Sıra No | ##Analiz Kodu | Analiz Adı | Ücret Faktörü | | | ###Tahmini Süre (gün) | Numune Miktarı | Birim Fiyat (KDV Hariç) | #Açıklama |
| | | Cihaz | Analiz Metodu | Matriks | | | | |
Mikotoksin | | | | | | | | | |
1 | 359 | *Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD Metodu | HPLC-FLD | İşletme İçi Metot-KKL.MT.14 (AOAC 991.31'den modifiye edilmiştir) | Fındık ve Antep Fıstığı | 1-2 | 750 g | 1.430,00 | 432 |
2 | 359 | *Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD Metodu | HPLC-FLD | A.O.A.C. 991.31 | Ceviz, Yer Fıstığı ve Karışık Kuruyemiş | 1-2 | 750 g | 1.430,00 | 432 |
3 | 359 | *Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD Metodu | HPLC-FLD | A.O.A.C. 999.07 | Kuru Meyveli Karışık Kuruyemiş ve İncir | 1-2 | 500 g | 1.430,00 | 432 |
4 | 359 | Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC Metodu | HPLC-FLD | A.O.A.C. 999.07 | Pul Biber, Toz Kırmızıbiber, Susam ve ürünleri | 1-2 | 500 g | 1.300,00 | 432 |
5 | 359 | Yem-Yem Hammaddesi ve Yüksek Lifli Ürünlerde Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC Metodu | HPLC-FLD | A.O.A.C. 2003.02 | Yem-Yem Hammaddesi ve Yüksek Lifli Ürünler (un vb.) | 1-2 | 500 g | 1.300,00 | 432 |
6 | 359 | Süt ve Süt Tozunda Aflatoksin M1 Tayini | HPLC-FLD | TS EN ISO 14501 | Süt ve Süt Tozu | 1-2 | 500 g/mL | 1.680,00 | 433 |
7 | 359 | Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Okratoksin A Tayini | HPLC-FLD | A.O.A.C 2000.03 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri | 1-2 | 500 g | 1.650,00 | 438 |
Koruyucu | | | | | | | | | |
8 | 401 | *Benzoik Asit ve Sorbik Asit Tayini HPLC-UV/DAD Metodu | HPLC-DAD | NMKL 124 | Gıda | 1-2 | 300 g | 1.217,70 | 273 |
9 | 401 | Kükürtdioksit (SO2) Tayini (E220) Sodyum Metabisülfit (E223) Sülfitler | Titrimetrik | TS 485/Aralık 2008 | Kayısı ve Kurutulmuş Meyveler, Un ve Unlu Mamuller | 1-2 | 300 g | 540,00 | 204 |
10 | 241 | Nitrat Nitrit Tayini | Spektrofotometre | ISO 2918 ISO 3091 | Su | 1-3 | 300 g/mL | 467,10 (Her biri için) | 100 |
11 | 241 | Nitrat Nitrit Tayini | Spektrofotometre | ISO 2918 ISO 3091 | Et ve Et Ürünleri | 1-3 | 300 g/mL | 901,80 (Her biri için) | 100 |
12 | 223 | Natamisin Tayini | HPLC-DAD | J.AOAC. Vol.70, No.6,944-948 | Peynir, Yoğurt, Ayran | 1-2 | 300 g | **1.107,00 | 213 |
Boya | | | | | | | | | |
13 | 232 | Boya Aranması | Kalitatif | NMKL, 1985 Metot No:114 | Gıda ve Yem Katkı Maddeleri | 1-2 | 300 g | 518,40 | 118 |
14 | 232 | Boya Miktar Analizi | HPLC-DAD Kantitatif | NMKL 1989 Metot No: 130 | Şekerlemeler ve Alkolsüz İçecekler | 2-7 | 300 gr | ***1.000,00 | 121 |
| | Tartrazin | | | | | | | |
| | Sunset Yellow | | | | | | | |
| | Kinolin Yellow | | | | | | | |
| | Karmosin (Azorobin) | | | | | | | |
| | Ponso 4R | | | | | | | |
| | Allura Red | | | | | | | |
| | Patent Blue V | | | | | | | |
| | Indigotin (Indigo Karmin) | | | | | | | |
| | Brilliant Blue | | | | | | | |
| | Green S | | | | | | | |
| | Karminik Asit | | | | | | | |
| | Eritrosin | | | | | | | |
| | Kurkumin | | | | | | | |
Element | | | | | | | | | |
15 | 241 | Fosfor Tayini (Fosfat PO4 cinsinden veya Fosfor) | Spektrofotometre | A.O.A.C 973.55, 2005 | Su | 1-2 | 500 mL | 467,10 | 154 |
HMF | | | | | | | | | |
16 | 279 | Hidroksi Metil Furfural Tayini | HPLC-DAD | IHC 2009 | Bal, Nar Ekşisi, Pekmez | 1-2 | 300 g. | 1.107,00 | 163 |
Tatlandırıcılar | | | | | | | | | |
17 | 344 | Aspartam Tayini | HPLC-DAD | J. AOAC Int. Vol.76, No.2, 1993 275-282 | Yoğun Şekerli Gıdalar ve Alkolsüz İçecekler | 1-2 | 300g. | 1.107,00 | 327 |
18 | 344 | Asesülfam K ve Sakkarin Tayini | HPLC-DAD | J. AOAC Int. Vol.76, No.2, 1993 268-274 | Yoğun Şekerli Gıdalar ve Alkolsüz İçecekler | 1-2 | 300g. | 1.107,00 | 327 |
Antelmintikler | | | | | | | | | |
19 | 701 | Sütte Antelmintik Grubu İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini | | | | | | | |
| | Thiabendazole-5-Hydroxy Thiabendazol Levamizol Ketotriklabendazol Albendazol Sülfoksid Albendazol Sülfon Albendazol 2-Amino Sülfon Abamektin Doramektin Eprinomektin İvermektin Moksidektin Rafoksanid | LCMS/MS | Analytica Chimica Acta 637 (2009) 196-207 | Çiğ Süt | 2-7 | 500 mL | 2.500,00 | 98 |
20 | 701 | Kanatlılarda Flubendazol ve Levamizol İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini | | | | | | | |
| | Levamizol Flubendazol | LC-MS/MS | Analytica Chimica Acta 637 (2009) 196-207 | Kanatlı Kası | 2-7 | 250 g. | 2.500,00 | 98 |
21 | 701 | Balıkta Avermektin İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini | | | | | | | |
| | Emamektin Eprinomektin | LC-MS/MS | Analytica Chimica Acta 637 (2009) 196-207 | Balık | 2-7 | 250 g | 2.500,00 | 98 |
22 | 701 | Büyükbaş ve Küçükbaş Kasında Antelmintik Grubu İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini | | | | | | | |
| | Albendazol 2-Aminosülfon Albendazol Sülfon Albendazol Sülfoksid Ketotriklabendazol Levamizol Hidroksi Tiyabendazol Thiabendazol-5-hidroksi Oksfendazol Fenbendazol Sülfon Mebendazol Abamektin (Büyükbaş kasında bakılmamaktadır.) Doramektin Eprinomektin İvermektin Moksidektin | LC-MS/MS | Analytica Chimica Acta 637 (2009) 196-207 | Büyükbaş Kas/ Küçükbaş Kas | 2-7 | 250 g | 2.500,00 | 98 |