Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ORDU GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • NUMUNE KABUL BİRİMİ
    • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
    • SİVİL SAVUNMA AMİRLİĞİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    MİKROBİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
    MİKOTOKSİN ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
  • ANALİZLER
    ANALİZ LİSTESİ VE FİYATLAR
    ÖZEL İSTEK ANALİZ TALEP FORMU
    AKREDİTASYON SERTİFİKASI
    NUMUNE KABUL İŞLEMLERİ
  • YAYINLAR
  • BASIN
    İL HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksOrdu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Duyuru Arşivi
Başlangıç Tarihi
Takvimden tarih seçin.
Bitiş Tarihi
Takvimden tarih seçin.

Selüloz Tayin Cihaz Arızası Giderilmiş Olup Numune Kabulü Tekrar Başlamıştır!!!

Eylül 2 2025
​Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde Ham Selüloz ve Selüloz Analizi cihaz arızası giderilmiş olup numune kabulü tekrar başlamıştır. ...

"SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI" ANALİZİ İÇİN NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR

Eylül 24 2024 49
​​​​İnsan beslenmesi için önemli ve pahalı bir hammadde olan süt yağı ekonomik sebepler yüzünden ucuz olan bitkisel yağlar ile karıştırılabilmektedir. Bitkisel yağ eklenmesi süt ürünlerinde en çok yapılan tağşişlerden biridir. Özellikle tereyağ üretiminde margarin ve farklı sıvı yağların (ayçiç...

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE NATAMİSİN ANALİZİ NUMUNE KABULÜ BAŞLAMIŞTIR

Ocak 29 2024 215
​Laboratuvarımızda kapsam genişletme çalışmalarımız devam etmektedir. HPLC cihazı ile süt ve süt ürünlerinde natamisin tayini analizi yapılmaktadır. Natamisin Nedir?​Natamisin, süt ve süt ürünlerinde küf ve maya gelişiminin önlenmesinde kullanılan E-235 kodlu koruyucu bir gıda katkı maddesidir....

2024 Yılı Staj Başvuru İşlemleri Başlamıştır

Ocak 5 2024 208
​Müdürlüğümüze ​2024 yılında Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden lisans ve önlisans stajyer öğrenci kabul edilecektir.2024 yılı “Ulusal Staj Programı” öğrenci başvuruları 28.10.2023 tarihinde başlamış olup 10.03.2024 tarihinde sona erecektir.​​ Başvuru işlem...

ET VE ET ÜRÜNLERİNDE ELISA İLE ORİJİN TAYİNİ NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR

Kasım 7 2023 202
Et ve et ürünlerinde kullanılan türlerinin belirlenmesi, ekonomik nedenlerin yanında insan sağlığının korunması için de önemlidir. Gıda kontrol kalite laboratuvarları, tüketicinin korunması amacıyla ette farklı türlerin ve etiket hilelerinin belirlenebilmesi için çalışmalar yapma...

Bitkisel Yağlarda Yağ Asitleri Kompozisyonu analizinde numune kabulüne başlanılmıştır.

Eylül 15 2023 525
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde ham ve işlenmemiş (ayçiçek yağı, mısır özü yağı, pamuk tohumu yağı, fındık yağı, soya yağı, kanola yağı, palm yağı, yer fıstığı yağı, hindistan cevizi yağı, susam yağı ve karışım yağlar)  yağların analizi yapılmaktadır. ​​Yağların fiziksel ve k...

2023 Yılı Staj İçin Gerekli Belgeler

Haziran 8 2023 216
Başvurusu Kabul Edilen Stajyer Öğrencilerden İstenen Belgeler;- Stajyer Öğrencinin Öğrenim Gördüğü Kurumdan Alınmış Olan Staj Başvuru Formunun Aslı,- SGK Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi Formu,- 2 Adet Fotoğraf,- Laboratuvar Önlüğü- Kimlik Fotokopisi,- Banka Hesap (Iban) NumarasıStaja Başlamadan ...

Alkollü İçkilerde % Hacmen alkol, Metil alkol (metanol), Tersiyer Bütil Alkol (TBA) analizlerinde numune kabulune başlanılmıştır.

Haziran 7 2023 575
​Alkolimetre ile % Hacmen alkol, GC-FID  cihazı ile  % Hacmen alkol, Metanol, Tersiyer Bütil Alkol TBA  analizleri yapılmaktadır.​...

Laboratuvarımızda bal ve pekmezde HMF analizi numune kabulüne başlanmıştır.

Mart 7 2023 427
​Laboratuvarımızda bal ve pekmezde HMF (5- hidroksi metil furfural ) analizi  numune kabulüne başlanmıştır. ...

Ruminant hayvan yemlerinde metabolik enerji hesaplama numune kabulü başlanmıştır.

Mart 2 2023 732
Laboratuvarımızda ruminat hayvan yemlerinde metabolik enerji hesaplanması (Ham Protein+Ham Selüloz+Ham Yağ+Ham Kül) analizi  numune kabulüne başlanmıştır...

TÜRK GIDA KODEKSİ DONDURMA TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2022/13) YAYIMLANDI.

Kasım 18 2022 1966
TEBLİĞE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

2023 Staj Başvurusu İş ve İşlemleri

Kasım 17 2022 338
​​Bakanlığımıza 2023 yılında Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden stajyer öğrenci kabul edecektir.2023 yılı “Ulusal Staj Programı” öğrenci başvuruları 18.10.2022 tarihinde başlamış olup 18.01.2023 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru ile ilgili Cumhurbaşkanlığı...

2022 Yılı Üniversite Öğrencileri Staj Başvuruları

Mart 3 2022 1079
​​Bakanlığımıza 2022 yılında Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden stajyer öğrenci kabul edecektir. Başvuru ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ulusalstajprogrami adresinde duyuru yayınlanmış ve son başvuru tarihinin 31 Mar...

2022 Yılı Lise Öğrencileri Staj Başvuruları

Mart 3 2022 220
​​25 Şubat – 15 Nisan 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Personel Genel Müdürlüğünce hazırlanmış olan Staj Başvuru Uygulama Kılavuzuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.Öğrenciler tarafından doldurulması gereken Staj Başvuru Formuna ulaşmak için ...

2021 Yılı Üniversite Öğrencileri için Staj Başvuruları

Şubat 25 2021 524
2021 yılı üniversite öğrencileri için staj başvuruları;22.02.2021 tarihinden itibaren https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden alınacaktır...

2021 Yılı Staj Duyurusu

Ocak 9 2021 577
​Üniversite Öğrencilerinin Staj Başvuruları27/10/2020 tarihli 31287 sayılı (mükerrer) Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Kararı olarak yayımlanarak yürürlüğe giren “2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nın 571.2 sayılı tedbirine istinaden 2021 yılından itibaren üniversite öğrencilerinin staj başvur...

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19)

Mart 20 2020 596
https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/covid1...

2020 Yılı Staj Başvuruları Kabul edilen Öğrenci Listesi

Mart 13 2020 797
​​2020 Yılı Kurumumuzda stajı kabul edilen ögrenci listesi aşağıdaki ekte duyurulmuştur.Kurumumuzda stajı kabul edilen ögrenci listesi.​​​...

2019 Yılı Staj Başvuruları Başlamıştır

Ocak 4 2019 2499
​Staj başvuruları 02.01.2019 - 30.04.2019 tarihleri arasında  alınacaktır. STAJ ÖN BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:a)Stajyer öğrencinin öğrenim gördüğü kurumdan Ordu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğüne hitaben yazılmış olan staj tarihi-süresini ve staj yapm...
İlk 1 Son 

İLETİŞİM

    Ordu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Akyazı Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Cad. No:24/1 52200 Altınordu / ORDU

  • Telefon : 0 452 233 4320/ 0452 234 04 36

  • Faks : 0 452 234 12 43

  • E-Posta : ordu.gidalab@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI