Projelerimizden bazıları;
• Geleneksel Gıdalarda Mikotoksin Analiz Yöntemlerinin Geliştirilmesi konusunda TÜBİTAK ile,
• Kanatlı hayvanlardan ve Gıdalardan Salmonella İzlenmesi ve Kontrol Programlarının Geliştirilmesi - A.Ü. Veteriner Fakültesi ile ,
• Kısa raf ömürlü gıdaların –et ve peynir paketlenmesinde kullanılacak akıllı etiketler taşıyan bio esaslı /biobozunur (compost edilebilir) antibakteriyel ambalaj filmlerinin üretimi konusunda - Hacettepe Üniversitesi
• İzmir iline Bağlı Zeytin Yetiştiriciliği Yapılan 4 Özel Bölgede İklim ve Topografik Durumun Coğrafi Bilgi Sistemi ile Zeytin Yetiştiriciliğinde Etkilerinin Belirlenmesi ve Ortaya Çıkan Zeytin Verim ve Kalite Farklılıkları Sonucunda Özel Bölgelerde Coğrafi İşaret Alınması Üzerine bir Araştırma (TAGEM)
• Ticari Hümik Asit ve Leonarditin Spektroskopik, Termal ve Metal Bağlanma Özelliklerinin Araştırılması, Hümik ve Fulvik Asidin Modellenmesi (TAGEM)
• Ülkemizde Farklı Bölgelerde Yetişen Zeytinlerden Elde Edilen Zeytinyağlarının İklimsel Koşullara Göre Değişen Kalite ve Saflık Özelliklerinin Belirlenmesi (TAGEM)
• Ulusal Veteriner Antibiyotik Direnç İzleme Projesi (TAGEM)
• Mikotoksin Analitik Standartlarının Yerli Olarak Üretilmesi (TÜBİTAK)