Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TEKİRDAĞ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • İDARİ VE MALİ İŞLER
    • DÖNER SERMAYE
    • PERSONEL DURUMU
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    • AKREDİTASYON
    • KALİTE POLİTİKASI
    • ÇEVRE POLİTİKASI
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    NUM. KABUL VE RAPOR BİR.
    MİKROBİYOLOJİ LAB.
    KİMYASAL LAB.
    FİZİKSEL LAB.
    KATKI VE MİNERAL LAB.
    KALINTI LAB.
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ LAB.
    MİKOTOKSİN LAB.
  • ANALİZLER
    ANALİZ ÜCRETLERİ
    • FİZİKSEL ANALİZ LAB.
    • KATKI VE MİNERAL LAB.
    • KİMYASAL ANALİZ LAB.
    • MİKOTOKSİN LAB.
    • MİKROBİYOLOJİ LAB.
    • MOLEKÜLER BİYOLOJİ LAB.
    • KALINTI LAB.
    GENEL HÜKÜMLER
    HESAP NUMARALARIMIZ
    MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ
    ANALİZ SAYILARI
    VI-1 BELGESİ BAŞVURU
    MÜSTERİ ÖNERİ VE ŞİKAYET FORMU
    MÜŞTERİYE HİZMET
    KARAR KURALI
    ANKET
    ÖZEL İSTEK DİLEKÇE (MUTABAKAT SÖZLEŞMESİ)
  • YAYINLAR
    ETİK DAVRANIŞ KODLARI
    HİZMET ENVANTERİ TABLOSU
    PROJELER
    EĞİTİM
    STAJ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksTekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Haber

Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Personeline Duyusal Analiz Eğitimi Verildi

10.02.2023 / Gösterim Sayısı : 290 / Arşiv

​

Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'nde, gıda güvenliği açısından daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla personele Gıda Duyusal Analizlerinde Panelist Eğitimi verildi.
Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, hizmet standardını geliştirmek ve daha kaliteli gıdaya erişim yolundaki görevi doğrultusunda, personelin yetkinliğinin artırılarak, yüksek performanslı ve hizmet odaklı insan kaynağı oluşturulabilme gerekliliğinden yola çıkarak, kurumda görevli tüm personeline eğitimler vermeye devam ediyor.

Bu amaçla TRAKYA Kalkınma Ajansı tarafından da desteklenen "Gıda Duyusal Analizlerinde Panelist Eğitimi" Okan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Tuğba ÖZDAL tarafından Kurum personeline verildi. Teorik ve uygulama şeklinde iki aşamada gerçekleştirilen eğitimde; Duyusal Analiz Temel Eğitimi, Koku Testleri Uygulamaları, Tat Testi Uygulamaları, Farklılık Testleri, Çoklu Kıyaslama Testleri ve Tanımlayıcı Testlerin yanı sıra Duyusal Analizlerin nasıl düzenleneceği hususunda Panelist Lideri Eğitimi de gerçekleştirildi. Ürünün görünüm, koku, yapı, tat ve genel tercih özelliklerinin kullanılarak yapılan duyusal analiz testleri ile gıdalar somut olarak değerlendirilmektedir. 


Fotoğraf Galerisi (5)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
2025 Yılı Ortaöğretim Staj Başvuru Tarihleri
...
Üniversite Öğrencileri 2025 Yılı Ulusal Staj P ...
...
Taze Kaşar Peynirinde Eritme Tuzu Analizleri İ ...
...
Kamuoyu Duyurusu
...
Ulusal Staj Programı 2024 Yılı Başvuruları
...
Gıda Ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin Dilber ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Hükümet Cad.No:212 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ

  • Telefon : (0282) 261 95 77 - (0282) 261 14 85

  • Faks : (0282) 263 35 24

  • E-Posta : tekirdag.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI