T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Haberler
Duyurular
Mevzuat
Basın Açıklamaları
İletişim
Haberler
Bitkisel Orijin/Tür Tespiti Analizi Hakkında
Et ve Et Ürünlerinde %1 Hassasiyette Kanatlı (Tavuk, Hindi) Eti/Geni Aranması Hakkında
TEBRİK
TAHİNDE BİTKİSEL ORİJİN VE TÜR TESPİTİ
FISTIKLI ÜRÜNLERDE AYÇEKİRDEĞİ VE BEZELYE VARLIĞININ BELİRLENMESİ
2022 Yılı Laboratuvar Hizmetleri Değerlendirme Çalıştayı
CAMSI DANE VE MİTADİN DANE ANALİZLERİ HAKKINDA
VİTAMİN ANALİZLERİ HAKKINDA
BU HAFTA, GIDADA DENETİM SEFERBERLİĞİ HAFTASI İLAN EDİLDİ
MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE 08.04.2020 TARİHİNDEN İTİBAREN BALDA POLEN SAYISI ANALİZİ İÇİN NUMUNE KABUL EDİLMEYE BAŞLANMIŞTIR