Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ANKARA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
İÇ KONTROL BİRİMİ
İDARİ MALİ İŞLER BİRİMİ
DÖNER SERMAYE BİRİMİ
SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
ORGANİZASYON ŞEMAMIZ
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
KİMYASAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
MİKROBİYOLOJİK ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
KATKI ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
KALINTI ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
MİKOTOKSİN ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
MİNERAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
YEM ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
AMBALAJ ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
HİSTOLOJİK ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
ORİJİN BELİRLEME LABORATUVAR BİRİMİ
IŞINLAMA ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
NMR ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
KALİBRASYON LABORATUVAR BİRİMİ
ANALİZLER
ANALİZ LİSTESİ VE ÜCRETLER
ANALİZ TALEP FORMLARI
PESTİSİT RUHSATLANDIRMA
YAYINLAR
MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TANITIM BROŞÜRÜ
BASIN
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Haber Arşivi
Başlangıç Tarihi
Tarih
Bitiş Tarihi
Tarih
Laboratuvarımızda Toplam Amino Asit Analizinde Numune Kabulüne başlanmıştır.
Kasım
21
2025
0
Laboratuvarımızda Toplam Amino Asit Analizinde Numune Kabulüne başlanmıştır...
Kurumumuzda Yüksek Su İçerikli - Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli'' ürün gruplarında ''Asidik Pestisit'' analizi için Numune Kabulüne başlanmıştır.
Ekim
9
2025
0
Kurumumuzda Yüksek Su İçerikli - Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli'' ürün gruplarında ''Asidik Pestisit'' analizi için Numune Kabulüne başlanmıştır....
Kurumumuzda Süt Ve Süt ÜrünlerindeKarboksimetil Selüloz Aranması (CMC) Analizi İçin Numune Kabulüne Başlanmıştır.
Eylül
11
2025
0
Kurumumuzda Süt Ve Süt ÜrünlerindeKarboksimetil Selüloz Aranması (CMC) Analizi İçin Numune Kabulüne Başlanmıştır.Analiz Ücretine Analiz Ücret Listemizden Bakılabilir....
Kurumumuzda Süt Ve Süt Ürünlerinde Etiketinde A2 Süt Beyanının Doğruluğu İçin A1/A2 Beta Kazein Aranması Analizi İçin Numune Kabulüne Başlanmıştır.
Ağustos
26
2025
0
Kurumumuzda Süt Ve Süt Ürünlerinde Etiketinde A2 Süt Beyanının Doğruluğu İçin A1/A2 Beta Kazein Aranması Analizi İçin Numune Kabulüne Başlanmıştır.Analiz Ücretine Analiz Ücret Listemizden Bakılabilir....
Kurumumuzda Et ve Et Ürünlerinde Kokuşma (Amonyak) Testi için Numune Alımına Başlanmıştır.
Ağustos
20
2025
0
Kurumumuzda Et ve Et Ürünlerinde Kokuşma (Amonyak) Testi için Numune Alımına Başlanmıştır.Analiz Ücretine Analiz Ücret Listemizden Bakılabilir...
Kıymetli mesai arkadaşımız Nurcan YILDIRIM'a yeni görevinde başarılar dileriz.
Temmuz
28
2025
0
Düzce Tarım İl Müdürlüğü'ne atanan kıymetli mesai arkadaşımız Nurcan YILDIRIM'a yeni görevinde başarılar dileriz...
SAFE2EAT İLETİŞİM KAMPANYASI
Haziran
3
2025
0
Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi (EFSA) tarafından yürütülen Safe2Eat iletişim kampanyası, gıda güvenilirliği konusunda toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır. Kampanya, Avrupa genelinde tüketicilerin güvenilir gıda tercihleri yapmasını teşvik etmek, bilimsel bilgilere da...
Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü olarak atanan kıymetli mesai arkadaşımız Özkan ÖPÖZ’e yeni görevinde başarılar dileriz.
Mayıs
30
2025
0
Kıymetli mesai arkadaşımız Özkan ÖPÖZ, Konya Gıda Kontrol Laboratuvarına Müdür olarak atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz...
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ve ENTERAL BESLENME ÜRÜNLERİNDE YENİ ANALİZLERİMİZ
Mayıs
16
2025
0
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ve ENTERAL BESLENME ÜRÜNLERİNDE YENİ ANALİZLERİMİZMüdürlüğümüz süt ve süt ürünleri ile enteral beslenme ürünlerinde;Spor Oluşturan Bakteri SayımıMezofilik aerobik/anaerobik Spor Oluşturan Bakteri Termofilik aerobik/anaerobik Spor Oluşturan BakteriNumune kabulüne başlanmışt...
Müdürlüğümüz kanatlı eti ve et ürünleri, yem, gıda üretim ve işleme alanlarındaki çevresel örneklerde Campylobacter spp. sayımı analizinde numune kabulüne başlanmıştır.
Mayıs
16
2025
0
Müdürlüğümüz kanatlı eti ve et ürünleri, yem, gıda üretim ve işleme alanlarındaki çevresel örneklerde Campylobacter spp. sayımı analizinde numune kabulüne başlanmıştır...
Müdürlüğümüz kanatlı etlerinde çözündürülmüş su içeriği tayini analizi yapılmaya başlanmıştır.
Mayıs
16
2025
0
Müdürlüğümüz kanatlı etlerinde çözündürülmüş su içeriği tayini analizi yapılmaya başlanmıştır...
Gıda üretim ve işleme alanlarındaki çevresel örnekler için numune kabulüne başlanmıştır.
Mayıs
13
2025
0
Müdürlüğümüzde gıda üretim ve işleme alanlarındaki çevresel örneklerde;Aerobik Koloni SayımıBacillus Cereus SayımıEnterobacteriaceae SayımıEsherichia Coli SayımıKoagülaz Pozitif Stafilokokların SayımıKoliform SayımıNumune kabulüne başlanmıştır...
4.ULUSLARARASI GIDA KİMYASI KONGRESİNDEN POSTER SUNUMU 2.lik Ödülü
Mayıs
12
2025
0
Kurumumuz NMR Birimi Personellerimiz tarafından hazırlanan ''1D ve 2D NMR Spektroskopisi ve Kemometrik Analiz Kullanılarak Türkiye’ye Özgü Kestane Balında Botanik Köken ve Tağşişin Belirlenmesi'' konusundaki Poster sunumu 2.lik ödülünü kazandı...
Müdürlüğümüz gıda ve yemlerde Mezofilik laktik asit bakteri sayımı analizinde numune kabulüne başlamıştır.
Mayıs
12
2025
0
Müdürlüğümüz gıda ve yemlerde mezofilik laktik asit bakteri sayımı analizinde numune kabulüne başlamıştır...
Kurumumuzda Serbest Amino asit Analizlerine başlanmıştır.
Mayıs
6
2025
0
Kurumumuz Yem analizleri Laboratuvarında Serbest Amino Asit Analizlerine başlanmıştır....
Nijerya Heyeti Laboratuvarımızı Ziyaret Etti
Nisan
28
2025
0
Nijerya Heyeti Laboratuvarımızı Ziyaret Etti...
Amerika Birleşik Devletleri Tarım Ateşesi Rishan Chaudhry Laboratuvarımızı Ziyaret Etti
Nisan
28
2025
0
Amerika Birleşik Devletleri Tarım Ateşesi Rishan Chaudhry Laboratuvarımızı Ziyaret Ett...
🇹🇷🤝🇮🇷 Türkiye-İran Tarım İş Birliği Güçleniyor!
Ocak
13
2025
Ankara’da düzenlenen Türkiye-İran Tarım Yürütme Komitesi (TYK)toplantısı kapsamında, İran Tarımsal Seferberlik Bakanı Sayın Gholamreza Nouri Ghezeljeh, Ankara Gıda Kontrol Laboratuvarı’nı ziyaret etti! 🧪...
İlk
1
Son