Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
EDİRNE GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • İÇ KONTROL BİRİMİ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ
    • SİVİL SAVUNMA AMİRLİĞİ
    • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    KURULUŞ VE GÖREVLER
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    ​NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVARI
    MİKOTOKSİN ANALİZ LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVARI
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVARI
    KATKI VE MİNERAL ANALİZ LABORATUVARI
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVARI
  • ANALİZLER
    ANALİZLER VE ÜCRETLERİ
    ANALİZ TALEP FORMU
    NUMUNE SAKLAMA KOŞULLARI
    NUMUNE KABUL KRİTERLERİ
    BANKA HESAP NUMARALARI
    ŞİKAYETLERİN ÇÖZÜMLENMESİ SÜRECİ
  • YAYINLAR
    BROŞÜRLER
    DERGİLER
  • BASIN
    İL HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksEdirne Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Haber

Yeni Analizler: Aflatoksin M1 Tayini, Yağsız Kakao Oranı Tayini, Fosfataz aktivitesi tayini, Ticari Glikoz Tayini, Tempo cihazı ile Maya/Küf, Aerobik Mezofilik Bakteri vb. analizlerinde numune kabulüne başlanmıştır.

8.05.2017 / Gösterim Sayısı : 202 / Arşiv

Mikotoksin Laboratuvar Birimimizde;

  •  "HPLC ile süt ve süt tozunda Aflatoksin M1 tayini"

Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde;

  • "Spektrofotometre ile çikolatada Yağsız Kakao Oranı Tayini" ,
  • "Pastörize sütte fosfataz aktivitesi tayini",
  • "Tahin – Pekmezde Ticari Glikoz Tayini"

Mikrobiyoloji Laboratuvar Birimimizde;

  •  Tempo cihazı ile " Tüm Gıda ve Hayvan Yemlerinde Maya/Küf, Aerobik Mezofilik Bakteri, Bacillus cereus, Koagülaz Pozitif Stafilakokların Sayımı"

Fiziksel Analiz Laboratuvar Birimimizde;

  • Tavuk ve hindi etinde "Etlerin çözündürülmesiyle ortaya çıkan su oranı"
  • Hazır kekte vakumlu etüv ile "rutubet" tayini

analizleri için numune kabulüne başlanmıştır. 


Son Haberler
...
Yeni Analiz: Distile Alkollü İçkilerde Denaton ...
...
Trakya Kalkınma Ajansı İle Teknik Destek Proje ...
...
Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’Ne A ...
...
Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Kadir Gu ...
...
Müdürlüğümüz Tarafından Paydaş Kurumlar Ziyare ...
...
Yeni Analiz: Balık Ve Balıkçılık Ürünlerinde T ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Edirne Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Kocasinan Mah. Atatürk Bulvarı 167/B - 22100 EDİRNE

  • Telefon : +90 284 235 65 75

  • Faks : +90 284 235 65 74

  • E-Posta : edirne.gidalab@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI