Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KONYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
EN
×
Anasayfa
KURUMSAL YAPI
TARİHÇE
LABORATUVAR MÜDÜRÜ
LABORATUVAR MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
İDARİ VE MALİ İŞLER
BİLGİ İŞLEM BİRİMİ
İÇ KONTROL BİRİMİ
DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
ENERJİ YÖNETİM VE SU VERİMLİLİĞİ BİRİMİ
SIFIR ATIK SORUMLUSU
ORGANİZASYON ŞEMASI
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVAR BİRİMLERİ
NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
KALINTI ANALİZ BİRİMİ
KATKI ANALİZ BİRİMİ
KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
MİKOTOKSİN ANALİZ BİRİMİ
MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
YEM ANALİZ BİRİMİ
ANALİZLER
ANALİZ LİSTELERİ VE FİYATLAR
ANALİZ TALEP VE TEKLİF FORMU
BANKA HESAP NO
SERTİFİKA VE BELGELER
ÖNERİ/ŞİKAYET VE ANKET FORMLARI
SERTİFİKALARIMIZ VE YETKİ BELGELERİMİZ
RUHSATLANDIRMA BAŞVURU FORMU
EĞİTİM
YAYINLAR
PROJELER
YAYINLAR VE MAKALELER
POSTER VE SÖZLÜ BİLDİRİLER
BASILI YAYINLARIMIZ
TÜRKOMP
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Poster ve Sözlü Bildiriler
Poster ve Sözlü Bildiriler
1-
Coğrafi Farklılıkların Türk Çam Ballarında C4 Düzeyine Etkisi (
E. Yeşil, B.S. Kunduracı, N. İreş, S. Tekelioğlu, M. Kalkan
, K. Sorkun) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 1-5 Kasım 2016 (Poster Sunumu)
2-
Coğrafi Farklılıkların Türk Çam Balının Mineral Madde Kompozisyonuna Etkisi (
S.Karakuş
, M. Köseoğlu,
A. Gündoğdu
, E. Topal,
Ü. Ekerbiçer
, A. Özkök) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 1-5 Kasım 2016 (Poster Sunumu)
3-
Türk Çam Balının Fiziksel, Kimyasal Özellikleri ve Coğrafik Farklılıklar (Ş. Tepe, A. Baran, Ç. Takma, Ü. Karaca,
E. Yeşil
, Ö. Uçurum,
S. Karakuş
, F. Güney) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 1-5 Kasım 2016 (Sözlü Bildiri)
4-
Farklı Bölgelerde Üretilen Çam Ballarının Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi (
S. Karakuş, E. Yeşil
, Ş. Tepe, A. Baran, Ö. Uçurum, Ç. Takma,
Ü. Ekerbiçer
, Ü. Karaca, F.Güney) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 15-19 Ekim 2018 (Sözlü Bildiri)
5-
Bölgesel Farklılıkların Türk Çam Balının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi (Ş.Tepe, A. Baran, Ç. Takma, Ü. Karaca,
E. Yeşil
, Ö. Uçurum,
S. Karakuş
, F. Güney) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 15-19 Ekim 2018 (Sözlü Bildiri)
6-
Et Ve Et Ürünlerinde Hidroksiprolin Miktarının Belirlenmesinde Mikrodalga Protein Hidroliz Yönteminin Araştırılması (
T. Gezgin, S. Karakuş, H. Bülbül
), Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi, 21-23 Haziran 2019 (Poster Sunumu)
7-
Akkaraman Ve İvesi Irkı Kuzuların Farklı Karkas Bölgelerindeki Yağların Yağ Asidi Kompozisyonunun Belirlenmesi (
F. Yıldırım
, A. Karabacak, Y. Altay), 1. International Livestock Science Congress (1. Uluslararası Hayvancılık Bilimi Kongresi), 01-02.11.2019 (Sözlü Bildiri)
8-
Türkiye'de Üretilen Çam Balının Fiziksel, Kimyasal ve Mineral Madde Profili (
E. Yeşil,
B.S. Kunduracı,
M. Kalkan
,
S. Karakuş,
Ü. Ekerbiçer
) TAGEM, Haziran 2020, (Güdümlü Proje Sonuç Raporu)
9-
Ürenin Kantitatif Tayini İçin Karbonsu Sensör Elektrot Geliştirilmesi (
A.Altay
) TAGEM, Mart 2021 (Proje Sonuç Raporu)
10-
Use of Rosemary Essential Oil in Feeding of Broilers (
F.Yıldırım,
B.Sevim)
II.International Livestock Studies Congress
(2. Uluslararası Hayvancılık Araştırmaları Kongresi), 28-30.10.2021 (Poster Sunumu)
11-
Determination of biofilm formation and antibiotic resistance in Klebsiella strains isolated from bovine mastitis cases (
M.Atalay
, U.S.Ucan)
II.International Livestock Studies Congress
(2. Uluslararası Hayvancılık Araştırmaları Kongresi), 28-30.10.2021 (Poster Sunumu)
12-
TARAL 1007 Ulusal Gıda Kompozisyonunun Belirlenmesi ve Yaygın Sürekli Paylaşım Sisteminin Oluşturulmas(107G208) Projesi İçerisinde Geleneksel Gıdalarımız
(
M.Kürşat Işık, Ersel Yeşil, Hüseyin Bülbül, Sümeyye Karakuş, Tuğba Gezgin)
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2012
13-
Gelenksel Fermente Türk Sucuklarında Histolojik Doku Analizi
(Esin Ünsaldı, M.Kürşat Işık, Mevlüt Atalay)
2011