Analiz Adı | Ürünler | Analiz Metodu | Analiz Ücreti | | Analiz Süresi (Gün) |
| | | İthalat, İhracat ve Özel İstek N=1 | İhracat, İthalat,Özel İstek N=5, N=10 | |
*Aerobik Koloni Sayımı** | Gıda | ISO 4833-1 | 605,88 | 5N= 3,029,40 10N= 6,058,80 | 3 |
Aerobik Bakteri Sayımı | Yem, Su ve Diğer | ISO 4833-1 | 550,80 | 5N= 2.754,00 10N= 5.508,00 | 3 |
*Bacillus cereus sayımı** | Gıda | TS EN ISO 7932 | 684,29 | 5N=3.421,45 10N=6.842,90 | 3 |
Bacillus cereus sayımı | Yem, Su ve Diğer | TS EN ISO 7932 | 622,08 | 5N=3.110,40 10N=6.220,80 | 3 |
*Enterobakteriaceae Aranması ve Sayımı** | Gıda | ISO 21528-2 | 605,88 | 5N= 3.029,40 10N= 6.058,80 | 3 |
Enterobakteriaceae koloni sayımı | Yem, Su ve Diğer | ISO 21528-2 | 550,80 | 5N= 2.754,00 10N= 5.508,00 | 3 |
*E.coli (EMS) sayımı ** | Gıda (Süt ve Süt Ürünleri Hariç) | ISO 16649-3 | 933,77 | 5N= 4.668,85 10N= 9.337,70 | Negatif: 2 Pozitif: 3 |
E.coli (EMS) sayımı | Yem, Su ve Diğer | ISO 16649-3 | 848,88 | 5N= 4.244,40 10N= 8.488,80 | Negatif: 2 Pozitif: 3 |
* E.coli Sayımı** | Gıda | ISO 16649-2 | 605,88 | 5N= 3.029,40 10N= 6.058,80 | 1 |
Katı Ortamda E.coli Sayımı | Yem, Su ve Diğer | ISO 16649-2 | 550,80 | 5N= 2.754,00 10N= 5.508,00 | 1 |
*E.coli O 157 aranması** | Gıda | ISO 16654 | 1.147,61 | 5N= 5.642,41 10N=11.284,81 | 2-7 |
*E.coli O 157:H7 aranması** (Vidas Hızlı Test) | Gıda | VIDAS UP O157 ECPT | 1.603,80 | 5N= 8.019,00 10N= 16.038,00 | Negatif: 2 Pozitif: 7 |
İnkübasyon + Kültürel Ekim 7 Gün | UHT Sütlerde | TGK, ISO 4833-1 | 466,56 | - | 7+3 |
İnkübasyon + Kültürel Ekim 10 Gün | UHT Sütlerde | TGK, ISO 4833-1 | 550,80 | - | 10+3 |
İnkübasyon + Kültürel Ekim 15 Gün | UHT Sütlerde | TGK, ISO 4833-1 | 648,00 | - | 15+3 |
*Koagülaz pozitif Stafilokokların sayımı- (S.aureus ve diğer türler)** | Gıda | ISO 6888-1 | 684,29 | 5N= 3.421,45 10N= 6.842,90 | Negatif: 2 Pozitif: 4 |
S. aureus | Gıdalar | ISO 6888-1 | 622,08 | 5N= 3.110,40 10N= 6.220,80 | Negatif: 2 Pozitif: 4 |
Koagülaz pozitif Stafilokok sayımı | Yem, Su ve Diğer | ISO 6888-1 | 622,08 | 5N= 3.110,40 10N= 6.220,80 | Negatif: 2 Pozitif: 4 |
*Koagülaz pozitif Stafilokok sayımı** | Gıda ( meyve püreleri, kakao ve çiğ mantar, süt tozu, tahıllar, hazır çorbalar, kullanıma hazır kek karışımları) | AOAC 2009 biomerieux TEMPO STA Ref: 80 002 | 1026,43 | 5N= 5.132,15 10N= 10.264,30 | 1-2 |
*Koliform Bakteri Sayımı** | Gıda | ISO 4832 | 605,88 | 5N= 3.029,40 10N= 6.058,80 | Negatif: 1 Pozitif: 3 |
Katı Ortamda Koliform Sayımı | Yem, Su ve Diğer | ISO 4832 | 550,80 | 5N=2.754,00 10N= 5.508,00 | Negatif: 1 Pozitif: 3 |
*Koliform Bakteri sayımı** | Gıda | ISO 4831 | 980,10 | 5N= 4.900,50 10N= 9.801,00 | Negatif: 2-4 Pozitif: 6 |
Koliform Bakteri sayımı | Yem, Su ve Diğer | ISO 4831 | 891,00 | 5N= 4.455,00 10N= 8.910,00 | Negatif: 2-4 Pozitif: 6 |
*Küf-Maya** | Gıda | ISO 21527-1 | 605,88 | 5N= 3.029,40 10N= 6.058,80 | 5-7 |
*Küf-Maya** | Gıda | ISO 21527-2 | 605,88 | 5N= 3.029,40 10N= 6.058,80 | 5-7 |
Küf-Maya | Yem, Su ve Diğer aw > 0,95 aw≤ 0,95 | ISO 21527-1 ISO 21527-2 | 550,80 | 5N= 2.754,00 10N= 5.508,00 | 5-7 |
*Listeria monocytogenes Aranması ** | Gıda | ISO 11290-1 | 1.026,43 | 5N= 5.132,15 10N= 10.264,30 | Negatif: 5-7 Pozitif: 7-10 |
Listeria monocytogenes | Yem, Su ve Diğer | ISO 11290-1 | 933,12 | 5N= 4.665,60 10N= 9.331,20 | Negatif: 5-7 Pozitif: 7-10 |
*Listeria monocytogenes Aranması (Vidas Hızlı Test)** | Gıda | AOAC 2013.11 bioMerieux VIDAS LMX Ref:30123 | 1.461,24 | 5N= 7.306,20 10N= 14.612,40 | Negatif: 1-2 Pozitif: 7-10 |
Rope sporu | Gıdalar | TS 3522, 1992 | 622,08 | 5N= 3.110,40 10N= 6.220,80 | 3 |
Rope sporu | Gıdalar | TS 5000 | 622,08 | 5N= 3.110,40 10N= 6.220,80 | 3 |
*Salmonella spp. Aranması** | Gıda | ISO 6579-1 | 1.026,43 | 5N= 5.132,15 10N= 10.264,30 | Negatif: 3-6 Pozitif: 7-10 |
Salmonella spp. Aranması | Yem, Su ve Diğer | ISO 6579-1 | 933,12 | 5N= 4.665,60 10N= 9.331,20 | Negatif: 3-6 Pozitif: 7-10 |
*Salmonella spp. (Vidas Hızlı Test) ** | Gıda | AOAC 2013.01 BioMerieux VIDAS UP SPT Ref:30707 | 1329,37 | 5N= 6.646,85 10N= 13.293,70 | Negatif: 1-2 Pozitif: 7-10 |
*Salmonella spp. (Hızlı Test)** | Gıda | AFNOR BRD 07/11 – 12/05 BİO RAD Rapid'Salmonella Short Protocol | 1329,37 | 5N= 6.646,85 10N= 13.293,70 | Negatif: 2-3 Pozitif: 6-7 |
*Stafilokokal Enterotoksin Analizi (Tek Analiz)** | Gıda | REF 30 705 VIDAS Staph enterotoxin II (SET2) | 1.692,90 | 5N=8.464,50 10N=16.929,00 | 1-2 |
Stafilokokal Enterotoksin Analizi (Tek Analiz) | Yem, Su ve Diğer | REF 30 705 VIDAS Staph enterotoxin II (SET2) | 1.539,00 | 5N=7.695,00 10N=15.390,00 | 1-2 |
Sterilizasyon Kontrolü (Biyokimyasal) | Sterilizasyon Kontrol Testi | Biyoindikatör Kullanım Prosedürü | 677,16 | - | 2-7 |
Sülfit indirgeyen Clostridia (Sülfit indirgeyen anaerob) | Gıda, Yem ve Diğer | ISO 15213:2003 | 664,20 | 5N= 3.321,00 10N= 6.642,00 | 2-3 |
Sterilite Kontrol | Pastörize -UHT Süt | Türk Gıda Kodeksi İçme Sütler Tebliğ 2019/12+ISO 4833-1 | 648,00+466,561+ (550,80X2)=2.216,16 | - | 15+3 |
Vibrio parahaemolyticus | Gıda, Yem ve Diğer | ISO/TS 21872-1 2007 | 774,36 | 5N=3.871,80 10N=7.743,60 | 4-5 |
Vibrio cholerae | Gıda, Yem ve Diğer | ISO/TS 21872-1 2007 | 774,36 | 5N=3.871,80 10N=7.743,60 | 4-5 |
Vibrio spp | Gıda, Yem ve Diğer | ISO 21872-1 | 774,36 | 5N=3.871,80 10N=7.743,60 | 2-7 |
Küf Sayımı (Howard Lamı ile) | Gıda | Mikroskobik Yöntem | 395,28 | 5N= 1.976,40 10N=3.952,80 | 1-2 |
Termotolerant Campylobacter Aranması | Tüketime Sunulan Tüm Gıdalar | VIDAS CAM REF:30111 | 1.085,40 | 5N= 5.427,00 10N=10.854,00 | 1-2 |
Clostridium Perfiringens | Gıdalar | TS EN ISO 7937 | 774,36 | 5N=3.871,80 10N=7.743,60 | 2-7 |
Fekal Koliform | Kullanım Sularında | FDA BAM | 891,00 | 5N=4.455,00 10N=8.910,00 | 2-4 |
Karakteristik Mikroorganizma Sayısı | Yoğurt | ISO 7889 | 835,92 | 5N= 4.179,60 10N=8.359,20 | 3-4
|