Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KONYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
TEKNİK BİRİMLER
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
KALINTI ANALİZ BİRİMİ
KATKI ANALİZ BİRİMİ
KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
MİKOTOKSİN ANALİZ BİRİMİ
MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
YEM ANALİZ BİRİMİ
İDARİ BİRİMLER
İDARİ VE MALİ İŞLER
İÇ KONTROL BİRİMİ
DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
ENERJİ YÖNETİM VE SU VERİMLİLİĞİ BİRİMİ
SIFIR ATIK SORUMLUSU
BİLGİ İŞLEM BİRİMİ
ANALİZLER
ANALİZ LİSTELERİ VE FİYATLAR
ANALİZ TALEP VE TEKLİF FORMU
BANKA HESAP NO
EĞİTİM
YAYINLAR
SERTİFİKA VE BELGELER
ÖNERİ/ŞİKAYET VE ANKET FORMLARI
SERTİFİKALARIMIZ VE YETKİ BELGELERİMİZ
PROJELER
YAYINLAR VE MAKALELER
POSTER VE SÖZLÜ BİLDİRİLER
BASILI YAYINLARIMIZ
TÜRKOMP
BASIN
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
>
Menu
Projeler
Tamamlanan Projelerimiz:
1-
Türkiye'de Çiğ Sütlerde Kullanılan Hızlı Antibiyotik Test Kitlerinin Hassasiyetlerinin Karşılaştırması
(2006-TAGEM)
2-
Ülkemizde Üretilen Mekanik Ayrılmış Kanatlı Eti İçerikli Et Ürünlerinin Mineral Madde İçerikleri ile Standartlara Uygunluğunun Belirlenmesi
(2007-TAGEM)
3-
Premiksler ve Hammaddelerinde vitamin ve mineral düzeylerinin belirlenmesi ve depolama süresinin vitamin dayanıklılığı üzerine etkileri
(2007-TAGEM)
4-
Süt ve Süt Ürünlerinde Stafilakokların İzolasyonu, İdentifikasyonu ve Enterotoksin Tespiti
(2007-TAGEM)
5-
Yem Ve Bileşenlerindeki Suda Ve Yağda Eriyen Vitaminlerin Eş Zamanlı Tayin Metodunun Geliştirilmesi
(2008- TAGEM)
6-
Bebek Mamaları, Bebek-Küçük Çocuk Ek Besinleri, Peynir altı Suyu Tozu ve Süt Tozlarında
Enterobacter Sakazakii
İdentifikasyonunda VİTEK-2 Sisteminin Değerlendirilmesi.
(2008 -TAGEM)
7-
Yumurta tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde ilave edilen organik ve inorganik selenyum preparatlarının verim ve bazı kan parametrelerine, yumurta selenyum içeriğine ve plazma glutasyon peroksidaz enzim aktivitesine etkisinin kimyasal ve moleküler biyolojik yöntemlerle belirlenmesi
(2007-TAGEM)
8-
Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Pişirilen Köftelerde Heterosilik Aromatik Aminlerin Oluşumunun Sınırlandırılmasında Optimum Tuz, Askorbik Asit ve Yağ Kullanım seviyelerinin Yanıt Yüzey Yöntemi İle Belirlenmesi
(TAGEM-2009)
9-
Manda ve İnek Sütünden Yapılan Kaymakların Konjuge Linoleik Asit Konsantrasyonu, Mineral Madde ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
(2008- TAGEM)
10-
Elektronik Döküman Yönetim Sistemi Hazırlanması Projesi
(2011-MEVKA)
11-
Ulusal Gıda Kompozisyonunun Belirlenmesi ve Yaygın Sürekli Paylaşım Sisteminin Oluşturulması
(2013-TÜBİTAK)
12-
Akkaraman ve İvesi Irkı Kuzuların Farklı Karkas Bölgelerinin Yağ Asidi Kompozisyonun Belirlenmesi
(TAGEM 2019)
13-
Et Ürünlerine İlave Edilen Mekanik Ayrılmış Et ve Bağ Dokunun Belirlenmesi
(TAGEM 2018-2020)
14-
Türkiye'de üretilen Çam Balının Fiziksel Kimyasal ve Mineral Madde Profili
(TAGEM-2015-2018)
15-
Ürenin Kantitatif Tayini İçin Karbonsu Sensör Elektrot Geliştirilmesi
(TAGEM 2018-2020)
Devam Eden Projelerimiz:
1-
Türkiye'de Üretilen ve Ticari Potansiyeli Olan Bazı Monofloral Balların Parmak İzlerinin Belirlenmesi
(TAGEM-2018-2021)
2-
Türkiye Geleneksel Peynir Envanterinin Oluşturulması
(Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü – 2021-2023 )