Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
MERSİN GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
  • ANA SAYFA
  • KURUMSAL YAPI
    • MÜDÜR
    • MÜDÜR YARDIMCISI
    • BİRİMLER
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • TARİHÇE
    • GÖREVLERİMİZ
    • MİSYON VE VİZYON
    • KALİTE POLİTİKAMIZ
    • HİZMET STANDARTLARIMIZ
      • ETİK KURALLAR
    • TEKNİK HİZMET BÖLÜMÜ
      • MİKOTOKSİN-KATKI ANALİZ BİRİMİ
      • MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
      • FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
      • KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
      • NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
      • MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
      • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
      • MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
      • KALINTI ANALİZ BİRİMİ
    • İDARİ HİZMET BÖLÜMÜ
      • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
      • İDARİ VE MALİ İŞLER BİRİMİ
      • PROJE EKİBİ
      • SİVİL SAVUNMA AMİRLİĞİ
  • LABORATUVARLAR
    • MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    • FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
    • MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
    • MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    • KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
    • MİKOTOKSİN-KATKI ANALİZ BİRİMİ
    • KALINTI ANALİZ BİRİMİ
  • YAYINLAR
    • MEVZUAT
    • EĞİTİM
      • SERTİFİKA DOĞRULAMA
      • EĞİTİM PROGRAMI
      • İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİM BELGE DOĞRULAMA
      • EĞİTİM ÜCRETLERİ
  • BASIN
    • RUHSATLANDIRMAYA ESAS KALINTI DENEME ÇALIŞMALARI
    • MÜŞTERİLER
      • ÖZEL İSTEK ANALİZ TALEP FORMU
      • MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ
      • SIK SORULAN SORULAR
      • MÜŞTERİ MENMUNİYET ANKETİ
  • İLETİŞİM
MENÜ
Skip Navigation LinksMersin Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

Sık Sorulan Sorular

​

Sıkça Sorulan Sorular

Soru 1 : Kargo ile numune gönderebilir miyim?

Cevap : Kargo ile numune gönderirken numunenin uygun koşullarda, yeterli miktarda ve gerekiyorsa soğuk zinciri bozulmadan laboratuarımıza ulaştırılmalıdır. Kargo ile gönderilen numunelerde analize başlanabilmesi için kaşeli özel istek müşteri müracat formu​ numune ekinde gönderilmesi gerekir. Kargo ile gelen numunelerde müracat formu ve ödeme dekontu gönderilmelidir. Müracat formu veya dekontu olmayan numuneler analize alınmaz.

Soru 2 : Müşteri Özel İstek Müracat Formu doldurmalı mıyız?

Cevap : Müracat formunda firma bilgileri, iletişim bilgileri, fatura bilgileri ve firma kaşesi olması gerekir. Raporda Yer Alacak Bilgiler kısmında raporda yazılması istenen bilgiler açık şekilde yazılmalıdır.

Soru 3 : Özel İstek Analiz Raporu mahkemede delil olarak kullanılabilir mi?

Cevap : Hayır kullanılamaz. Analiz raporunun alt kısmında " Adli ve idari işlemler ile reklam amacıyla kullanılamaz " ibaresi yer almaktadır. Bu ibarenin kaldırılması mümkün değildir.

Soru 4: Analiz ücretleri hesaba yatırılırken KDV eklenecek mi?

Cevap: Evet. Analiz listesindeki fiyatlara KDV eklenecektir.

​Soru 5 : Analiz sonuçlarını faks ya da mail ile alabilir miyiz?

Cevap : Sonuçları elden ya da karşıdan ödemeli kargo ile gönderebiliyoruz. Faks yada mail ile sonuç gönderemiyoruz.

​Soru 6 : Analiz fiyatlarını düşürmek mümkün mü?

Cevap : Her yıl ocak ayında fiyatlar belirlenerek liste halinde bütün Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüklerine yollanmakta olup, Standart fiyatlar kullanılmaktadır. 

​Soru 7 : Analiz Sonuçları daha kısa zamanda verilebilir mi?

Cevap : Her analiz standart çalışma yöntemine göre belli bir süresi vardır. Web sitemizin Analiz ve Fiyatlar kısmında gerekli bilgiler verilmiştir. 

​Soru 8 : Eğitim kurumlarında yapılan analizler hakkında bilgi ve konuyla ilgili eğitim verilebilir mi?

Cevap : Laboratuarda yapılan tüm analizler ile ilgili bilgi verilebilmektedir.

​Soru 9 : Analiz listemizde yer almayan analizler talep edilebilir mi?

Cevap : Analiz listemizin dışında talep edilen analiz olduğunda yöntem araştırmasına gidilerek yapılabilirliği için gerekli çalışmalar yapılmaktadır.


satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkez
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

İLETİŞİM

  • Mersin Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Gazi Mah. 1314 Sok. No: 9 33130 Yenişehir / MERSİN

  • Telefon : (324) 326 37 72 (324) 326 39 57

  • Faks : (324) 326 37 97

  • E-Posta : mersin.gidalab@tarimorman.gov.tr

MOBİL UYGULAMALAR

App Store Google Play AppGallery
Bakanlığımızı Takip Edin
KVKK Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi
ISO-IEC 27001
© Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı. Tüm Hakları Saklıdır.
Erişilebilirlik Menüsü

Erişilebilirlik Menüsü

Ayarlar

Ctrl + Y / Ctrl + y: Erişilebilirlik Menüsünü Açma

Tab: Butonlar Arasında Gezinme

Ekran Okuyucu
Metni Hizala
Okuma Araçları
Metin ve Bağlantılar
Büyük Metin
Yazı Tipi
İmleç
Renk ve Kontrast
Metin Aralıkları
Renk
Metin Renkleri
Başlık Renkleri
Arkaplan Renkleri