| Analiz Adı | Ürünler | Analiz Metodu | Analiz Ücreti (GKLS) (KDV Dahil) | | Analiz Süresi (Gün) |
| Ekstrakte Edilmiş Yağda Asitlik – Asit Sayısı | Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağ içeren ürünler, Yağlı Tohumlar | TS EN ISO 660 | 1140 | | 1 gün |
| Ekstrakte Edilmiş Yağda Asitlik | Bisküvi | TS 2383 | 1140 | | 2 gün |
| Ekstrakte Edilmiş Yağda Asitlik | Kakao | TS 2383 | 1370 | | 2 gün |
| Ekstrakte Edilmiş Yağda Peroksit Sayısı | Gıda | TS 894 COI/T.20/Doc. No 35 | 1200 | | 2 gün |
| Eterde Çözünmeyen Yabancı Madde ile Kül | Yemeklik Bitkisel Yağlar | TS 894 | 780 | | 2 gün |
| *Etil Alkol | Alkollü İçkiler ve Şüphelileri | AOAC 984.14 | 1740 | | 1 gün |
| | Alkolsüz İçecekler | | | | |
| *Hacmen Gerçek Alkol Tayini | Şarap ve Şüphelileri | OIV-MA-AS312-01D | 540 | | 1 gün |
| Gluten Tayini (Yaş ve Kuru) | Buğday kırması ve unu | TS EN ISO 21415-1 TS EN ISO 21415-2 TS EN ISO 21415-3 | Kuru:540 Yaş:300 | | 1 gün |
| *Ham Kül Tayini** | Hayvan Yemi, Yem ve Yem Maddeleri | TS ISO 5984 | 780 | | 2 gün |
| Ham Protein -Azot Analizi (Kjehldal Metodu) | Gıda ve Yem | Yemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yönetmelik – 29955 sayılı Resmi Gazete | 840 | | 2 gün |
| Selüloz Tayini | Gıda | TS 6932 | 960 | | 2 gün |
| Ham Selüloz Tayini | Yem | Yemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yönetmelik – 29955 sayılı Resmi Gazete | 960 | | 2 gün |
| *Ham Yağ Tayini** | Hayvan Yemi, Yem ve Yem Maddeleri | EEC 152/2009 | 540 | | 2 gün |
| Ham Yağ Tayini (Asit Hidrolizli) | | | | | |
| Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül Tayini | Meyve ve Sebze Analizleri | TS ISO 763 (Meyve ve Sebze Ürünleri) | 1060 | | 2 gün |
| | Baharat ve çeşni veren bitkiler | TS 2133 ISO 930 | 1060 | | 2 gün |
| | Ekmek, Un, Bisküvi, Hazır Kuru Çorbalar | TS 2383 (Ekmek, Un, Bisküvi, Hazır Kuru Çorbalar) | 1060 | | 2 gün |
| Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül Tayini | Yem ve Yem Hammaddeleri | Yemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yönetmelik – 29955 sayılı Resmi Gazete | 1060 | | 2 gün |
| Analiz Adı | Ürünler | Analiz Metodu | | Analiz Ücreti (GKLS) (KDV Dahil) | Analiz Süresi (Gün) |
| İyodat Tayini | Sofra ve Yemeklik Tuzlar | TS 933 | | 780 | 1 gün |
| İyot Sayısı | Hayvansal ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar, Zeytin Ezmesi | TS EN ISO 3961 AOCS Cd 1c-85 | | 600 | 1 gün |
| *Jelatin Aranması** | Yoğurt | AOAC 920.106 | | 420 | 1 gün |
| Karboksi Metil Selüloz Aranması | Süt ve Süt ürünleri | TKB'nın 13 Ocak 2011 tarih B.12.5.TAG.0.16.00.21/350 sayılı “Süt ve Süt Ürünlerinde yapılacak analizler" konulu yazısı | | 720 | 1 gün |
| Kükürtdioksit Tayini (serbest SO2) | Şarap | OIV-MA-AS323-04A1 | | 780 | 1 gün |
| Kükürtdioksit Tayini (toplam SO2) | | OIV-MA-AS323-04A2 | | 780 | 1 gün |
| Kükürtdioksit Tayini (bağlı SO2) | | TS 522 | | 780 | 1 gün |
| *Kül Tayini** | Tahıl ve Tahıl Ürünleri (nişasta ve ürünleri, tohumlar hariç) | TS EN ISO 2171 | | 780 | 2 gün |
| | Baklagiller ve Yan Ürünleri | | | | |
| Metabolik Enerji Tayini | Kanatlı Karma Yemler | Yemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yönetmelik – 29955 sayılı Resmi Gazete | | 3180 | 3 gün |
| | Yem Hammaddeleri | TS 9610 (Sakaroz hariç) | | 3180 | 3 gün |
| | Ruminant (Geviş Getiren) | TS 9610 | | 2700 | 3 gün |
| *Metil Alkol | Distile Alkollü İçkiler ve Şüphelileri | EEC 2870/200 | | 1740 | 1 gün |
| | Alkollü İçkiler ve Şüphelileri (Distile hariç) | | | 1740 | 1 gün |
| Tersiyer Bütil Alkol | Alkollü İçkiler ve Şüphelileri | EEC 2870/2000 | | 1740 | 1 gün |
| Uçucu Madde ve Yüksek Alkol | Distile Alkollü İçkiler ve Şüphelileri | EEC 2870/2000 | | 1740 | 1 gün |
| *Mineral Yağ Aranması** | Hayvansal ve Bitkisel Yağlar | TS 5039 | | 420 | 1 gün |
| | Zeytin Ezmesi | | | | |
| Nişasta Aranması | Gıda | TS1330 | | 480 | 1 gün |
| Nişasta Analizi | Yem | Yemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yönetmelik – 29955 sayılı Resmi Gazete | | 1080 | 1 gün
|