okratoksin A**BuğdayAOAC 2000.03

  2400,00

 

1
  Okratoksin AKedi ve Köpek Mamalarıİşletme İçi Metot "ATMT015 (AOAC OfficialMethod2000.03 Modifiye)  2400,001
*Okratoksin AŞarapAOAC 2001.01  2400,001
*Zearalenon**Tahıllar

İşletme İçi Metot “ATMT009"

(R-Biopharm Rhone Ltd Ref No:A1-RP91.V5 Date:October 2009)

  2640,001
*Zearalenon**Yem

İşletme İçi Metot “ATMT009"

(R-Biopharm Rhone Ltd Ref No:A1-RP91.V5 Date:October 2009)

  2640,001
ZearalenonTahıl ürünleri

İşletme İçi Metot “ATMT009"

(R-Biopharm Rhone Ltd Ref No:A1-RP91.V5 Date:October 2009)

  2640,00

 

1
*Deoksinivalenol**Tahıllar

İşletme İçi Metot “ATMT010"

(R-Biopharm Cereal Deoksinivalenol extraction method Ref No:A1-P50.V1, Nisan 2003) 

  2400,00

 

1
DeoksinivalenolTahıl ürünleri

İşletme İçi Metot “ATMT010"

(R-Biopharm Cereal Deoksinivalenol extraction method Ref No:A1-P50.V1, Nisan 2003) 

  2400,00

 

1
DeoksinivalenolYem ve yem hammaddeleri

İşletme içi Method "ATMT016"

(R-Biopharm Cereal Deoksinivalenol extraction method Ref No:A1-P50.V1, Nisan 2003) 

  2400,00

 

           1
DeoksinivalenolKedi ve Köpek Mamalarıİşletme içi Method "ATMT016"(R-Biopharm Cereal Deoksinivalenol extraction method Ref No:A1-P50.V1, Nisan 2003) 

  2400,00

 

           1
Analiz AdıÜrünlerAnaliz MetoduAnaliz ÜcretiAnaliz Süresi (Gün)
Fumonisin (B1+ B2)Kedi ve Köpek MamalarıAOAC 2001.04

3120,00

 

1
*Fumonisin (B1+ B2)**Mısır AOAC 2001.04

  3120,00

 

1​

​


* ile işaretli analizler Türk Akreditasyon Kurumu akreditasyon kapsamındadır.

** ile işaretli analizler Helal Akreditasyon Kurumu akreditasyon kapsamındadır.​


İLETİŞİM

    Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Hükümet Cad.No:212 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ

  • Telefon : (0282) 261 95 77 - (0282) 261 14 85

  • Faks : (0282) 263 35 24

  • E-Posta : tekirdag.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI