ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KONYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMUMUZ
LABORATUVAR YÖNETİMİ
LABORATUVAR MÜDÜRÜ
LABORATUVAR MÜDÜR YARDIMCISI
KURUMUMUZ HAKKINDA
LABORATUVAR BİRİMLERİ
NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
KALINTI ANALİZ BİRİMİ
KATKI ANALİZ BİRİMİ
KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
MİKOTOKSİN ANALİZ BİRİMİ
MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
YEM ANALİZ BİRİMİ
BİRİMLERİMİZ
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
İDARİ VE MALİ İŞLER
BİLGİ İŞLEM BİRİMİ
İÇ KONTROL BİRİMİ
DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
ENERJİ YÖNETİM VE SU VERİMLİLİĞİ BİRİMİ
SIFIR ATIK SORUMLUSU
ORGANİZASYON ŞEMASI
ETİK KURALLARIMIZ
ANALİZLER
ANALİZ LİSTELERİ VE FİYATLAR
ANALİZ TALEP VE TEKLİF FORMU
BANKA HESAP NO
EĞİTİM
PROJE VE YAYINLAR
PROJELER
YAYINLAR VE MAKALELER
POSTER VE SÖZLÜ BİLDİRİLER
BASILI YAYINLARIMIZ
TÜRKOMP
SERTİFİKALARIMIZ VE YETKİ BELGELERİMİZ
MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
HİZMET STANDARDI VE ENVANTERİ
FORMLAR
ÖNERİ/ŞİKAYET VE ANKET FORMLARI
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Skip Navigation Links
Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Yayınlar ve Makaleler
Yayınlar ve Makaleler
1-
Comparison of TEMPO® EC and TBX medium for the enumeration of Escherichia coli in cheese (
E. Torlak, İ.M. Akan, M. Gökmen
), Letters in Applied Microbiology, 2008 (Makale)
2-
Effects of early feed restriction on live performance, carcass characteristics, meat and liver composition, some blood parameters, heterophil-lymphocyte ratio, antibody production and tonic immobility duration (
E. Torlak
), Tropical Animal Health and production 2009 (Makale)
3-
Antibacterial activities of extracts from twelve Centaurea species from Turkey (
E. Torlak
), Archives of Biological Sciences, 2011 (Makale)
4-
Chromogenic and fluorogenic media for members of Enterobacteriaceae in food microbiology (
E. Torlak
), Journal Agent, 2011 (Makale)
5-
Konya'da Üretilen Süt Tozu, Peynir Altı Suyu Tozu ve Beyaz Peynirde Enterobacter Sakazakii Varlığının Araştırılması (
M. Gökmen
), Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi (Makale)
6-
Türk Sucuğu Üretiminde Kitoskin Kullanımı ve Kalite Üzerine Etkileri (
M. Gökmen
), Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi (Makale)
7-
Avrupa Birliği ve Türkiye'de Kanatlı Eti Üretiminde Elektroşok Uygulaması (
T. Gezgin
), Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi, 2016 (Makale)
8-
The effects of electrical stunning on the quality of broiler breast meat produced in accordance with Turkish slaughter procedures Journal of Poultry Research (Türk kesim usullerine uygun olarak üretilen Broiler göğüs eti kalitesi üzerine elektroşok uygulamasının etkisi) (
T. Gezgin
), Journal of Poultry Research, 2016 (Makale)
9-
Türkiye'de Hayvansal Kaynaklı Gıdalar Mevzuatı (
T. Gezgin
), Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi, 2017 (Makale)
10-
Et Ürünlerinde Hidroksiprolin Miktarının Belirlenmesinde Mikrodalga ile Protein Hidrolizi Yönteminin Araştırılması(
T. Gezgin,S.Karakuş,H.Bülbül
), Şubat 2020 (Makale)
11.
Beyşehir Gölü'ndeki (Türkiye) zander Sander lucioperca) filetolarının toplam yağ asidi kompozisyonu üzerindeki mevsimsel değişimler (G.O.Guler, A.Aktumsek, O.B.Citil, A.Arslan,
E.Torlak
) 2006
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2006.10.029
12-
Konya Bölgesinde Kullanılan Yemlerde Organik Klorlu Pestisit Kalıntılarının Araştırılması (
Emrah Torlak
(Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, İl Kontrol Laboratuvarı, Konya, Türkiye) Abdurrahman AKTÜMSEK
(Selçuk Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü, Konya, Türkiye) Gökalp ÖZMEN GÜLER (Selçuk Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü, Konya, Türkiye) Hüseyin KARA (Selçuk Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, Konya, Türkiye) Sadettin ÜNSAL (Selçuk Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü, Konya, Türkiye), Veterinarium Yıl: 2007Cilt: 18Sayı: 1ISSN: 1301-9988Sayfa Aralığı: 61 – 66)
13-
Tekstil Malzemeleri Üzerinde Antimikrobiyal Aktivite Testinde Ölçüm Belirsizliği (
Emrah TORLAK
, Springer Link, Published: 16 July 2008)
14-
Doğal Antimikrobiyallerle Hazırlanan Yenilebilir Filmlerin Listeria monocytogenes Üzerine Etkileri(
Emrah TORLAK,
Mustafa NİZAMLIOĞLU, Eurasian Journal of Veterinary Sciences)
15-
2,4,6-tris(p-formilfenoksi)-1,3,5-triazinden yeni tripodal-benzimidazol sentezi: Yapısal, elektrokimyasal ve antimikrobiyal çalışmalar (Ziya Erdem Koç, Haluk Bingöl, Ahmet O. Saf,
Emrah Torlak,
Ahmet Coşkun )
https://doi.org/10.1016/j.jhazmat.2010.07.018
16
- Türkiye'den on iki Centaurea Türünden Elde Edilen Ekstraktların Antibakteriyel Aktiviteler ( Tekeli Yener (Mustafa Kemal Üniversitesi Kimya, Fen-Edebiyat Fakültesi Bölümü, Hatay, Türkiye) Zengin Gökhan (Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü, Konya, Türkiye) Aktumsek Abdurrahman (Biyoloji Bölümü, Fen Fakültesi, Selçuk Üniversitesi, Konya, Türkiye) Sezgin Mehmet (Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü, Konya, Türkiye)
Torlak Emrah
(Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İl Kontrol Laboratuvarı, Meram, Konya, Türkiye) Archives of Biological Sciences 2011 Volume 63, Issue 3, Pages: 685-690
https://doi.org/10.2298/ABS1103685T
17-
Gıda Kaynaklı Patojenlere Karşı Kitosan Esansiyel Yağ Kaplı Plastik Filmlerin Antimikrobiyal Etkinliği (
Emrah Torlak
, Mustafa Nizamlıoğlu)
https://doi.org/10.1177/8756087911407391
18-
Uçucu Yağ İçeren Yenilebilir Kitosan Filmlerinin Staphylococcus aureus ve Escherichia coli O157:H7 Üzerine Etkinlikleri [1] (
Emrah Torlak
Mustafa NİZAMLIOĞLU) Kafkas Univ Vet Fak Derg 17 (Suppl A): S125-S129, 2011
DOI:10.9775/kvfd.2010.3768
19-
Evaluation of RapidChek Select for the screening of Salmonella in meat and meat products (
Emrah Torlak, İbrahim Mustafa Akan, Mustafa İnal,
Elsevier Journal of Microbiological Methods, Volume 90, Issue 3, September 2012, Pages 217-219)
20
- Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntı Analizlerinde Hızlı Test Metotlarının ve HPLC Tekniğinin Değerlendirilmesi (
Emrah TORLAK, Mukadderat GÖKMEN
, Ümit GÜRBÜZ ,
Bünyamin KIZTANIR , Mehmet Kürşat IŞIK
, Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimler Dergisi)
21-
Identification of Staphylococcus spp. Isolated in Different Production Stages of White Cheese and Detection of Enterotoxin (
Mukadderat GÖKMEN
, Ümit GÜRBÜZ,
Emrah TORLAK ,Mustafa İNAL
, Kocatepe Vet J (2013) 6(2): 7-11 )
DOI: 10.5578/kvj.6145
22-
The Determination of Antibacterial Effects of Bupleurum lancifolium Species (
Alatas Z.
,Akın M., Saraçoğlu HT. ) 1st International Congresson Plant Biogoly, 136, 10-12 May 2018,Konya
23-
Investigation on Presence of Some Foodborne Pathogens in Fish Marketed as Freshin Konya (
Alatas Z.,
Guner A.) (Poster Presentations). 3rd International Congress on Advences in Veterinary Science and Technics, 102, 5-9 September 2018, Belgrade – Serbia.
24-
Yeni Bir Gıda Patojeni mi? (
Alatas Z.,
Güner A.) Clostridium difficile.
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi,
13(3) : 389-39, 2018.
25
-
Ette ve Sütte Paraziter İlaç Kalıntısı (Ahmet GÖKCEN,
Mevlüt ATALAY
)
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 2012
26-
Mekanik ayrılmış et içeren kanatlı et ürünlerinin histolojik ve kimyasal yöntemler ile incelenmesi
(Dr.Tuğba GEZGİN, Sedat KARACA, Mevlüt ATALAY, Bilgegül SİNAN, DR.Tuna ERDEM)
.pdf
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Orman Ekranı
IV. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Su Verimliliği Seferberliği
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
YUKARI