T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TEKİRDAĞ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Anasayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
İDARİ VE MALİ İŞLER
DÖNER SERMAYE
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
AKREDİTASYON
KALİTE POLİTİKASI
ÇEVRE POLİTİKASI
HİZMET STANDARTLARIMIZ
PERSONEL DURUMU
LABORATUVARLAR
NUM. KABUL VE RAPOR BİR.
MİKROBİYOLOJİ LAB.
KİMYASAL LAB.
FİZİKSEL LAB.
KATKI VE MİNERAL LAB.
KALINTI LAB.
MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ LAB.
MİKOTOKSİN LAB.
ANALİZLER
ANALİZ ÜCRETLERİ
FİZİKSEL ANALİZ LAB.
KATKI VE MİNERAL LAB.
KİMYASAL ANALİZ LAB.
MİKOTOKSİN LAB.
MİKROBİYOLOJİ LAB.
MOLEKÜLER BİYOLOJİ LAB.
KALINTI LAB.
GENEL HÜKÜMLER
HESAP NUMARALARIMIZ
MUTABAKAT SÖZLEŞMESİ
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ
ANALİZ SAYILARI
VI-1 BELGESİ BAŞVURU
MÜSTERİ ÖNERİ VE ŞİKAYET FORMU
MÜŞTERİYE HİZMET
KARAR KURALI
ANKET
ÖZEL İSTEK DİLEKÇE
YAYINLAR
ETİK DAVRANIŞ KODLARI
HİZMET ENVANTERİ TABLOSU
PROJELER
EĞİTİM
STAJ
BASIN
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
>
Menu
Kalite Politikası
Yasalar ve yönetmelikler çerçevesinde, TS EN ISO/IEC 17025 ve TS OIC/SMIIC 35 standartlarına uygun olarak hizmet vermek,
Bağımsız karar verme, doğruluk, tarafsızlık, güvenilirlik, açıklık, hızlılık ve gizlilik ilkelerine tam uymak,
Müşterilere ait gizli bilgileri ve tescilli hakları korumak, mümkün olan en kısa sürede, doğru ve güvenilir sonuçlar vermek,
Faaliyet alanımıza giren her türlü deney hizmetlerini; iyi mesleki uygulama ve kaliteli hizmet anlayışını ön planda tutarak, eğitilmiş personel ile ulusal ve uluslararası geçerliliği olan metotlar kullanarak gerçekleştirmek,
Müşterilerle işbirliği yaparak müşterilerimizin talep, öneri ve şikayetlerini dikkate almak, müşteri memnuniyetini ve sunduğumuz hizmetin kalitesini en üst seviyede tutmak,
Faaliyetlerimizin kalite düzeyini korumak ve sürekli geliştirmek amacıyla alanımızla alakalı teknolojik ilerlemeleri takip etmek,
Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısında, ölçülebilir yıllık hedefler belirlemek ve bir önceki yıla ait hedefleri değerlendirmek,
Faaliyet alanımızda bulunan ve yetkin personelimiz tarafından gerçekleştirilen analizler ile ilgili, talep edilmesi halinde eğitimler vermek,
Gıda ve yem güvenilirliği alanında ortaya çıkan yeni risklerin tespiti için bilimsel temeller çerçevesinde yeni analiz metotları geliştirmek,
TS EN ISO/IEC 17025 ve TS OIC/SMIIC 35 Standartlarına göre kurmuş olduğumuz sistemin, tüm personel tarafından, benimsenerek uygulanmasını, kurum içi ve kurum dışı eğitimlerle sürekli iyileştirilmesini ve bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek geliştirilmesini sağlamak,
Tüm bu faaliyetleri gerçekleştirirken, çevreyi kirletmemek ve kaynaklarımızı en etkin şekilde kullanmayı amaç edinmek,
Belirli aralıklarla risk ve fırsatların belirlenmesi, değerlendirmesi ve gerekli aksiyonların yapılmasını sağlamak,
Kalite Yönetim Sistemi ve Laboratuvar faaliyetlerini gerçekleştirecek, sapmaların önemini değerlendirecek yetkinliğe sahip personel ile çalışmak, belirli aralıklarla yetkinliklerini kontrol etmek,
Kalite Politikamızdır.