ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE
ORMAN BAKANLIĞI
KOCAELİ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • YÖNETİM
    • HAKKIMIZDA
    • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
  • FAALİYETLERİMİZ
  • ANALİZLER
  • NUMUNE KABUL
    • NUMUNE KABUL BİRİMİ
    • ANALİZ ÜCRETLERİ
    • ANALİZ BAŞVURUSU
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ
    • ÖNERİ VE İSTEKLERİNİZ
    • MÜŞTERİ MEMNUNİYET ANKETİ
  • LABORATUVARLARIMIZ
    • BİYOGENETİK LABORATUVARI
    • MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
    • KATKI VE MİNERAL LABORATUVARI
    • KİMYASAL LABORATUVARI
    • MİKOTOKSİN LABORATUVARI
    • FİZİKSEL LABORATUVARI
    • KALINTI LABORATUVARI
  • YARDIMCI BİRİMLER
    • İDARİ VE MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ
    • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
  • İLETİŞİM
  • BANKA HESAP BİLGİLERİ
  • KALİTE YÖNETİM
    • GÖREVLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksKocaeli Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

Görevleri

​

Günümüz global dünyasında mesafelerin önemi gittikçe etkisini kaybetmektedir; daha da kaybedecektir. Bu gün,  dünyanın bir ucundan diğer ucuna her türlü ürünün sevkiyatı kolaylıkla yapılabilmektedir. Konumuz olan gıda ürünlerinde de durum aynıdır. Gerek ülkemizden dünyanın herhangi bir yerine, gerekse dünyanın herhangi bir yerinden ülkemize çeşitli gıda ürünlerinin ticareti yapılmaktadır. Bu noktada, ticareti yapılan ürünlerin kalite özelliklerini belirten analiz raporlarının güvenilirliği daha da önem kazanmaktadır.

Laboratuvarlarca verilen hizmetin önceden belirlenmiş teknik kriterlere uygunluğunun kanıtlanması noktasında laboratuvar akreditasyonu tabiri ortaya çıkmaktadır. Laboratuvar akreditasyonu; yapılan analizlerin güvenilirliği için laboratuvarın teknik yeterliliğinin ulusla­rarası tanınmış ve yetkili bir kuruluş tarafından gerekli kriterlere göre değerlendirilmesi, onaylanması ve devamında denetlenmesi faaliyetidir. Herhangi bir analiz başka bir laboratuvar veya ülkede yapılsa bile belirlen­miş güvenirlik aralıkları içinde aynı sonucun alınması­nı sağlar. Müşterilerin güvenini arttırır, saygınlık ve ticari üstünlük sağlar.

Laboratuarımız da tüm dünyada tanınırlık ve güvenilirlik sağlamak amacıyla 2002 yılından itibaren kalite yönetim faaliyetlerine başlamıştır. Kalite Yönetim Birimi tarafından bu faaliyetler yürütülmektedir. Laboratuarımız Kalite Yönetim Birimi koordinatörlüğünde  "TS EN  ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının  Yeterliliği İçin Genel Şartlar"  standartına uygun bir şekilde çalışmalarını yapmış,  2007 yılından bu yana akredite bir laboratuvar olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.


ÇalışanlarÜnvan
Dr.Özlem İSTANBULLU PAKSOYGıda Mühendisi 
Semra DEMİR
Feridun YILMAZ
​Biyolog
Ziraat Mühendisi

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Ekmeğini İsraf Etme

Ekmeğini İsraf Etme

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Yeşil Masa Projesi

Yeşil Masa Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

İLETİŞİM

    Kocaeli Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Ovacık Mahallesi Burçak Sokak No:9 Başiskele / KOCAELİ

  • Telefon : 0262 312 10 61 (3 hat)

  • Faks : 0262 312 10 65

  • E-Posta : kocaeli.gidalab@tarim.gov.tr

  • KEP : kocaeli.gidalab@gthb.hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​