T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KOCAELİ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • NUMUNE KABUL BİRİMİ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER BİRİMİ
    • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
    KATKI VE MİNERAL LABORATUVARI
    KİMYASAL LABORATUVARI
    MİKOTOKSİN LABORATUVARI
    FİZİKSEL LABORATUVARI
    KALINTI LABORATUVARI
  • YAYINLAR
    ÖNERİ İSTEK VE ŞİKAYET
    ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
    MÜŞTERİ MEMNUNİYET ANKETİ
  • BASIN
    İL HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksKocaeli Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

Görevleri

​

Günümüz global dünyasında mesafelerin önemi gittikçe etkisini kaybetmektedir; daha da kaybedecektir. Bu gün,  dünyanın bir ucundan diğer ucuna her türlü ürünün sevkiyatı kolaylıkla yapılabilmektedir. Konumuz olan gıda ürünlerinde de durum aynıdır. Gerek ülkemizden dünyanın herhangi bir yerine, gerekse dünyanın herhangi bir yerinden ülkemize çeşitli gıda ürünlerinin ticareti yapılmaktadır. Bu noktada, ticareti yapılan ürünlerin kalite özelliklerini belirten analiz raporlarının güvenilirliği daha da önem kazanmaktadır.

Laboratuvarlarca verilen hizmetin önceden belirlenmiş teknik kriterlere uygunluğunun kanıtlanması noktasında laboratuvar akreditasyonu tabiri ortaya çıkmaktadır. Laboratuvar akreditasyonu; yapılan analizlerin güvenilirliği için laboratuvarın teknik yeterliliğinin ulusla­rarası tanınmış ve yetkili bir kuruluş tarafından gerekli kriterlere göre değerlendirilmesi, onaylanması ve devamında denetlenmesi faaliyetidir. Herhangi bir analiz başka bir laboratuvar veya ülkede yapılsa bile belirlen­miş güvenirlik aralıkları içinde aynı sonucun alınması­nı sağlar. Müşterilerin güvenini arttırır, saygınlık ve ticari üstünlük sağlar.

Laboratuarımız da tüm dünyada tanınırlık ve güvenilirlik sağlamak amacıyla 2002 yılından itibaren kalite yönetim faaliyetlerine başlamıştır. Kalite Yönetim Birimi tarafından bu faaliyetler yürütülmektedir. Laboratuarımız Kalite Yönetim Birimi koordinatörlüğünde  "TS EN  ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının  Yeterliliği İçin Genel Şartlar"  standartına uygun bir şekilde çalışmalarını yapmış,  2007 yılından bu yana akredite bir laboratuvar olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.


ÇalışanlarÜnvan
Dr.Özlem İSTANBULLU PAKSOYGıda Mühendisi 
Semra DEMİR
Feridun YILMAZ
​Biyolog
Ziraat Mühendisi

İLETİŞİM

    Kocaeli Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Ovacık Mahallesi Burçak Sokak No:9 Başiskele / KOCAELİ

  • Telefon : 0262 312 10 60- 61-62

  • Faks : 0262 312 10 65

  • E-Posta : kocaeli.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI