T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Haberler
Duyurular
Mevzuat
Basın Açıklamaları
İletişim
Haberler
Laboratuvarımızda Toplam Amino Asit Analizinde Numune Kabulüne başlanmıştır.
Kurumumuzda Yüksek Su İçerikli - Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli'' ürün gruplarında ''Asidik Pestisit'' analizi için Numune Kabulüne başlanmıştır.
Kurumumuzda Süt Ve Süt ÜrünlerindeKarboksimetil Selüloz Aranması (CMC) Analizi İçin Numune Kabulüne Başlanmıştır.
Kurumumuzda Süt Ve Süt Ürünlerinde Etiketinde A2 Süt Beyanının Doğruluğu İçin A1/A2 Beta Kazein Aranması Analizi İçin Numune Kabulüne Başlanmıştır.
Kurumumuzda Et ve Et Ürünlerinde Kokuşma (Amonyak) Testi için Numune Alımına Başlanmıştır.
Kıymetli mesai arkadaşımız Nurcan YILDIRIM'a yeni görevinde başarılar dileriz.
SAFE2EAT İLETİŞİM KAMPANYASI
Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü olarak atanan kıymetli mesai arkadaşımız Özkan ÖPÖZ’e yeni görevinde başarılar dileriz.
4.ULUSLARARASI GIDA KİMYASI KONGRESİNDEN POSTER SUNUMU 2.lik Ödülü
Müdürlüğümüz kanatlı eti ve et ürünleri, yem, gıda üretim ve işleme alanlarındaki çevresel örneklerde Campylobacter spp. sayımı analizinde numune kabulüne başlanmıştır.
Müdürlüğümüz kanatlı etlerinde çözündürülmüş su içeriği tayini analizi yapılmaya başlanmıştır.
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ve ENTERAL BESLENME ÜRÜNLERİNDE YENİ ANALİZLERİMİZ
Gıda üretim ve işleme alanlarındaki çevresel örnekler için numune kabulüne başlanmıştır.
Müdürlüğümüz gıda ve yemlerde Mezofilik laktik asit bakteri sayımı analizinde numune kabulüne başlamıştır.
Kurumumuzda Serbest Amino asit Analizlerine başlanmıştır.
Nijerya Heyeti Laboratuvarımızı Ziyaret Etti
Amerika Birleşik Devletleri Tarım Ateşesi Rishan Chaudhry Laboratuvarımızı Ziyaret Etti
🇹🇷🤝🇮🇷 Türkiye-İran Tarım İş Birliği Güçleniyor!