ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ANKARA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMUMUZ
MÜDÜRÜMÜZ
TARİHÇE
KURULUŞ VE GÖREVLERİMİZ
ORGANİZASYON ŞEMAMIZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
HAKKINDA
KALİTE POLİTİKAMIZ
AKREDİTASYON KAPSAMI
PROJELERİMİZ
AKREDİTASYON SERTFİKASI
KALİBRASYON AKREDİTASYON SERTİFİKASI
LABORATUVARLAR
NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
AMBALAJ ANALİZLERİ LABORATUVAR BİRİMİ
MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVAR BİRİMİ
FİZİKSEL ANALİZLER LABORATUVAR BİRİMİ
HİSTOLOJİK ANALİZLER LABORATUVAR BİRİMİ
KALINTI ANALİZLERİ LABORATUVAR BİRİMİ
KALİBRASYON LABORATUVAR BİRİMİ
KİMYASAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
KATKI ANALİZLERİ LABORATUVAR BİRİMİ
MİKOTOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVAR BİRİMİ
MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER LABORATUVAR BİRİMİ
MİNERAL ANALİZLERİ LABORATUVAR BİRİMİ
ORİJİN BELİRLEME LABORATUVAR BİRİMİ
YEM ANALİZLERİ LABORATUVAR BİRİMİ
IŞINLAMA ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
NMR ANALİZLERİ BİRİMİ
EĞİTİMLER
ANALİZ LİSTESİ VE ÜCRETLER
ANALİZ TALEP FORMLARI
ETİK KURALLAR
MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TANITIM BROŞÜRÜ
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Skip Navigation Links
Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Yumurtada Hava Boşluğu Analizi Hakkında
10.09.2024 /
Gösterim Saysı : 115 /
Arşiv
Müdürlüğümüzde Tavuk Yumurtasında Hava Boşluğu Analiz İçin Numune Kabülüne Başlanmıştır.
Son Haberler
Bitkisel Orijin/Tür Tespiti Analizi Hakkında
Et Ve Et Ürünlerinde %1 Hassasiyette Kanatlı ( ...
Tebrik
Tahinde Bitkisel Orijin Ve Tür Tespiti
Fıstıklı Ürünlerde Ayçekirdeği Ve Bezelye Varl ...
2022 Yılı Laboratuvar Hizmetleri Değerlendirme ...
Haber Arşiv
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Orman Ekranı
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Su Verimliliği Seferberliği
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
YUKARI