Sıra No | ##Analiz Kodu | Analiz Adı | Ücret Faktörü | | | ###Tahmini Süre (gün) | Numune Miktarı | Birim Fiyat (KDV Hariç) | #Açıklama |
| | | Cihaz | Analiz Metodu | Matriks | | | | |
Mikotoksin | | | | | | | | | |
1 | 359 | *Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD Metodu | HPLC-FLD | A.O.A.C. 991.31 | Sert Kabuklu Meyveler ve Ürünleri | 1-2 | 750 g | 1.300,00 | 441 |
2 | 359 | *Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD Metodu | HPLC-FLD | A.O.A.C. 991.31 | Yer Fıstığı | 1-2 | 750 g | 1.300,00 | 441 |
3 | 359 | *Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD Metodu | HPLC-FLD | A.O.A.C. 999.07 | İncir ve Kuru Meyveli Karışık Kuruyemişler | 1-2 | 500 g | 1.300,00 | 441 |
4 | 359 | Yem-Yem Hammaddesi ve Yüksek Lifli Ürünlerde Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC Metodu | HPLC-FLD | A.O.A.C 2003.02 | Yem-Yem Hammaddesi ve Yüksek Lifli Ürünler (un vb.) | 1-2 | 500 g | 1.300,00 | 441 |
5 | 359 | Aflatoksin M1 Tayini | HPLC-FLD | TS EN ISO 14501 Eylül 2021 | Süt ve Süt Tozu | 1-2 | 500 g/mL | 1.680,00 | 442 |
6 | 359 | Okratoksin A Tayini(OTA) | HPLC-FLD | A.O.A.C 2000.03 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri | 1-2 | 500 g | 1.650,00 | 447 |
Koruyucu | | | | | | | | | |
7 | 401 | *Benzoik Asit ve Sorbik Asit Tayini HPLC-UV/DAD Metodu | HPLC-DAD | NMKL 124 | Gıda | 1-2 | 300 g | 1.107,00 | 284 |
8 | 401 | Kükürtdioksit (SO2) Tayini (E220) Sodyum Metabisülfit (E223) Sülfitler | Titrimetrik | TS 485 Aralık 2008 | Kayısı ve Kurutulmuş Meyveler, Un ve Unlu Mamuller | 1-2 | 300 g | 540,00 | 209 |
9 | 241 | Nitrat Nitrit Tayini | Spektrofotometre | ISO 2918 ISO 3091 | Et ve Et Ürünleri | 1-3 | 300 g/mL | 901,80 (Her biri için) | 103 |
10 | 223 | Natamisin Tayini | HPLC-DAD | J.AOAC. Vol.70, No.6, 944-948 | Peynir, Yoğurt, Ayran | 1-2 | 300 g | **1.107,00 | 223 |
Boya | | | | | | | | | |
11 | 232 | Boya Aranması | Kalitatif | NMKL 114, 1985 | Gıda ve Yem Katkı Maddeleri | 1-2 | 300 g | 518,40 | 121 |
12 | 232 | Boya Miktar Analizi | HPLC-DAD | NMKL 130, 1989 | Şekerlemeler ve Alkolsüz İçecekler | 2-7 | 300 gr | ***1.107,00 | 123 |
| | Tartrazin | | | | | | | |
| | Sunset Yellow | | | | | | | |
| | Kinolin Yellow | | | | | | | |
| | Karmosin (Azorobin) | | | | | | | |
| | Ponso 4R | | | | | | | |
| | Allura Red | | | | | | | |
| | Patent Blue V | | | | | | | |
| | Indigotin (Indigo Karmin) | | | | | | | |
| | Brilliant Blue | | | | | | | |
| | Green S | | | | | | | |
| | Karminik Asit | | | | | | | |
| | Eritrosin | | | | | | | |
| | Kurkumin | | | | | | | |
Element | | | | | | | | | |
13 | 241 | Fosfor Tayini (Fosfat PO4 cinsinden veya Fosfor) | Spektrofotometre | A.O.A.C 973.55 | Kullanım Suları | 1-2 | 500 mL | 467,10 | 157 |
HMF | | | | | | | | | |
14 | 279 | Hidroksi Metil Furfural Tayini | HPLC-DAD | IHC 2009 | Bal, Nar Ekşisi, Pekmez | 1-2 | 300 g. | 1.107,00 | 168 |
Yapay Tatlandırıcılar | | | | | | | | | |
15 | 344 | Aspartam Tayini | HPLC-DAD | J. AOAC Int. Vol.76, No.2, 1993 275-282 | Yoğun Şekerli Gıdalar ve Alkolsüz İçecekler | 1-2 | 300g. | 1.107,00 | 338 |
16 | 344 | Asesülfam K ve Sakkarin Tayini | HPLC-DAD | J. AOAC Int. Vol.76, No.2, 1993 268-274 | Yoğun Şekerli Gıdalar ve Alkolsüz İçecekler | 1-2 | 300g. | 1.107,00 | 338 |
Antibiyotik Miktar Tayini | | | | | | | | | |
17 | 701 | Sütte Antelmintik Grubu İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini | | | | | | | |
| | Thiabendazole-5-Hydroxy Thiabendazol Levamizol Ketotriklabendazol Albendazol Sülfoksid Albendazol Sülfon Albendazol 2-Amino Sülfon Abamektin Doramektin Eprinomektin İvermektin Moksidektin Rafoksanid | LCMS/MS | Analytica Chimica Acta 637 (2009) 196-207 | Çiğ Süt | 2-7 | 500 mL | 2.500,00 | 99 |
18 | 701 | Kanatlılarda Flubendazol ve Levamizol İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini | | | | | | | |
| | Levamizol Flubendazol | LC-MS/MS | Analytica Chimica Acta 637 (2009) 196-207 | Kanatlı Kası | 2-7 | 250 g. | 2.500,00 | 99 |
19 | 701 | Balıkta Avermektin İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini | | | | | | | |
| | Emamektin Eprinomektin | LC-MS/MS | Analytica Chimica Acta 637 (2009) 196-207 | Balık | 2-7 | 250 g | 2.500,00 | 99 |
20 | 701 | Büyükbaş ve Küçükbaş Kasında Antelmintik Grubu İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini | | | | | | | |
| | Albendazol 2-Aminosülfon Albendazol Sülfon Albendazol Sülfoksid Ketotriklabendazol Levamizol Hidroksi Tiyabendazol Thiabendazol-5-hidroksi Oksfendazol Fenbendazol Sülfon Mebendazol Abamektin (Büyükbaş kasında bakılmamaktadır.) Doramektin Eprinomektin İvermektin Moksidektin | LC-MS/MS | Analytica Chimica Acta 637 (2009) 196-207 | Büyükbaş Kas/ Küçükbaş Kas | 2-7 | 250 g | 2.500,00 | 99 |
21 | 230 | Sütte LC-MS/MS ile Buparvaquone Tayini | | | | | | | |
| | Buparvaquone | LC-MS/MS | İşletme İçi Metot-“KKL.MT36" (Analytica Chimica Acta 637, 2009, 196-207'den modifiye edilmiştir.) | Çiğ Süt | 2-7 | 500 mL | 1.768,50 | 181 |