Laboratuvar Müdürlüğümüzde TÜRKAK Tarafından Gerçekleştirilen Gözetim Denetiminde;
- Fiziksel Analiz Biriminde Bitkisel Yağlarda Kırılma indisi Tayini Analizleri
- Kimyasal Analiz Biriminde Bal ile Meyve ve Sebzelerde HMF Tayini Analizleri
- Mikrobiyoloji Analiz Biriminde Gıdalarda Stafilokokal Enterotoksin Aranması (AOAC 2007.06) ve Gıda ve Yemlerde Salmonella spp. Aranması (TS EN ISO 6579-1) Analizleri
- Mineral Analiz Biriminde Yem ve Yem Katkı Maddelerinde Kurşun(Pb), Kadmiyum(Cd), Arsenik(As) Analizleri
- Yem Analiz Biriminde Yemlerde Toplam Şeker Analizleri
- Katkı Analiz Biriminde Süt ve Süt Ürünlerinde Natamisin Analizleri için
Akredite olunarak numune kabulüne başlanmıştır.