Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KONYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    TEKNİK BİRİMLER
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
    • FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
    • KALINTI ANALİZ BİRİMİ
    • KATKI ANALİZ BİRİMİ
    • KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
    • MİKOTOKSİN ANALİZ BİRİMİ
    • MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    • MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
    • MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    • YEM ANALİZ BİRİMİ
    İDARİ BİRİMLER
    • İDARİ VE MALİ İŞLER
    • İÇ KONTROL BİRİMİ
    • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
    • SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
    • ENERJİ YÖNETİM VE SU VERİMLİLİĞİ BİRİMİ
    • SIFIR ATIK SORUMLUSU
    • BİLGİ İŞLEM BİRİMİ
  • ANALİZLER
    ANALİZ LİSTELERİ VE FİYATLAR
    ANALİZ TALEP VE TEKLİF FORMU
    BANKA HESAP NO
    EĞİTİM
  • YAYINLAR
    SERTİFİKA VE BELGELER
    • ÖNERİ/ŞİKAYET VE ANKET FORMLARI
    • SERTİFİKALARIMIZ VE YETKİ BELGELERİMİZ
    PROJELER
    YAYINLAR VE MAKALELER
    POSTER VE SÖZLÜ BİLDİRİLER
    BASILI YAYINLARIMIZ
    TÜRKOMP
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksKonya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

Projeler

Tamamlanan Projelerimiz:

  • 1- Türkiye'de Çiğ Sütlerde Kullanılan Hızlı Antibiyotik Test Kitlerinin Hassasiyetlerinin Karşılaştırması (2006-TAGEM)
  • 2- Ülkemizde Üretilen Mekanik Ayrılmış Kanatlı Eti İçerikli Et Ürünlerinin Mineral Madde İçerikleri ile Standartlara Uygunluğunun Belirlenmesi(2007-TAGEM)
  • 3- Premiksler ve Hammaddelerinde vitamin ve mineral düzeylerinin belirlenmesi ve depolama süresinin vitamin dayanıklılığı üzerine etkileri (2007-TAGEM)
  • 4- Süt ve Süt Ürünlerinde Stafilakokların İzolasyonu, İdentifikasyonu ve Enterotoksin Tespiti (2007-TAGEM)
  • 5- Yem Ve Bileşenlerindeki Suda Ve Yağda Eriyen Vitaminlerin Eş Zamanlı Tayin Metodunun Geliştirilmesi (2008- TAGEM)
  • 6- Bebek Mamaları, Bebek-Küçük Çocuk Ek Besinleri, Peynir altı Suyu Tozu ve  Süt Tozlarında Enterobacter Sakazakii İdentifikasyonunda VİTEK-2 Sisteminin Değerlendirilmesi. (2008 -TAGEM)
  • 7- Yumurta tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde ilave edilen organik ve inorganik selenyum preparatlarının verim ve bazı kan parametrelerine, yumurta selenyum içeriğine ve plazma glutasyon peroksidaz enzim aktivitesine etkisinin kimyasal ve moleküler biyolojik yöntemlerle belirlenmesi (2007-TAGEM)
  • 8- Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Pişirilen Köftelerde Heterosilik Aromatik Aminlerin Oluşumunun Sınırlandırılmasında Optimum Tuz, Askorbik Asit ve Yağ Kullanım seviyelerinin Yanıt Yüzey Yöntemi İle Belirlenmesi (TAGEM-2009)
  • 9- Manda ve İnek Sütünden Yapılan Kaymakların Konjuge Linoleik Asit Konsantrasyonu, Mineral Madde ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi (2008- TAGEM)
  • 10- Elektronik Döküman Yönetim Sistemi Hazırlanması Projesi (2011-MEVKA)
  • 11- Ulusal Gıda Kompozisyonunun Belirlenmesi ve Yaygın Sürekli Paylaşım Sisteminin Oluşturulması (2013-TÜBİTAK)
  • 12- Akkaraman ve İvesi Irkı Kuzuların Farklı Karkas Bölgelerinin Yağ Asidi Kompozisyonun Belirlenmesi (TAGEM 2019)
  • 13- Et Ürünlerine İlave Edilen Mekanik Ayrılmış Et ve Bağ Dokunun Belirlenmesi (TAGEM 2018-2020)
  • 14- Türkiye'de üretilen Çam Balının Fiziksel Kimyasal ve Mineral Madde Profili (TAGEM-2015-2018)
  • 15- Ürenin Kantitatif Tayini İçin Karbonsu Sensör Elektrot Geliştirilmesi (TAGEM 2018-2020)

Devam Eden Projelerimiz:

    • 1- Türkiye'de Üretilen ve Ticari Potansiyeli Olan Bazı Monofloral Balların Parmak İzlerinin Belirlenmesi (TAGEM-2018-2021)
    • 2- Türkiye Geleneksel Peynir Envanterinin Oluşturulması (Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü – 2021-2023 )


İLETİŞİM

    Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Havzan Mh. Karacihancami Sk. No:1A 42090 MERAM / KONYA

  • Telefon : 0332 322 34 24-23

  • Faks : 0332 322 06 78

  • E-Posta : konya.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI