Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ESKİŞEHİR GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVARI
    KATKI KALINTI ANALİZ LABORATUVARI
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİK ANALİZ LABORARTUVARI
  • ANALİZLER
    ANALİZ LİSTESİ VE FİYATLAR
    ANALİZ TALEP FORMU
    NUMUNE KABUL İŞLEMLERİ
  • YAYINLAR
    BROŞÜRLER
    DERGİLER
  • BASIN
    ESKİŞEHİR HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksEskişehir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Link
Analiz Listesi ve Fiyatlar

​Sıra No##Analiz KoduAnaliz AdıÜcret Faktörü​​

Tahmini

Süre (gün)

Numune MiktarıBirim Fiyat (KDV Hariç)#Açıklama
​​​CihazAnaliz MetoduMatriks​​​​
159Ağırlık Kontrolü  Ürün Standartları veya TebliğleriGıda Maddeleri1-2Orijinal Ambalaj250,001
 59Brüt Ağırlık Ürün Standartları veya TebliğleriGıda Maddeleri1-2Orijinal Ambalaj250,001
 59Net Ağırlık Ürün Standartları veya TebliğleriGıda Maddeleri1-2Orijinal Ambalaj250,001
 59Süzme Ağırlığı TS 2664 / T3Bitkisel Sıvı Yağlı Barbunya Pilaki Konservesi1-2Orijinal Ambalaj250,001
28Çemen Miktarı  TS 1071Pastırma1-2300g250,008
375Duyusal / Organoleptik Analiz     450,0017
  Görünüş TS EN ISO 5492, İlgili Ürün Tebliğleri veya TS'leriGıda / Su1-2300g/mL  
  Koku TS EN ISO 5492, İlgili Ürün Tebliğleri veya TS'leriGıda / Su 1-2300g/mL  
  Renk TS EN ISO 5492, İlgili Ürün Tebliğleri veya TS'leriGıda / Su1-2300g/mL  
  Tat TS EN ISO 5492, İlgili Ürün Tebliğleri veya TS'leriGıda / Su1-2300g/mL  
          
          
416Elek / İrilik / Boylama     300,0020
 16Elek Üstü TS 4500, İlgili Ürün Tebliğleri veya TS'leriBuğday Unu, Tüm Katı Gıdalar1-2300g  
 16Elek Altı TS 4500, İlgili Ürün Tebliğleri veya TS'leriBuğday Unu, Tüm Katı Gıdalar1-2300g  
 16Tane İriliği TS 933, TGK Tuz Tebliğiİşlenmiş Tuz, Yeraltı Kaynak Tuzları1-2300g  
517Elektriksel İletkenlik İletkenlik ÖlçerTS 13366Bal1-2300g450,0022
681Fiziksel Kusur     300,0027
 81Siyah Leke  TS 1466Domates Salçası, Domates Püresi1-2100g300,0027
726Hava Boşluğu (Her 10 yumurta için) TS 1068, TGK Yumurta Tebliği (Tebliğ No: 2014/55)Yumurta1-2 250,0076
872İç Malzeme / Dolgu Maddesi / Çeşni Oranı     250,0032
 72Ayrılabilen Çeşni Oranı TS 2590Çeşnili Tahin Helvası1-21000g250,0032
 72Kaymak Oranı TS 8444Lokum1-2300g250,0032
 72Kuru / Sert Kabuklu / Kurutulmuş Meyve TS 8444Lokum1-2300g250,0032
 72Meyve Oranı TS 3958 / T3Reçel (Vişne, Çilek, Kayısı, Ayva)1-21000g250,0032
 72Yaprak Oranı TS 5135 / T3Gül Reçeli1-21000g250,0032
9305Kırılma İndisiRefraktometreTS 894Bitki Adı ile Anılan Yağlar1-2300mL250,0034
1073Kül / İnorganik / Toplam İnorganik MaddeKül Fırını     42
 73*Ham Kül Tayini TS ISO 5984Yem ve Yem Maddeleri3-5500g650,0042
 73*Kül Tayini TS EN ISO 2171Tahıllar, Baklagiller ve Yan Ürünleri (Nişasta ve ürünleri, tohumlar hariç)3-5300g650,0042
 73Toplam Kül / Kül AOAC Official Method 972.15Kakao Ürünleri, Çikolata3-5300g650,0042
 73Toplam Kül / Kül TS 1746 ISO 936Et ve Et Ürünleri3-5300g650,0042
 73Toplam Kül / Kül TS EN 1135Meyve ve Sebze Suları, Meyve ve Sebze Ürünleri3-5300mL/g650,0042
 73Toplam Kül / Kül TS ISO 6884Tahin, Tahin Helvası3-5300g650,0042
 73Toplam Kül / Kül TS 3792Üzüm Pekmezi4-6300g650,0042
 73Toplam Kül / Kül TS ISO 749Yağlı Tohum Küspeleri3-5500g650,0042
 73Hidroklorik Asitte (HCl'de) Çözünmeyen Kül TS ISO 5985Hayvan Yemleri4-6500g900,0042
 73Hidroklorik Asitte (HCl'de) Çözünmeyen Kül TS 2383Baklavalık ve Böreklik Yufka, Bisküvi, Ekmek, Gofret, Şerbet Eklemeye Hazır Hamur Tatlıları (Şambaba, Kalburabastı, Gül Tatlısı, Dilberdudağı, Şekerpare, Kemalpaşa Tatlısı)4-6500g900,0042
 73Hidroklorik Asitte (HCl'de) Çözünmeyen Kül TS ISO 763Meyve ve Sebze Mamulleri, Bulgur, Domates Salçası, İç Fındık, Kuru İncir, Üzüm Pekmezi4-6300g900,0042
1171Öz / Gluten       
 71Kuru Öz / Gluten 

TS EN ISO

21415-3

Buğday Unu2-4300g450,0039
 71Yaş Öz / Gluten 

TS EN ISO

21415-1

Buğday Unu1-2300g250,0040
1236pHpH MetreTS 591, TS 2176Beyaz Peynir 1-2300g250,0047
 36pH TS 591, TS 2176Eritme Peynir1-2300g250,0047
 36pH TS 3136 ISO 2917Et ve Et Ürünleri1-2300g250,0047
 36pH TS EN 1132Meyve ve Sebze Suları1-2500mL250,0047
 36pH TS 1728 ISO 1842Meyve ve Sebze Ürünleri, Reçel1-2300g250,0047
 36pH Standard Methods 4500-H+ B. pH Value Electrometric MethodSu1-2500mL250,0047
 36pH TS 3792Üzüm Pekmezi1-2300g250,0047
1374Rutubet / Nem / Kuru MaddeEtüv    300,0056
 74*Rutubet Tayini TS ISO 1442Et ve Et Ürünleri2-3300g300,0056
 74*Rutubet Tayini TS 6318Hayvan Yemleri2-3300g300,0056
 74*Rutubet Tayini TS EN ISO 712-1Tahıl ve Tahıl Ürünleri (Mısır ve Baklagil hariç)2-3300g300,0056
 74Nem / Rutubet TS 7800Çikolata2-3300g300,0056
 74Nem / Rutubet TS 5000Ekmek, Baklavalık ve Böreklik Yufka2-3300g300,0056
 74Kuru Madde TS 3522Ekmek Mayası2-3300g300,0056
 74Kuru Madde TS 1129 ISO 1026Meyve ve Sebze Ürünleri2-3300g300,0056
 74Nem / Rutubet TS EN ISO 6540Mısır (Dane Halindeki ve Öğütülmüş)2-3300g300,0056
 74Kuru Madde TS EN ISO 5534Peynir ve İşlenmiş Peynir2-3300g300,0056
 74Nem / Rutubet TS EN ISO 5534Peynir ve İşlenmiş Peynir2-3300g300,0056
 74Kuru Madde TS 1018, TS 1019, TS 1192, Çiğ İnek Sütü, Pastörize Süt, Uzun Ömürlü Süt, 2-3300mL300,0056
 74Nem / Rutubet TS 1201 EN ISO 1741Tahin, Tahin Helvası, Hazır Kek, Lokum2-3300g300,0056
 74Nem / Rutubet TS EN ISO 5534, TS 1331Tereyağı2-3300g300,0056
 74Nem / Rutubet TS 933Yemeklik Tuz2-3300g300,0056
 74Nem / Rutubet (Toluen Metodu) TS ISO 939Baharatlar2-3300g450,0054
 74Nem / Rutubet (Refraktometrik Metot)RefraktometreTS 13365Bal1-2300g250,0050
 74Nem / Rutubet TS ISO 771İşlenmiş İç Fındık, Yağlı Tohum Küspeleri, Leblebi2-3300g300,0056
 74Nem / Rutubet TS EN ISO 665Yağlı Tohumlar, Yer Fıstığı (Kabuklu ve İç)2-3300g300,0056
1456Sediment / Kir Muhtevası / Kirlilik / Tortu / Çökelti / Çökebilen Katı Madde     250,0036
 56Kirlilik / Kir Muhtevası / Sediment TS 1018Çiğ İnek Sütü, Uzun Ömürlü Süt1-21000mL250,0036
153Suda Çözünebilen Katı Madde (Briks)RefraktometreTS 1466Domates Salçası ve Püresi, Gazlı Alkolsüz İçecekler1-2300g/mL250,0061
 3Suda Çözünebilen Katı Madde (Briks)RefraktometreTS ISO 2173Meyve ve Sebze Mamulleri, Reçel, Üzüm Pekmezi, Nar Ekşisi1-2300g250,0061
162Suda Çözünmeyen Madde TS 3036Bal2-3300g250,0062
173Suya Geçen Madde TS 1620Makarna, Bulgur2-3300g450,0064
1815Yabancı Madde*** Ürün Standartları veya TebliğleriGıda Maddeleri2-3300g300,0071
 15Yabancı Madde Miktarı TS EN ISO 927Baharat ve Çeşniler2-3300g300,0071
 15Yabancı Madde Miktarı TS 3706Kırmızı Pul Biber2-3300g300,0071
 15Yabancı Madde Miktarı  TS 143 Mercimek (Kabuklu ve İç)2-3300g300,0071
 15Yabancı Madde Miktarı TS 2947 EN ISO 658Yağlı Tohumlar2-3500g300,0071
1974Yağ TS 1331Tereyağı2-4300g**** 
2074Yağsız Kuru Madde TS 1018, TS 1019, TS 1192, Çiğ İnek Sütü, Pastörize Süt, Uzun Ömürlü Süt, 2-3300mL**73
 74Yağsız Kuru Madde TS 1331Tereyağı2-3300g550,0074
21902Yem Bileşenleri / İçeriği / Ham Madde Tespiti     600,0030
 902Et Kemik UnuStereo MikroskopYemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yönetmelik (EK-6)Yem Maddeleri ve Karma Yemler2-3500g600,0030
2280Yoğunluk / Bağıl Yoğunluk     250,0075
 80Yoğunluk (Laktodansimetre Metodu) TS 1018Çiğ İnek Sütü, Ayran1-21000mL250,0075
 80Bağıl Yoğunluk TS 894Bitki Adı ile Anılan Yağlar2-3500mL250,0075

# Döner Sermaye İşletmeleri Birim Fiyat Listesi Sıra No

## GKLS'deki Analiz Kodu

*Akredite Analiz

**Hesaplama ile alınacaktır. (Yağ+Kuru Madde)

***Yabancı Madde analiz tanımlaması aşağıda belirtilen analizler ile benzeri analizleri kapsamaktadır:

Böcek Aranması Analizi; Böcek Hasarlı Tane; Böcek Yenikli Dane Miktarı; Böcek Yeniği, Ölü Böcek ve Diğer Parazitler; Böcek ve Böcek Kalıntısı Aranması; Böcek ve Böcek Parçaları ile Kalıntıları; Böcek Yenikli, Çimlenmiş, İsli, Yabancı Tat ve Kokulu Çekirdek Sayısı; Böcek, Kemirici Hayvan ve Bunların Kalıntıları; Canlı Böcek veya Hayvansal Kalıntı; Hayvansal Atık ve Kalıntıları; Kurt Aranması; Organik Yabancı Madde Miktarı; Taş, Toprak vb. İnorganik Maddeler; Toplam Yabancı Madde; Yabancı Madde, Bozuk Dane ve Boş Danenin Tespiti; İnorganik Yabancı Madde Miktarı

****Hesaplama ile alınacaktır. (Rutubet+Yağsız Kuru Madde)

​Sıra No##Analiz KoduAnaliz AdıÜcret Faktörü​​

###Tahmini

Süre (gün)

Numune MiktarıBirim Fiyat (KDV Hariç)#Açıklama
​​​CihazAnaliz MetoduMatriks​​​​
Mikotoksin​​​​​​​​​
1359*Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD MetoduHPLC-FLDA.O.A.C. 991.31, 2005Sert Kabuklu Meyveler ve Ürünleri1-3500 g1.600,00465
2359*Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD MetoduHPLC-FLDA.O.A.C. 991.31, 2005Yer Fıstığı 1-3500 g1.600,00465
3359*Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD MetoduHPLC-FLDA.O.A.C. 999.07, 2008İncir ve Kuru Meyveli Karışık Kuruyemişler 1-3500 g1.600,00465
4359

Aflatoksin B1 Tayini

HPLC- FLD Metodu

 

HPLC-FLDA.O.A.C 2003.02, 2006Yem ve Yem Hammaddeleri 1-3500 g1.600,00465
5359Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1+B2+G1+G2) Tayini HPLC–FLD MetoduHPLC-FLDA.O.A.C. 991.31, 2005Tahıl ve Tahıl Ürünleri1-3500 g1.600,00465
6359Aflatoksin M1 TayiniHPLC-FLD

TS EN ISO 14501

Eylül 2021

Süt ve Süt Tozu1-3500 g/mL2.200,00466
7359Okratoksin A Tayini(OTA)HPLC-FLDA.O.A.C 2000.03, 2005Tahıl ve Tahıl Ürünleri1-3500 g2.000,00472
Koruyucu​​​​​​​​​
8401

*Benzoik Asit ve Sorbik Asit Tayini

HPLC-UV/DAD Metodu

HPLC-DADNMKL 124, 1997Gıda1-3300 g1.300,00300
9401

Kükürtdioksit (SO2) Tayini (E220)

Sodyum Metabisülfit (E223)

Sülfitler

Titrimetrik

TS 485

Aralık 2008

Kayısı ve Kurutulmuş Meyveler, Un ve Unlu Mamuller1-2300 g650,00219
10241Nitrat Nitrit TayiniSpektrofotometre

ISO 2918, 1975

ISO 3091, 1975

Et ve Et Ürünleri1-3300 g/mL

1.000

(Her biri için)

110
11223Natamisin TayiniHPLC-DADJ.AOAC. Vol.70, No.6, 944-948Peynir, Yoğurt, Ayran1-2300 g

 

**1.300,00

 

 

 

 

236

 

 

Boya​​​​​​​​​
12232Boya AranmasıKalitatifNMKL 114, 1985 Gıda ve Yem Katkı Maddeleri1-2300 g600,00127
13232Boya Miktar AnaliziHPLC-DAD

NMKL 130, 1989

 

Şekerlemeler ve Alkolsüz İçecekler2-7300 gr***1.300,00129
​​Tartrazin​​​​​​​
​​Sunset Yellow​​​​​​​
​​Kinolin Yellow​​​​​​​
​​Karmosin (Azorobin)​​​​​​​
​​Ponso 4R​​​​​​​
​​Allura Red​​​​​​​
​​Patent Blue V​​​​​​​
​​Indigotin (Indigo Karmin)​​​​​​​
​​Brilliant Blue​​​​​​​
​​Green S​​​​​​​
​​Karminik Asit​​​​​​​
​​Eritrosin​​​​​​​
​​Kurkumin​​​​​​​
Element​​​​​​​​​
14241

Fosfor Tayini

(Fosfat PO4 cinsinden veya Fosfor)

SpektrofotometreA.O.A.C 973.55, 2005Kullanım Suları1-2500 mL 600,00165
HMF​​​​​​​​​
15279Hidroksi Metil Furfural TayiniHPLC-DADIHC 2009Bal, Nar Ekşisi, Pekmez1-2300 g.1.300,00176
Yapay Tatlandırıcılar​​​​​​​​​
16344Aspartam TayiniHPLC-DADJ. AOAC Int. Vol.76, No.2, 1993 275-282Yoğun Şekerli Gıdalar ve Alkolsüz İçecekler1-3300g.1.300,00356
17344

Asesülfam K ve

Sakkarin Tayini

HPLC-DADJ. AOAC Int. Vol.76, No.2, 1993 268-274

 

 

Yoğun Şekerli Gıdalar ve Alkolsüz İçecekler

 

1-3300g.1.300,00356
Antibiyotik Miktar Tayini​​​​​​​​​
18701Sütte Antelmintik Grubu Bazı Veteriner İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini                                                                            ​​​​​​​
  

Thiabendazole-5-Hydroxy

Thiabendazol

Levamizol

Ketotriklabendazol

Albendazol Sülfoksid

Albendazol Sülfon

Albendazol 2-Amino

Sülfon

Oksfendazol

Abamektin

Doramektin

Eprinomektin

İvermektin

Moksidektin

Rafoksanid

LCMS/MS

 

Analytica Chimica

Acta 637 (2009) 196-207

Çiğ Süt (sığır, manda, koyun, keçi)  UHT ve Pastörize süt2-7500 mL3.500,00104
19701Kanatlılarda Flubendazol ve Levamizol İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini                                                    ​​​​​​​
  

Levamizol

Flubendazol

LC-MS/MS

Analytica Chimica

Acta 637 (2009) 196-207

Kanatlı Kası2-7250 g.3.500,00104
20701Balıkta Anthelmintik Grubu Bazı Veteriner İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini​​​​​​​
  

Emamektin

Eprinomektin

LC-MS/MSİşletme İçi Metot-“KKL.MT36" (Analytica Chimica Acta 637, 2009, 196-207'den modifiye edilmiştir.)Balık (Alabalık, gökkuşağı alabalık, levrek, çipura ve somon)2-7250 g3.500,00104
21701Büyükbaş ve Küçükbaş Kasında Antelmintik Grubu İlaç Kalıntılarının LC-MS/MS ile Tayini                              ​​​​​​​
  

Albendazol 2-Aminosülfon

Albendazol Sülfon

Albendazol Sülfoksid

Ketotriklabendazol

Levamizol Hidroksi

Tiyabendazol

Thiabendazol-5-hidroksi

Oksfendazol

Fenbendazol Sülfon

Mebendazol

Abamektin (Büyükbaş kasında bakılmamaktadır.)

Doramektin

Eprinomektin

İvermektin

Moksidektin

LC-MS/MS

 

 

Analytica Chimica

Acta 637 (2009) 196-207

 

Büyükbaş Kas/

Küçükbaş Kas

2-7250 g3.500,00104
22230Sütte LC-MS/MS ile Buparvaquone Tayini​​​​​​​
  Buparvaquone  LC-MS/MSİşletme İçi Metot-“KKL.MT36" (Analytica Chimica Acta 637, 2009, 196-207'den modifiye edilmiştir.)Çiğ Süt2-7500 mL2.200,00190
23285Peynir ve Peynir Çeşitlerinde Sitrik Asit TayiniHPLC-DADİşletme İçi Metot-“KKL.MT37" (J.Chromatogr..Sep. Tech., 2017, 8:5, J.Dairy Sci. 85:1670-1676'dan modifiye edilmiştir.)Peynir ve Peynir Çeşitleri1-3300 gr1.300,00250

#Döner Sermaye İşletmeleri Birim Fiyat Listesi Sıra No (31.12.2024 yayın tarihli olur)

## GKLS' deki Analiz Kodu

###Analizler için belirtilen süreler; numune yoğunluğu, cihaz arızası vb. nedenlerden dolayı değişiklik gösterebilir.

*Akredite analizler

**Fermente Süt Ürünleri Tebliği gereği Üst ve İç Yüzey çalışılan peynirlerde(Eski Kaşar ve Gravyer peynir vb.) fiyat iki katı alınır.

***Boya Miktarı Analizi (HPLC) için gönderilen numunelerde renk sayısına göre analiz ücreti alınacaktır.​

​Sıra No##Analiz KoduAnaliz AdıÜcret Faktörü​​

###Tahmini

Süre (gün)

Numune MiktarıBirim Fiyat (KDV Hariç)#Açıklama
​​​CihazAnaliz MetoduMatriks​​​​
1901Alkol % Hacmen AlkolimetreHalit Keskin, Besin Kimyası,1982Distile Alkollü İçkiler 11 litre35090
 901Alkol % HacmenAlkolimetreHalit Keskin, Besin Kimyası, 1982Distile Olmayan Alkollü İçkiler11 litre     45091
 218Asitlik/Toplam Asitlik       
2218Asitlik /Serbest Asitlik TS 13360,Mart 2008Bal1300g350113
3218Asitlik/Sülfirik Asit  TS 4500,Haziran 2010Buğday Unu(1)1-2300g350113
4218Asitlik/Tartarik Asit veya Sitrik Asit TS 1125 ISO 750, Mart 2002Meyve ve Sebze Ürün.1300g350113
5218Asitlik/Tartarik Asit TS 522,Ocak 1976Şarap11 litre350113
6218Asitlik/ Laktik Asit TS 591,Mart 2013Peynirler1300g350113
7218Asitlik/ Laktik Asit TS1018,Nisan 2002Süt, Ayran11 litre350113
8218Asitlik/Toplam Asitlik TS 2282,Aralık 2004Tarhana1300g350113
9218Asitlik /Laktik Asit TS 1330,Eylül 2021Yoğurt1300g350113
10218Asitlik/Toplam Asitlik TS 5000,Ocak 2010Ekmek, Yufka1300g350113
11335Bitkisel Yağ Aranması Tayini ET ISO 18252,2012 , TS 7501, Ekim 1989Süt ve Süt Ürünleri2300g1850125
12367*Toplam Diyet Lifi Tayini İşletme İçi Metot-“KAL.MT30/Rev No:10"(J. Agric. Food Chem.1983,31, 476-482'den modifiye edilmiştir)Katı Gıda3-4300g2900144
13290*****Ekstrakte Edilmiş Yağda Asitlik Tayini (FFA+Yağ) TS 2383, Ocak 2017Bisküvi, Baharat1-2300g400112
14290*****Ekstrakte Edilmiş Yağda Asitlik Tayini (FFA+Yağ) TS EN ISO 660, Kasım 2020İşlenmiş İç Fındık, Fındık Kreması ve Tahin Helvası1-2300g     400112
15390Enerji Hesaplanması 

TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri

Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017

***Alkol Şekerleri ve İzomalt Şekerleri İçeren Gıdalarda (Protein+Yağ+Diyet Lifi+Nişasta+Şeker+ Karbonhidrat+Rutubet+ Kül)3-4300g****
16390Enerji Hesaplanması 

TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri

Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017

Et ve Et Ürünleri (Protein+Yağ+

Nişasta+ Şeker)

3-4300g****
17390Enerji Hesaplanması 

TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri

Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017

Süt ve Süt Ürünleri (Protein+Yağ+Asitlik+Karbonhidrat)3300g****
18390Enerji Hesaplanması 

TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri

Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017.

Tahıl ve Tahıl Ürünleri, Kakaolu Ürünler (Protein+Yağ+Diyet Lifi+Karbonhidrat+

Rutubet+Kül)

3-4300g****
 277Enzim Aktivitesi       
19277Diastaz SayısıSpektrofotometreIHC- Phadebas, Honey diastase test instructions for use, ,2021Bal1-2300g1000151
20277Fosfataz Testi/ Fosfataz Aktivitesi Lagtognost Test Kiti Heyl Kullanım Klavuz.Süt11litre450151
21277Peroksidaz Tayini/ Peroksidaz Aktivitesi  TS 1330,Eylül 2021Yoğurt1300 g450151
22277Üreaz Aktivitesi TS ISO 5506,Nisan 2021Soya Fasulyesi Ürünleri1-2500 g450151
23367Ham Selüloz Tayini 21.01.2017 Tarih ve 29955 Sayılı RGHayvan Yemleri2-3500g800290
 318Protein       
24318*Ham Protein Tayini Kjeldahl Metodu 

29955 Sayılı Resmi Gazete(Yemlerin Resmi Kontrolü

İçin Numune Alma ve An. Met. Dair

Yönetmelik,21.01.2017)

TS EN ISO 5983-2,Ocak 2010

Yem1-2300g700277
25318*Ham Protein Tayini Kjeldahl Metodu 

İşletme İçi Metot-

“KAL.MT116/Rev No:05" (TS EN ISO

5983-2,Ocak 2010'dan modifiye edilmiştir)

Gıda (Süt ve Süt Ürünleri Hariç) (2)1-2300g700277
26318Protein Tayini TS EN ISO 8968–3, Nisan 2003Süt ve Süt Ürünleri1300g700277
27210Hidroksiprolin (Kollagen) Tayini TS 6236 ISO 3496, Nisan 1997Et ve Et Ürünleri2300g1250175
28210Bağ Doku Tayini (Kollagen/Et Protein Oranı Analizi) TS 6236 ISO 3496, Nisan 1997Et ve Et Ürün.2300g1700215
2928Homojenizasyon Deneyi TS 1019, Kasım 2020Past ve UHT Süt32 litre450181
30292İyot Sayısı Tayini TS EN ISO 3961,Kasım 2018Hayvansal ve Bitkisel Yağlar1300g500197
31328Jelatin Aranması/Jelatin E440 AOAC 920.106,2005Yoğurt2300g350200
 239Element       
32239Kalsiyum TayiniTitrimetrik TS 5547,Mart 1988Gıda ve Gıda Katkı Maddelerinde ve Yemler (Et ve Et Ürünleri Hariç)2500g700146
33239Fosfor Tayini SpektrofotometreTS ISO 6491,Mart 2006Yem Ham.ve Karma Yem.2500g800147
34367Karbonhidrat Hesaplanması 

TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri

Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017.

Et ve Et Ürünleri (Nişasta+Şeker)2300g****
35367Karbonhidrat Hesaplanması 

TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri

Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017.

Kakaolu Ürünler,

Tahıl, Tahıl Ürünleri, Şekerli Ürünler (Rutubet+Kül+Protein+Yağ+

Diyet Lif)

3-4300g****
36367Karbonhidrat Hesaplanması 

TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri

Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017.

Süt ve Süt Ürünleri (HPLC' de Toplam Şeker)2300g****
37241Klorür Tayini TS 4164 ISO 9297,Nisan 1998Su12 litre400214
38390Metabolik Enerji Hesaplanması 

Yemlerin Resmî Kontrolü için Numune Alma ve

Analiz Metotlarına Dair Yön.(21.01.2017)

Kanatlı Yemleri (H.Protein+

H.Yağ+ Nişasta+Şeker)

3-4300g****
39390Metabolik Enerji Hesaplanması TS 9610,Aralık 1991

Karma Yem ve Yem Maddeleri (Ruminant Beslenmesi) (H.Protein+ H.Yağ + H.Selüloz+

Rutubet+H.Kül)

3-4500 g.****
40390Metabolik Enerji Hesaplanması British Journal of Nutrition Metabolisable Energy in rodent and pig feed ,2009

Kedi,Köpek, Kemirgen  (H.Protein+ H.Yağ + H.Selüloz+

Rutubet+H.Kül)

3-4500 g.****
41367Nişasta Aranması/ Karbonhidrat- Polisakkarit TS 1330,Eylül 2021;TS 591, Mart 2013;  TS 3706 Nisan 2017Baharat, Yoğurt ve Peynir1300g400239
42367Nişasta Tayini/ Karbonhidrat- Polisakkarit GMMAM,1988Et ve Et Ürünleri1300g900240
43367Nişasta Tayini/ Karbonhidrat- Polisakkarit TS EN ISO 10520, Kasım 2000 ; 21.01.2017 Tarih ve 29955 Sayılı RGYem ve Yem Ham Maddeleri, Tahıl ve Tahıl Ürünleri1-2500 g900240
44224Oksitleyici Maddelerin Aranması/Hidrojen Peroksit TS 1018, Nisan 2002Süt ve Yoğurt1500g-ml.300171
45293Peroksit Sayısı Tayini TS EN ISO 3960, Nisan 2017Hayvansal ve Bitkisel Yağlar1-2300g400258
46293*****Peroksit Sayısı Tayini TS EN ISO 3960, Nisan 2017Ekstrakte Edilmiş Yağda1-2300g400258
47307Polar Madde TS EN ISO 8420, Ocak 2005Hayvansal ve Bitkisel Yağlar1-2300g800270
48286Polarizasyon Değeri Tayini TS 861, Haziran 2007Yarı Beyaz Şeker, Şeker veya Beyaz Şeker, Rafine Şeker1300g350271
49241Potasyum İyodat Tayini / İyodat TS 933, Kasım 2023Potasyum İyodat İle İyotlanmış Tuz1500g650198
50210

Prolin Tayini/

Aminoasit

 TS 13357, Mart 2008Bal1-2300g60095
51294Sabun Miktarı  TS 5038, Ocak 1987Hayvansal ve Bitkisel Yağlar11litre400280
52294Sabunlaşma Sayısı Tayini TS EN ISO 3657, Kasım 2023Hayvansal ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar11litre400281
53294Sabunlaşmayan Madde Tayini TS 4963, Kasım 1986Hayvansal ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar1-21litre400282
54241Serbest Klor Tayini Halit Keskin, Besin Kimyası Kantitatif Metot, 1982Su1-22 litre350292
55290Serbest Yağ Asitliği (FFA) /Asit Sayısı TS EN ISO 660, Kasım 2020Bitkisel Margarin, Bitkisel ve Hayvansal Yağlar, Tahin1300g400112
56241Sodyum Klorür Tayini/Klorür TS 6675, Mart 1989Tuz1300 g400214
57347Sterol Kom. ve Miktarının Tayini ve Toplam Steroller İçinde Eritrodiol ve Uvaol Yüzdesinin BelirlenmesiGCCOI/T.20/Doc. No 26, 2020Bitkisel ve Hayvansal Katı (Tereyağı) ve Sıvı Yağlarda3-4300g1400303
58241Suda Çözünebilir Klorür (Tuz Tayini) 21.01.2017 Tarih ve 29955 Sayılı RGHayvan Yemleri1-2500g400214
 367Şeker Bileşenleri      306
59367Dekstroz Eşdeğeri Tayini  (İnvert Şeker) TS EN ISO 5377, Nisan 1996Glukoz Şurubu, Susuz Dekstroz1300g600306
60367Şeker Tayini / Toplam Şeker TS 1466, Temmuz 2020Gıda Maddeleri (Fruktan içeren gıdalar hariç)1-2500 g600306
 367Toplam Şeker (Sakkaroz Cinsinden) TS 1466, Temmuz 2020Gıda Maddeleri1300g600306
 367İnvert Şeker TS 1466, Temmuz 2020Gıda Maddeleri (Toz Şeker Hariç)1300g600306
61367Şeker Tayini/Toplam Şeker 21.01.2017 Tarih ve 29955 Sayılı RGHayvan Yemleri1-2500g600306
62367Fruktoz, Glikoz, Sakaroz, Maltoz,Laktoz ve Toplam Şeker TayiniHPLCGB 5413.5-2010Tüm Gıdalar (Bal hariç)23001300306
63367Sakaroz, Glikoz, Fruktoz ve Maltoz Tayini HPLCTS 13359, Mart 2008Bal1300g1300306
64329Tahin Miktarı  TS 2590, Mayıs 2017Tahin Helvası2300g500307
65333Toplam Sertlik Tayini TS 4474 ISO 6059, Nisan 1998Su11 litre400307
66241Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür)    TS EN ISO 5943, Mart 2017Ayran, Peynir Türleri(1), Salça, Dondurma1300g400214
67241Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) TS 2812, Mart 2022Bitkisel Margarin2300g400214
68241Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) TS 1747–2 ISO 1841–2, Nisan 1999Et ve Et Mamulleri12 litre400214
69241Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) TS 5000, Ocak 2010Makarna, Tarhana, Hazır Kuru Çorba, Bisküvi, Bar, Çikolata, Kırmızıbiber, Ekmek(3) 2300g400214
70241Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) TS ISO 1738, Ekim 2015Tereyağı1300g400214
71241Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) TS 774, Aralık 2015Zeytin (Salamura)1300g400214
72218Uçucu Asit /Uçar Asit (Asetik Asit Cinsinden) TS 522, Ocak 1976Meyve Suları, Gazlı Alkolsüz İçecekler, Şarap21litre350335
7349Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini TS 2137 ISO 1108, Ekim 2000Baharat2300g600337
7449Uçucu Yağ Tayini/Top. Uçucu Yağ TS EN ISO 6571, Ocak 2010Baharat2300g600339
75316* Toplam Yağ Tayini Asit-Hidroliz Yöntemi/Yağ (Toplam) Tayini 

EC 152/2009

29955 Sayılı Resmi Gazete (Yem. Resmi Kontrolü İçin Num. Alma ve An. Met. Dair Yön.,21.01.2017)

Yem Hammaddeleri ve Karma Yemlerde3-4300g450351
76316* Toplam Yağ Tayini Asit-Hidroliz Yöntemi/Yağ (Toplam) Tayini 

İşletme İçi Metot-“KAL.MT145/Rev No:00"(EC 152/2009 ve 29955 Sayılı Resmi Gazete

(Yem. Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve An. Met. Dair Yön.,21.01.2017)'den modifiye edilmiştir.)

Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde3-4300g600349
77316Yağ Tayini Yağ (Toplam) Tayini TS ISO 19662, Eylül 2022Süt, Krema, Ayran2300 g600350
78316Yağ Tayini /Yağ (Toplam) Tayini TS 7800, Mart 2022Çikolata, Kakao3-4300 g600349
79316Yağ Tayini/ Yağ (Toplam) Tayini TS 1744, Kasım 1974Et ve Et Ürünleri3-4300 g600349
80316Yağ Tayini/ Yağ (Toplam) Tayini TS 2812, Mart 2022Margarin2300 g450351
81316Yağ Tayini/ Yağ (Toplam) Tayini TS ISO 3433, Ekim 2015Peynir Türleri(1)2300 g600350
82316Yağ Tayini/Ham Yağ Tayini TS 2590, Mayıs 2017, TS EN ISO 734, Nisan 2023Tel Kadayıf, Tahin ve Tahin Helvası3-4300 g450351
83316Yağ Tayini/Ham Yağ Tayini TS EN ISO 659, Ocak 2010Yağlı Tohumlar  3-4300 g450351
84316Yağ Tayini/Yağ (Toplam) Tayini TS 1330, Eylül 2021Yoğurt2300 g600351
85310Yağ Asitleri Kompozisyonu(Trans yağ asitleri dahil)GCCOI / T20/Doc.No 33, 2017Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlar3-4300 g1300329
 310(C4:0)Butyric Asit “““““ “
 310(C6:0)Caproic Asit “““““ “
 310(C8:0)Caprylic Asit“““““ “
 310(C10:0)Capric Asit“““““ “
 310(C11:0)Undecanoic A. “““““ “
 310(C12:0)Lauric Asit“““““ “
 310(C13:0)Tridecanoic A.“““““ “
 310(C14:0)Myristic Asit“““““ “
 310(C14:1)Myristoleic A.“““““ “
 310(C15:0)Pentadecanoic A“““““ “
 310(C15:1)Cis-10-Pentadecanoic Asit “““““ “
 310(C16:0)Palmitic Asit “““““ “
 310(C16:1)Palmitoleic Asit “““““ “
 310(C17:0)Heptadecanoic Asit “““““ “

 

 

310(C17:1)Cis-10-Heptadecanoic Asit “““““ “
 310(C18:0)Stearic Asit “““““ “
 310(C18:1)Oleic Asit “““““ “
 310(C18:1trans)Elaidic Asit “““““ “
 310(C18:2 )Linoleic Asit “““““ “
 310(C18:2 Trans) Linoleelaidicic Asit “““““ “
 310(C18:3n3)Alfa Linolenic Asit “““““ “
 310(C18:3n6)Gamma Linolenic Asit“““““ “
 310(C20:0)Arachidic Asit“““““ “
 310(C20:1)Cis-11-Eicosenoic Asit“““““ “
 310(C20:2)Cis-11,14 Eicosadienoic Asit“““““ “
 310(C20:3)Cis-8,11,14 Eicosatrienoic Asit “““““ “
 310(C20:3n3)Cis-11,14,17 Eicosatrienoic Asit “““““ “
 310(C20:4n-6)Arachidonic Asit“““““ “
 310(C20:5n-3)Cis-5,8,11,14,17 Eicosapentaenoic A. (Epa) “““““ “
 310(C21:0) Heneicosanoic Asit“““““ “
 310(C22:0) Behenic Asit “““““ “
 310(C22:1n-9) Erusic Asit“““““ “
 310(C22:2) Cis-13,16 Docosadienoic Asit “““““ “
 310(C22:6n-3) Cis-4,7,10,13,16,19 Docosahexaenoic Asit(Dha)“““““ “
 310(C23:0) Tricosanoic A. “““““ “
 310(C24:0) Lignoceric A. “““““ “
 310(C24:1n-9) Nervonic A. “““““ “

86

 

310******Yağ Asitleri Kompozisyonu(Trans yağ asitleri dahil)GCCOI / T20/Doc.No 33, 2017Gıda Maddeleri3-4300g1650330
 310Doymuş Yağ Asitleri “““““ “
 310Doymamış Yağ A.“““““ “
 310Çoklu Doymamış Yağ Asitleri “““““ “
 310Tekli Doymamış Yağ Asitleri “““““ “
 310Trans Yağ Asitleri “““““ “
87343Yağsız Kakao Kitlesi TS 7800, Mart 2022Çikolata2300 g950354
88391Yağ Asitleri Etil Esterleri (FAEE) ve Mumsu Maddeler (Wax) TayiniGCCOI/T.20/Doc. No 28, 2024Zeytinyağı2300 g2200348
892022-Gliseril Monopalmitat Yüzde Miktarının TayiniGCCOI/T.20/Doc. No 23, 2017Zeytinyağı2300 g250077
90304UV'de Özgül Absorbans TayiniSpektrofotometreCOI/T.20/Doc. No 19, 2019Zeytinyağı2300 g600341
91356

****ECN 42 Farkı Tayini (Tohum yağları Analizi) (Yağ asitleri

kompozisyonu hariç)

HPLCCOI/T.20/Doc. No 20, 2017Zeytinyağı2300 g1500313
92395Stigmastadien (Rafine Bitkisel Yağların Tespiti) Miktarı TayiniGCCOI/T-20/Doc. No 11, 2021Zeytinyağı3300 g2400278

#Döner Sermaye İşletmeleri Birim Fiyat Listesi Sıra No (31.12.2024 yayın tarihli olur)

## GKLS'deki Analiz Kodu

###Analizler için belirtilen süreler; numune yoğunluğu, cihaz arızası vb. nedenlerden dolayı değişiklik gösterebilir.

*Akredite analizler

**Hesaplama ile alınacaktır(Gıda ve yemdeki enerji ve karbonhidrat)

***Analiz Talep Formunda analizi istenen üründe kullanılan şeker tipinin belirtilmesi zorunludur.

****Müdürlüğümüze analize gönderilen zeytinyağı numunelerinde sadece ECN42 Farkı analizi talep edilmesi durumunda, değerlendirme yapılabilmesi ve sonuç verilebilmesi için Yağ Asitleri Kompozisyonu (Zeytinyağı) (1300 TL) analizinin de yapılması gerekmekte olup, bu iki analiz ücretinin toplam bedeli (2800 TL) tahsil edilecektir.

*****İlave yağ ücreti alınacaktır.

******Analiz sonucu üründeki miktarı istendiğinde yağ tayini analiz ücreti de alınacaktır.

(1) Rutubet analizi ve ücreti eklenecektir.

(2) Un ve ekmek mayasında protein analizinde 'Rutubet' analizi ve ücreti eklenecektir.

(3) Ekmek ve yufkada 'Rutubet' analizi ve ücreti eklenecektir.

Sıra No##Analiz KoduAnaliz AdıÜcret Faktörü​​

Tahmini

Süre (gün)

Numune MiktarıBirim Fiyat (KDV Hariç)#Açıklama
​​​CihazAnaliz MetoduMatriks​​​​
1511*Aerobik Bakteri Sayısı (Aerobik Koloni Sayımı Dökme Plak Tekniği) 

ISO 4833-1,

Eylül 2013

Gıda4-5300 g600,00360
2511Aerobik Bakteri Sayısı  FDA/BAM,2001Gıda 3-4300 g600,00360
3511Aerobik Bakteri Sayısı  TS EN ISO 6222Kullanım Suları4300 ml600,00360
4514*Bacillus cereus 

ISO 7932,

Haziran 2004

Gıda2-5300 g700,00366
5801Bombaj ve Sızıntı Kontrolü (inkübasyon hariç) TS 10524Konserve Gıda1-2 250,00369
6515Clostridium perfringens SAYIMI Koloni Sayım Tekniği ISO 15213-2Gıda ve Yem2-5300 g850,00375
7519E.coli O157 ISO 16654Gıda3-5300 g1.050,00379
8519E.coli O157

Vidas

(Hızlı Test)

AFNOR BIO

12/25 - 05/09

Gıda1-3300 g1.200,00380
9519E.coli O157:H7 ISO 16654Gıda3-5300 g1.100,00381
10519E.coli O157:H7

Vidas

(Hızlı Test)

AFNOR BIO

12/25 - 05/09

Gıda1-4300 g1.500,00382
11519

*E.coli

(Escherichia coli Sayımı Koloni Sayım Tekniği)

 ISO 16649-2, Nisan 2001Gıda2-3300 g650,00383
12519E.coli (EMS) ISO 16649-3Gıda (Süt ve Süt Ürünleri Hariç)2-7300 g1.000,00384
13519E.coli (EMS) ISO 7251Gıda4-6300 g1.000,00384
14519E.coli

Tempo

(Hızlı Test)

TEMPO ECGıda    (İçecekler hariç)1-2300 g1.200,00385
15517Enterobacteriaceae  ISO 21528-2Gıda ve Yem2-4300 g650,00386
16517Enterobacteriaceae

Tempo

(Hızlı Test)

TEMPO EBGıda    (İçecekler hariç)1-2300 g1.200,00388
17801

İnkübasyon/ Stabilite Testi

(55 oC 7 gün)

  UHT SÜT73 kutu550,00393
18801

İnkübasyon/ Stabilite Testi

(30 oC 15 gün)

  UHT SÜT153 kutu700,00394
19540Toplam Karakteristik Mikroorganizma Sayımı ISO 7889Yoğurt, ayran3300 g950,00395
20536

* Koagülaz Pozitif Staphylococcus spp.(Koagülaz Pozitif Stafilokokların Sayımı-

(Staphylococcus aureus ve diğer türler) Koloni Sayım Tekniği )

 ISO 6888-2, Ağustos 2021Gıda2-3300 g750,00396
21536Koagülaz Pozitif Staphylococcus spp.(S.aureus)

Tempo

(Hızlı Test)

TEMPO STAGıda    (İçecekler hariç)1-2300 g1.200,00397
22521Koliform bakteriler ISO 4832Gıda1-2300 g650,00398
23521Koliform bakteriler   (ISO 4832 eşdeğer metot)

Tempo

(Hızlı Test)

TEMPO TCGıda    (İçecekler hariç)1-2300 g1.200,00400
24521Koliform bakteriler (BAM eşdeğer metot)

Tempo

(Hızlı Test)

TEMPO CCGıda    (İçecekler hariç)1-2300 g1.200,00400
25521Koliform bakteriler, Fekal Koliform, E.coli (EMS) FDA FAM,2002Gıda3-7300 g1.000,00401
26525Küf ve Maya  ISO 21527-1Gıda (Su Aktivitesi 0,95'den Büyük Ürünler İçin)5-7300 g650,00

 

 

404

 

 

27525Küf ve Maya  ISO 21527-2 Gıda (Su Aktivitesi 0,95'e 5-7300 g650,00       404
28525Küf ve Maya

Tempo

(Hızlı Test)

TEMPO YM

Gıda

(İçecekler hariç)

3-4300 g1.200,00406
29527*Listeria monocytogenes (Listeria monocytogenes Aranması) ISO 11290-1, Mayıs 2017Gıda 4-6300 g1.100,00412
30527*Listeria monocytogenes (Listeria monocytogenes Aranması)

Vidas

(Hızlı Test)

AFNOR BIO 12/27-02/10 bioMerieux VİDAS Listeria monocytogenes Xpress (LMX),

Ekim 2024

Gıda 1-3300 g1.550,00414
31528Osmofilik Maya HARRİGAN VE MACCANCE, 1966Şekerli Ürünler5-7300 g650,00415
32530Rope/Sünme Sporu Sayısı TS 3522Ekmek Mayası3-4300 g700,00419
33530Rope/Sünme Sporu Sayısı TS 5000Ekmek ve Ekmek Çeşitleri3-4300 g700,00419
34533

 *Salmonella spp.

 (Salmonella spp. Aranması)

 TS EN ISO 6579-1, Nisan 2017Gıda ve Yem3-7300 g1.100,00420
35533

*Salmonella spp.

 (Salmonella spp. Aranması)

Vidas

(Hızlı Test)

AFNOR BIO 12/32-10/11 bioMerieux VİDAS UP SPT,

Ekim 2024

Gıda ve Yem 1-4300 g1.450,00422
36532Somatik Hücre SayısıHızlı TestNucleoCounter SCC-100 ProsedürüÇiğ Süt1300 ml250,00426
37535*Staphylococcal Enterotoksin (Staphylococcal Enterotoksin Aranması)

Vidas

(Hızlı Test)

BioMerieux

VIDAS SET2 30705,

Haziran 2020

Gıda1-2300 g1.450,00429
38801Sterilite Kontrolü  UHT SÜT KONSERVE  **430
39522Toplam Koliform ve E.coli AnaliziMembran FiltrasyonTS EN ISO 9308-1Kullanım Suları2300 ml600,00436
40502Tür Tayini(Kanatlı)ELISAElısa Tek. Lab. Guide Book,1997Et ve Et Ürünleri1-2300 g2.000,00453

# Döner Sermaye İşletmesi 2025 Yılı Birim Fiyat Listesi

## GKLS'deki Analiz Kodu

*Akredite Analiz

** İnkübasyon/ Stabilite Testi ve Aerobik Bakteri Sayısı Ücreti Toplamı 

​

Fiyatlar İle İlgili Uygulama Esasları​

  1. Enstrümantal cihazlarla aynı anda birden fazla parametrenin sonuç olarak verilmesi durumunda analizden bir tek ücret alınacaktır.
  2. Yapılacak analizde başka bir analizden elde edilecek sonuçlar/veriler kullanılacak ise söz konusu analizlere ait ücretler de ayrıca tahsil edilecektir. (rutubet, tuz, yağ, GDO, migrasyon vb.)
  3. Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü faaliyeti olup da listede yer almayan birim fiyatlar için  Bakanlığımızın diğer döner sermaye işletmeleri için belirlenen listelerdeki birim fiyatlar uygulanır.
  4. Müdürlüğümüz laboratuvarında verilecek analiz eğitim hizmetlerinde, eğitimi verilecek analize ait analiz ücretine ilaveten, kişi başı günlük 1500,00 (Binbeşyüz) TL.(KDV Hariç) eğitim ücreti alınır.
  5. Analiz fiyatlarımız KDV hariç fiyatlardır.
  6. Bu listedeki hizmetlere ilişkin ücretler peşin alınır. Gerçek veya tüzel kişilik tarafından yatırılan ücretler işlem yapıldıktan sonra iade edilmez.
  7. Analizler için belirtilen süreler; numune yoğunluğu, cihaz arızası vb. nedenlerden dolayı değişiklik gösterebilir.
  8. Özel istek amaçlı gelen numuneler için İngilizce Rapor istendiğinde 250,00 (İkiyüzelli) TL. (KDV Hariç) ücret alınmaktadır.
     

 

Hesap Numarası

IBAN NO: TR490001000117400036825002

Ziraat Bankası

Eskişehir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi​


Hesap Numarası

IBAN NO: TR490001000117400036825002

Ziraat Bankası

Eskişehir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi

İLETİŞİM

    Eskişehir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Sazova mah. Kütahya Yolu Üzeri Tarım İl Müdürlüğü Yerleşkesi - ESKiŞEHİR

  • Telefon : 0 222 310 31 60

  • Faks : 0 222 310 31 20

  • E-Posta : eskisehir.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI