Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ANTALYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
    ORGANİZASON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVARI
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVARI
    KATKI ANALİZ LABORATUVARI
    KALINTI AN​​ALİZ LABORATUVARI
    MİNERAL ANALİZ LABORATUVARI
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİK ANALİZ LABORATUVARI
    MİKOTOKSİN ANALİZ LABORATUVARI
  • ANALİZLER
    ÖZEL İSTEK BAŞVURU FORMU
    ANALİZ LİSTESİ VE ÜCRETLER
    RUHSATLANDIRMA BAŞVURU FORMU
  • YAYINLAR
    KALİTE SİSTEMİ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE KAPSAM
  • BASIN
    ORBİTRAP Q EXACTİVE FOCUS SIVI KROMOTOGRAFİ -KÜTLE SPEKTROMETRİ CİHAZİ İLE KOYUN VE KEÇİ PEYNİRLERİNDE İNEK SÜTÜNÜN TESPİT EDİLMESİ
    EKMEK, EKMEK ÇEŞİTLERİ VE HAFİF FIRINCILIK ÜRÜNLERİNDE PROPİYONİK ASİT MİKTAR TAYİNİ VE METOT VALİDASYONU
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksAntalya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Haber

Kurumumuz 16-19 Mart 2023 tarihlerinde 2. Gıda Kimyası Kongresi'ne katıldı.

21.03.2023 / Gösterim Sayısı : 261 / Arşiv

​Kurumumuz adına 16-19 Mart 2023 tarihlerinde Kemer Mirage Park otelde düzenlenen 2. Gıda Kimyası Kongresi'ne Doç. Dr. Esra Demirdöğen ve Dr. Özlem DAĞAŞAN "Green Analysis Opens Frontiers in Food Safety" konulu bildiri, Dr. Asuman GÖNCÜ SÜRÜ ve Ayşe ANILIR "Chemical composition and functional, properties of cape gooseberry (Physalis peruviana L.) jam" konulu poster bildiri, Gıda Yük. Müh. Seçkin GÜRPINAR "Dondurmanın fonksiyonel özelliklerinin zenginleştirilmesi için yeni bir yaklaşım" konulu sözlü bildiri ve Gıda Yük. Müh. Burcu SARI "Reduction of Gluten in Cereal Foods Without Substitution of the Problem konulu sözlü bildiri katılım sağlanmıştır.

Fotoğraf Galerisi (7)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
Avrupa Komisyonu Dg Sante Heyetinden Laboratuv ...
...
Antalya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğün'de ...
...
Safe Food Saves Future Projesi
...
Antalya Gıda Kontrol Laboratuvarı'ndan Konya G ...
...
Kurum Müdürü Olarak Atanan Sayın Tuncay Yurdus ...
...
Ulusal Staj Programı 2025 Yılı Başvuruları Baş ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Antalya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Güneş Mah. Toptancı Hal İçi 07260 Kepez/ANTALYA

  • Telefon : +90 242 339 58 84

  • Faks : +90 242 339 23 25

  • E-Posta : antalya.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : antalya.gidalab@gthb.hs01.kep.tr

  • Döner Sermaye İşletmesi Hesap Numarası T.C. Ziraat Bankası Yeni Hal Şubesi​ IBAN NO : TR87 0001 0020 7736 7158 4150 07

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI