Mikotoksin Laboratuvar Birimimizde;
- "HPLC ile süt ve süt tozunda Aflatoksin M1 tayini"
Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde;
- "Spektrofotometre ile çikolatada Yağsız Kakao Oranı Tayini" ,
- "Pastörize sütte fosfataz aktivitesi tayini",
- "Tahin – Pekmezde Ticari Glikoz Tayini"
Mikrobiyoloji Laboratuvar Birimimizde;
- Tempo cihazı ile " Tüm Gıda ve Hayvan Yemlerinde Maya/Küf, Aerobik Mezofilik Bakteri, Bacillus cereus, Koagülaz Pozitif Stafilakokların Sayımı"
Fiziksel Analiz Laboratuvar Birimimizde;
- Tavuk ve hindi etinde "Etlerin çözündürülmesiyle ortaya çıkan su oranı"
- Hazır kekte vakumlu etüv ile "rutubet" tayini
analizleri için numune kabulüne başlanmıştır.