Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KONYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli EN
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    TARİHÇE
    LABORATUVAR MÜDÜRÜ
    LABORATUVAR MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER
    • BİLGİ İŞLEM BİRİMİ
    • İÇ KONTROL BİRİMİ
    • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
    • SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
    • ENERJİ YÖNETİM VE SU VERİMLİLİĞİ BİRİMİ
    • SIFIR ATIK SORUMLUSU
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVAR BİRİMLERİ
    NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
    FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
    KALINTI ANALİZ BİRİMİ
    KATKI ANALİZ BİRİMİ
    KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
    MİKOTOKSİN ANALİZ BİRİMİ
    MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    YEM ANALİZ BİRİMİ
  • ANALİZLER
    ANALİZ LİSTELERİ VE FİYATLAR
    ANALİZ TALEP VE TEKLİF FORMU
    BANKA HESAP NO
  • SERTİFİKA VE BELGELER
    ÖNERİ/ŞİKAYET VE ANKET FORMLARI
    SERTİFİKALARIMIZ VE YETKİ BELGELERİMİZ
    RUHSATLANDIRMA BAŞVURU FORMU
  • EĞİTİM
  • YAYINLAR
    PROJELER
    YAYINLAR VE MAKALELER
    POSTER VE SÖZLÜ BİLDİRİLER
    BASILI YAYINLARIMIZ
    TÜRKOMP
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksKonya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü

Poster ve Sözlü Bildiriler

​Poster ve Sözlü Bildiriler

  • 1- Coğrafi Farklılıkların Türk Çam Ballarında C4 Düzeyine Etkisi (E. Yeşil, B.S. Kunduracı, N. İreş, S. Tekelioğlu, M. Kalkan, K. Sorkun) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 1-5 Kasım 2016 (Poster Sunumu)
  • 2- Coğrafi Farklılıkların Türk Çam Balının Mineral Madde Kompozisyonuna Etkisi (S.Karakuş, M. Köseoğlu, A. Gündoğdu, E. Topal, Ü. Ekerbiçer, A. Özkök) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 1-5 Kasım 2016 (Poster Sunumu)
  • 3- Türk Çam Balının Fiziksel, Kimyasal Özellikleri ve Coğrafik Farklılıklar (Ş. Tepe, A. Baran, Ç. Takma, Ü. Karaca, E. Yeşil, Ö. Uçurum, S. Karakuş, F. Güney) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 1-5 Kasım 2016 (Sözlü Bildiri)
  • 4- Farklı Bölgelerde Üretilen Çam Ballarının Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi (S. Karakuş, E. Yeşil, Ş. Tepe, A. Baran,  Ö. Uçurum, Ç. Takma, Ü. Ekerbiçer, Ü. Karaca, F.Güney) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 15-19 Ekim 2018 (Sözlü Bildiri)
  • 5- Bölgesel Farklılıkların Türk Çam Balının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi (Ş.Tepe, A. Baran, Ç. Takma, Ü. Karaca, E. Yeşil, Ö. Uçurum, S. Karakuş, F. Güney) Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 15-19 Ekim 2018 (Sözlü Bildiri)
  • 6- Et Ve Et Ürünlerinde Hidroksiprolin Miktarının Belirlenmesinde Mikrodalga Protein Hidroliz Yönteminin Araştırılması (T. Gezgin, S. Karakuş, H. Bülbül), Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi, 21-23 Haziran 2019 (Poster Sunumu)
  • 7- Akkaraman Ve İvesi Irkı Kuzuların Farklı Karkas Bölgelerindeki Yağların Yağ Asidi Kompozisyonunun Belirlenmesi (F. Yıldırım, A. Karabacak, Y. Altay), 1. International Livestock Science Congress (1. Uluslararası Hayvancılık Bilimi Kongresi), 01-02.11.2019 (Sözlü Bildiri)
  • 8- Türkiye'de Üretilen Çam Balının Fiziksel, Kimyasal ve Mineral Madde Profili (E. Yeşil,B.S. Kunduracı,M. Kalkan,S. Karakuş,Ü. Ekerbiçer) TAGEM, Haziran 2020, (Güdümlü Proje Sonuç Raporu)
  • 9- Ürenin Kantitatif Tayini İçin Karbonsu Sensör Elektrot Geliştirilmesi (A.Altay) TAGEM, Mart 2021 (Proje Sonuç Raporu)
  • 10- Use of Rosemary Essential Oil in Feeding of Broilers (F.Yıldırım, B.Sevim) II.International Livestock Studies Congress (2. Uluslararası Hayvancılık Araştırmaları Kongresi), 28-30.10.2021 (Poster Sunumu)
  • 11- Determination of biofilm formation and antibiotic resistance in Klebsiella strains isolated from bovine mastitis cases (M.Atalay, U.S.Ucan) II.International Livestock Studies Congress (2. Uluslararası Hayvancılık Araştırmaları Kongresi), 28-30.10.2021 (Poster Sunumu)
  • 12- TARAL 1007 Ulusal Gıda Kompozisyonunun Belirlenmesi ve Yaygın Sürekli Paylaşım Sisteminin Oluşturulmas(107G208) Projesi İçerisinde Geleneksel Gıdalarımız (M.Kürşat Işık, Ersel Yeşil, Hüseyin Bülbül, Sümeyye Karakuş, Tuğba Gezgin) 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2012
  • 13- Gelenksel Fermente Türk Sucuklarında Histolojik Doku Analizi (Esin Ünsaldı, M.Kürşat Işık, Mevlüt Atalay) 2011

İLETİŞİM

    Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Havzan Mh. Karacihancami Sk. No:1A 42090 MERAM / KONYA

  • Telefon : 0332 322 34 24-23

  • Faks : 0332 322 06 78

  • E-Posta : konya.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI