ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KONYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMUMUZ
LABORATUVAR YÖNETİMİ
LABORATUVAR MÜDÜRÜ
LABORATUVAR MÜDÜR YARDIMCISI
KURUMUMUZ HAKKINDA
LABORATUVAR BİRİMLERİ
NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
KALINTI ANALİZ BİRİMİ
KATKI ANALİZ BİRİMİ
KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
MİKOTOKSİN ANALİZ BİRİMİ
MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
YEM ANALİZ BİRİMİ
BİRİMLERİMİZ
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
İDARİ VE MALİ İŞLER
BİLGİ İŞLEM BİRİMİ
İÇ KONTROL BİRİMİ
DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
ENERJİ YÖNETİM VE SU VERİMLİLİĞİ BİRİMİ
SIFIR ATIK SORUMLUSU
ORGANİZASYON ŞEMASI
ETİK KURALLARIMIZ
ANALİZLER
ANALİZ LİSTELERİ VE FİYATLAR
ANALİZ TALEP VE TEKLİF FORMU
BANKA HESAP NO
EĞİTİM
PROJE VE YAYINLAR
PROJELER
YAYINLAR VE MAKALELER
POSTER VE SÖZLÜ BİLDİRİLER
BASILI YAYINLARIMIZ
TÜRKOMP
SERTİFİKALARIMIZ VE YETKİ BELGELERİMİZ
MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
HİZMET STANDARDI VE ENVANTERİ
FORMLAR
ÖNERİ/ŞİKAYET VE ANKET FORMLARI
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Skip Navigation Links
Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Projeler
Tamamlanan Projelerimiz:
1-
Türkiye'de Çiğ Sütlerde Kullanılan Hızlı Antibiyotik Test Kitlerinin Hassasiyetlerinin Karşılaştırması
(2006-TAGEM)
2-
Ülkemizde Üretilen Mekanik Ayrılmış Kanatlı Eti İçerikli Et Ürünlerinin Mineral Madde İçerikleri ile Standartlara Uygunluğunun Belirlenmesi
(2007-TAGEM)
3-
Premiksler ve Hammaddelerinde vitamin ve mineral düzeylerinin belirlenmesi ve depolama süresinin vitamin dayanıklılığı üzerine etkileri
(2007-TAGEM)
4-
Süt ve Süt Ürünlerinde Stafilakokların İzolasyonu, İdentifikasyonu ve Enterotoksin Tespiti
(2007-TAGEM)
5-
Yem Ve Bileşenlerindeki Suda Ve Yağda Eriyen Vitaminlerin Eş Zamanlı Tayin Metodunun Geliştirilmesi
(2008- TAGEM)
6-
Bebek Mamaları, Bebek-Küçük Çocuk Ek Besinleri, Peynir altı Suyu Tozu ve Süt Tozlarında
Enterobacter Sakazakii
İdentifikasyonunda VİTEK-2 Sisteminin Değerlendirilmesi.
(2008 -TAGEM)
7-
Yumurta tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde ilave edilen organik ve inorganik selenyum preparatlarının verim ve bazı kan parametrelerine, yumurta selenyum içeriğine ve plazma glutasyon peroksidaz enzim aktivitesine etkisinin kimyasal ve moleküler biyolojik yöntemlerle belirlenmesi
(2007-TAGEM)
8-
Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Pişirilen Köftelerde Heterosilik Aromatik Aminlerin Oluşumunun Sınırlandırılmasında Optimum Tuz, Askorbik Asit ve Yağ Kullanım seviyelerinin Yanıt Yüzey Yöntemi İle Belirlenmesi
(TAGEM-2009)
9-
Manda ve İnek Sütünden Yapılan Kaymakların Konjuge Linoleik Asit Konsantrasyonu, Mineral Madde ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
(2008- TAGEM)
10-
Elektronik Döküman Yönetim Sistemi Hazırlanması Projesi
(2011-MEVKA)
11-
Ulusal Gıda Kompozisyonunun Belirlenmesi ve Yaygın Sürekli Paylaşım Sisteminin Oluşturulması
(2013-TÜBİTAK)
12-
Akkaraman ve İvesi Irkı Kuzuların Farklı Karkas Bölgelerinin Yağ Asidi Kompozisyonun Belirlenmesi
(TAGEM 2019)
13-
Et Ürünlerine İlave Edilen Mekanik Ayrılmış Et ve Bağ Dokunun Belirlenmesi
(TAGEM 2018-2020)
14-
Türkiye'de üretilen Çam Balının Fiziksel Kimyasal ve Mineral Madde Profili
(TAGEM-2015-2018)
15-
Ürenin Kantitatif Tayini İçin Karbonsu Sensör Elektrot Geliştirilmesi
(TAGEM 2018-2020)
Devam Eden Projelerimiz:
1-
Türkiye'de Üretilen ve Ticari Potansiyeli Olan Bazı Monofloral Balların Parmak İzlerinin Belirlenmesi
(TAGEM-2018-2021)
2-
Türkiye Geleneksel Peynir Envanterinin Oluşturulması
(Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü – 2021-2023 )
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Orman Ekranı
IV. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Su Verimliliği Seferberliği
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
YUKARI