| Sıra No | ##Analiz Kodu | Analiz Adı | Ücret Faktörü | | | ###Tahmini Süre (gün) | Numune Miktarı | Birim Fiyat (KDV Hariç) | #Açıklama |
| | | | Cihaz | Analiz Metodu | Matriks | | | | |
| 1 | 901 | Alkol % Hacmen | Alkolimetre | Halit Keskin, Besin Kimyası,1982 | Distile Alkollü İçkiler | 1 | 1 litre | 350 | 90 |
| | 901 | Alkol % Hacmen | Alkolimetre | Halit Keskin, Besin Kimyası, 1982 | Distile Olmayan Alkollü İçkiler | 1 | 1 litre | 450 | 91 |
| | 218 | Asitlik/Toplam Asitlik | | | | | | | |
| 2 | 218 | Asitlik /Serbest Asitlik | | TS 13360,Mart 2008 | Bal | 1 | 300g | 350 | 113 |
| 3 | 218 | Asitlik/Sülfirik Asit | | TS 4500,Haziran 2010 | Buğday Unu(1) | 1-2 | 300g | 350 | 113 |
| 4 | 218 | Asitlik/Tartarik Asit veya Sitrik Asit | | TS 1125 ISO 750, Mart 2002 | Meyve ve Sebze Ürün. | 1 | 300g | 350 | 113 |
| 5 | 218 | Asitlik/Tartarik Asit | | TS 522,Ocak 1976 | Şarap | 1 | 1 litre | 350 | 113 |
| 6 | 218 | Asitlik/ Laktik Asit | | TS 591,Mart 2013 | Peynirler | 1 | 300g | 350 | 113 |
| 7 | 218 | Asitlik/ Laktik Asit | | TS1018,Nisan 2002 | Süt, Ayran | 1 | 1 litre | 350 | 113 |
| 8 | 218 | Asitlik/Toplam Asitlik | | TS 2282,Aralık 2004 | Tarhana | 1 | 300g | 350 | 113 |
| 9 | 218 | Asitlik /Laktik Asit | | TS 1330,Eylül 2021 | Yoğurt | 1 | 300g | 350 | 113 |
| 10 | 218 | Asitlik/Toplam Asitlik | | TS 5000,Ocak 2010 | Ekmek, Yufka | 1 | 300g | 350 | 113 |
| 11 | 335 | Bitkisel Yağ Aranması Tayini | | ET ISO 18252,2012 , TS 7501, Ekim 1989 | Süt ve Süt Ürünleri | 2 | 300g | 1850 | 125 |
| 12 | 367 | *Toplam Diyet Lifi Tayini | | İşletme İçi Metot-“KAL.MT30/Rev No:10"(J. Agric. Food Chem.1983,31, 476-482'den modifiye edilmiştir) | Katı Gıda | 3-4 | 300g | 2900 | 144 |
| 13 | 290 | *****Ekstrakte Edilmiş Yağda Asitlik Tayini (FFA+Yağ) | | TS 2383, Ocak 2017 | Bisküvi, Baharat | 1-2 | 300g | 400 | 112 |
| 14 | 290 | *****Ekstrakte Edilmiş Yağda Asitlik Tayini (FFA+Yağ) | | TS EN ISO 660, Kasım 2020 | İşlenmiş İç Fındık, Fındık Kreması ve Tahin Helvası | 1-2 | 300g | 400 | 112 |
| 15 | 390 | Enerji Hesaplanması | | TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017 | ***Alkol Şekerleri ve İzomalt Şekerleri İçeren Gıdalarda (Protein+Yağ+Diyet Lifi+Nişasta+Şeker+ Karbonhidrat+Rutubet+ Kül) | 3-4 | 300g | ** | ** |
| 16 | 390 | Enerji Hesaplanması | | TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017 | Et ve Et Ürünleri (Protein+Yağ+ Nişasta+ Şeker) | 3-4 | 300g | ** | ** |
| 17 | 390 | Enerji Hesaplanması | | TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017 | Süt ve Süt Ürünleri (Protein+Yağ+Asitlik+Karbonhidrat) | 3 | 300g | ** | ** |
| 18 | 390 | Enerji Hesaplanması | | TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017. | Tahıl ve Tahıl Ürünleri, Kakaolu Ürünler (Protein+Yağ+Diyet Lifi+Karbonhidrat+ Rutubet+Kül) | 3-4 | 300g | ** | ** |
| | 277 | Enzim Aktivitesi | | | | | | | |
| 19 | 277 | Diastaz Sayısı | Spektrofotometre | IHC- Phadebas, Honey diastase test instructions for use, ,2021 | Bal | 1-2 | 300g | 1000 | 151 |
| 20 | 277 | Fosfataz Testi/ Fosfataz Aktivitesi | | Lagtognost Test Kiti Heyl Kullanım Klavuz. | Süt | 1 | 1litre | 450 | 151 |
| 21 | 277 | Peroksidaz Tayini/ Peroksidaz Aktivitesi | | TS 1330,Eylül 2021 | Yoğurt | 1 | 300 g | 450 | 151 |
| 22 | 277 | Üreaz Aktivitesi | | TS ISO 5506,Nisan 2021 | Soya Fasulyesi Ürünleri | 1-2 | 500 g | 450 | 151 |
| 23 | 367 | Ham Selüloz Tayini | | 21.01.2017 Tarih ve 29955 Sayılı RG | Hayvan Yemleri | 2-3 | 500g | 800 | 290 |
| | 318 | Protein | | | | | | | |
| 24 | 318 | *Ham Protein Tayini Kjeldahl Metodu | | 29955 Sayılı Resmi Gazete(Yemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve An. Met. Dair Yönetmelik,21.01.2017) TS EN ISO 5983-2,Ocak 2010 | Yem | 1-2 | 300g | 700 | 277 |
| 25 | 318 | *Ham Protein Tayini Kjeldahl Metodu | | İşletme İçi Metot- “KAL.MT116/Rev No:05" (TS EN ISO 5983-2,Ocak 2010'dan modifiye edilmiştir) | Gıda (Süt ve Süt Ürünleri Hariç) (2) | 1-2 | 300g | 700 | 277 |
| 26 | 318 | Protein Tayini | | TS EN ISO 8968–3, Nisan 2003 | Süt ve Süt Ürünleri | 1 | 300g | 700 | 277 |
| 27 | 210 | Hidroksiprolin (Kollagen) Tayini | | TS 6236 ISO 3496, Nisan 1997 | Et ve Et Ürünleri | 2 | 300g | 1250 | 175 |
| 28 | 210 | Bağ Doku Tayini (Kollagen/Et Protein Oranı Analizi) | | TS 6236 ISO 3496, Nisan 1997 | Et ve Et Ürün. | 2 | 300g | 1700 | 215 |
| 29 | 28 | Homojenizasyon Deneyi | | TS 1019, Kasım 2020 | Past ve UHT Süt | 3 | 2 litre | 450 | 181 |
| 30 | 292 | İyot Sayısı Tayini | | TS EN ISO 3961,Kasım 2018 | Hayvansal ve Bitkisel Yağlar | 1 | 300g | 500 | 197 |
| 31 | 328 | Jelatin Aranması/Jelatin E440 | | AOAC 920.106,2005 | Yoğurt | 2 | 300g | 350 | 200 |
| | 239 | Element | | | | | | | |
| 32 | 239 | Kalsiyum Tayini | Titrimetrik | TS 5547,Mart 1988 | Gıda ve Gıda Katkı Maddelerinde ve Yemler (Et ve Et Ürünleri Hariç) | 2 | 500g | 700 | 146 |
| 33 | 239 | Fosfor Tayini | Spektrofotometre | TS ISO 6491,Mart 2006 | Yem Ham.ve Karma Yem. | 2 | 500g | 800 | 147 |
| 34 | 367 | Karbonhidrat Hesaplanması | | TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017. | Et ve Et Ürünleri (Nişasta+Şeker) | 2 | 300g | ** | ** |
| 35 | 367 | Karbonhidrat Hesaplanması | | TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017. | Kakaolu Ürünler, Tahıl, Tahıl Ürünleri, Şekerli Ürünler (Rutubet+Kül+Protein+Yağ+ Diyet Lif) | 3-4 | 300g | ** | ** |
| 36 | 367 | Karbonhidrat Hesaplanması | | TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yön.,Ocak 2017. | Süt ve Süt Ürünleri (HPLC' de Toplam Şeker) | 2 | 300g | ** | ** |
| 37 | 241 | Klorür Tayini | | TS 4164 ISO 9297,Nisan 1998 | Su | 1 | 2 litre | 400 | 214 |
| 38 | 390 | Metabolik Enerji Hesaplanması | | Yemlerin Resmî Kontrolü için Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yön.(21.01.2017) | Kanatlı Yemleri (H.Protein+ H.Yağ+ Nişasta+Şeker) | 3-4 | 300g | ** | ** |
| 39 | 390 | Metabolik Enerji Hesaplanması | | TS 9610,Aralık 1991 | Karma Yem ve Yem Maddeleri (Ruminant Beslenmesi) (H.Protein+ H.Yağ + H.Selüloz+ Rutubet+H.Kül) | 3-4 | 500 g. | ** | ** |
| 40 | 390 | Metabolik Enerji Hesaplanması | | British Journal of Nutrition Metabolisable Energy in rodent and pig feed ,2009 | Kedi,Köpek, Kemirgen (H.Protein+ H.Yağ + H.Selüloz+ Rutubet+H.Kül) | 3-4 | 500 g. | ** | ** |
| 41 | 367 | Nişasta Aranması/ Karbonhidrat- Polisakkarit | | TS 1330,Eylül 2021;TS 591, Mart 2013; TS 3706 Nisan 2017 | Baharat, Yoğurt ve Peynir | 1 | 300g | 400 | 239 |
| 42 | 367 | Nişasta Tayini/ Karbonhidrat- Polisakkarit | | GMMAM,1988 | Et ve Et Ürünleri | 1 | 300g | 900 | 240 |
| 43 | 367 | Nişasta Tayini/ Karbonhidrat- Polisakkarit | | TS EN ISO 10520, Kasım 2000 ; 21.01.2017 Tarih ve 29955 Sayılı RG | Yem ve Yem Ham Maddeleri, Tahıl ve Tahıl Ürünleri | 1-2 | 500 g | 900 | 240 |
| 44 | 224 | Oksitleyici Maddelerin Aranması/Hidrojen Peroksit | | TS 1018, Nisan 2002 | Süt ve Yoğurt | 1 | 500g-ml. | 300 | 171 |
| 45 | 293 | Peroksit Sayısı Tayini | | TS EN ISO 3960, Nisan 2017 | Hayvansal ve Bitkisel Yağlar | 1-2 | 300g | 400 | 258 |
| 46 | 293 | *****Peroksit Sayısı Tayini | | TS EN ISO 3960, Nisan 2017 | Ekstrakte Edilmiş Yağda | 1-2 | 300g | 400 | 258 |
| 47 | 307 | Polar Madde | | TS EN ISO 8420, Ocak 2005 | Hayvansal ve Bitkisel Yağlar | 1-2 | 300g | 800 | 270 |
| 48 | 286 | Polarizasyon Değeri Tayini | | TS 861, Haziran 2007 | Yarı Beyaz Şeker, Şeker veya Beyaz Şeker, Rafine Şeker | 1 | 300g | 350 | 271 |
| 49 | 241 | Potasyum İyodat Tayini / İyodat | | TS 933, Kasım 2023 | Potasyum İyodat İle İyotlanmış Tuz | 1 | 500g | 650 | 198 |
| 50 | 210 | Prolin Tayini/ Aminoasit | | TS 13357, Mart 2008 | Bal | 1-2 | 300g | 600 | 95 |
| 51 | 294 | Sabun Miktarı | | TS 5038, Ocak 1987 | Hayvansal ve Bitkisel Yağlar | 1 | 1litre | 400 | 280 |
| 52 | 294 | Sabunlaşma Sayısı Tayini | | TS EN ISO 3657, Kasım 2023 | Hayvansal ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar | 1 | 1litre | 400 | 281 |
| 53 | 294 | Sabunlaşmayan Madde Tayini | | TS 4963, Kasım 1986 | Hayvansal ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar | 1-2 | 1litre | 400 | 282 |
| 54 | 241 | Serbest Klor Tayini | | Halit Keskin, Besin Kimyası Kantitatif Metot, 1982 | Su | 1-2 | 2 litre | 350 | 292 |
| 55 | 290 | Serbest Yağ Asitliği (FFA) /Asit Sayısı | | TS EN ISO 660, Kasım 2020 | Bitkisel Margarin, Bitkisel ve Hayvansal Yağlar, Tahin | 1 | 300g | 400 | 112 |
| 56 | 241 | Sodyum Klorür Tayini/Klorür | | TS 6675, Mart 1989 | Tuz | 1 | 300 g | 400 | 214 |
| 57 | 347 | Sterol Kom. ve Miktarının Tayini ve Toplam Steroller İçinde Eritrodiol ve Uvaol Yüzdesinin Belirlenmesi | GC | COI/T.20/Doc. No 26, 2020 | Bitkisel ve Hayvansal Katı (Tereyağı) ve Sıvı Yağlarda | 3-4 | 300g | 1400 | 303 |
| 58 | 241 | Suda Çözünebilir Klorür (Tuz Tayini) | | 21.01.2017 Tarih ve 29955 Sayılı RG | Hayvan Yemleri | 1-2 | 500g | 400 | 214 |
| | 367 | Şeker Bileşenleri | | | | | | | 306 |
| 59 | 367 | Dekstroz Eşdeğeri Tayini (İnvert Şeker) | | TS EN ISO 5377, Nisan 1996 | Glukoz Şurubu, Susuz Dekstroz | 1 | 300g | 600 | 306 |
| 60 | 367 | Şeker Tayini / Toplam Şeker | | TS 1466, Temmuz 2020 | Gıda Maddeleri (Fruktan içeren gıdalar hariç) | 1-2 | 500 g | 600 | 306 |
| | 367 | Toplam Şeker (Sakkaroz Cinsinden) | | TS 1466, Temmuz 2020 | Gıda Maddeleri | 1 | 300g | 600 | 306 |
| | 367 | İnvert Şeker | | TS 1466, Temmuz 2020 | Gıda Maddeleri (Toz Şeker Hariç) | 1 | 300g | 600 | 306 |
| 61 | 367 | Şeker Tayini/Toplam Şeker | | 21.01.2017 Tarih ve 29955 Sayılı RG | Hayvan Yemleri | 1-2 | 500g | 600 | 306 |
| 62 | 367 | Fruktoz, Glikoz, Sakaroz, Maltoz,Laktoz ve Toplam Şeker Tayini | HPLC | GB 5413.5-2010 | Tüm Gıdalar (Bal hariç) | 2 | 300 | 1300 | 306 |
| 63 | 367 | Sakaroz, Glikoz, Fruktoz ve Maltoz Tayini | HPLC | TS 13359, Mart 2008 | Bal | 1 | 300g | 1300 | 306 |
| 64 | 329 | Tahin Miktarı | | TS 2590, Mayıs 2017 | Tahin Helvası | 2 | 300g | 500 | 307 |
| 65 | 333 | Toplam Sertlik Tayini | | TS 4474 ISO 6059, Nisan 1998 | Su | 1 | 1 litre | 400 | 307 |
| 66 | 241 | Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) | | TS EN ISO 5943, Mart 2017 | Ayran, Peynir Türleri(1), Salça, Dondurma | 1 | 300g | 400 | 214 |
| 67 | 241 | Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) | | TS 2812, Mart 2022 | Bitkisel Margarin | 2 | 300g | 400 | 214 |
| 68 | 241 | Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) | | TS 1747–2 ISO 1841–2, Nisan 1999 | Et ve Et Mamulleri | 1 | 2 litre | 400 | 214 |
| 69 | 241 | Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) | | TS 5000, Ocak 2010 | Makarna, Tarhana, Hazır Kuru Çorba, Bisküvi, Bar, Çikolata, Kırmızıbiber, Ekmek(3) | 2 | 300g | 400 | 214 |
| 70 | 241 | Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) | | TS ISO 1738, Ekim 2015 | Tereyağı | 1 | 300g | 400 | 214 |
| 71 | 241 | Tuz Tayini/Klorür (Sodyum Klorür) | | TS 774, Aralık 2015 | Zeytin (Salamura) | 1 | 300g | 400 | 214 |
| 72 | 218 | Uçucu Asit /Uçar Asit (Asetik Asit Cinsinden) | | TS 522, Ocak 1976 | Meyve Suları, Gazlı Alkolsüz İçecekler, Şarap | 2 | 1litre | 350 | 335 |
| 73 | 49 | Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini | | TS 2137 ISO 1108, Ekim 2000 | Baharat | 2 | 300g | 600 | 337 |
| 74 | 49 | Uçucu Yağ Tayini/Top. Uçucu Yağ | | TS EN ISO 6571, Ocak 2010 | Baharat | 2 | 300g | 600 | 339 |
| 75 | 316 | * Toplam Yağ Tayini Asit-Hidroliz Yöntemi/Yağ (Toplam) Tayini | | EC 152/2009 29955 Sayılı Resmi Gazete (Yem. Resmi Kontrolü İçin Num. Alma ve An. Met. Dair Yön.,21.01.2017) | Yem Hammaddeleri ve Karma Yemlerde | 3-4 | 300g | 450 | 351 |
| 76 | 316 | * Toplam Yağ Tayini Asit-Hidroliz Yöntemi/Yağ (Toplam) Tayini | | İşletme İçi Metot-“KAL.MT145/Rev No:00"(EC 152/2009 ve 29955 Sayılı Resmi Gazete (Yem. Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve An. Met. Dair Yön.,21.01.2017)'den modifiye edilmiştir.) | Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde | 3-4 | 300g | 600 | 349 |
| 77 | 316 | Yağ Tayini Yağ (Toplam) Tayini | | TS ISO 19662, Eylül 2022 | Süt, Krema, Ayran | 2 | 300 g | 600 | 350 |
| 78 | 316 | Yağ Tayini /Yağ (Toplam) Tayini | | TS 7800, Mart 2022 | Çikolata, Kakao | 3-4 | 300 g | 600 | 349 |
| 79 | 316 | Yağ Tayini/ Yağ (Toplam) Tayini | | TS 1744, Kasım 1974 | Et ve Et Ürünleri | 3-4 | 300 g | 600 | 349 |
| 80 | 316 | Yağ Tayini/ Yağ (Toplam) Tayini | | TS 2812, Mart 2022 | Margarin | 2 | 300 g | 450 | 351 |
| 81 | 316 | Yağ Tayini/ Yağ (Toplam) Tayini | | TS ISO 3433, Ekim 2015 | Peynir Türleri(1) | 2 | 300 g | 600 | 350 |
| 82 | 316 | Yağ Tayini/Ham Yağ Tayini | | TS 2590, Mayıs 2017, TS EN ISO 734, Nisan 2023 | Tel Kadayıf, Tahin ve Tahin Helvası | 3-4 | 300 g | 450 | 351 |
| 83 | 316 | Yağ Tayini/Ham Yağ Tayini | | TS EN ISO 659, Ocak 2010 | Yağlı Tohumlar | 3-4 | 300 g | 450 | 351 |
| 84 | 316 | Yağ Tayini/Yağ (Toplam) Tayini | | TS 1330, Eylül 2021 | Yoğurt | 2 | 300 g | 600 | 351 |
| 85 | 310 | Yağ Asitleri Kompozisyonu(Trans yağ asitleri dahil) | GC | COI / T20/Doc.No 33, 2017 | Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlar | 3-4 | 300 g | 1300 | 329 |
| | 310 | (C4:0)Butyric Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C6:0)Caproic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C8:0)Caprylic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C10:0)Capric Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C11:0)Undecanoic A. | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C12:0)Lauric Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C13:0)Tridecanoic A. | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C14:0)Myristic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C14:1)Myristoleic A. | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C15:0)Pentadecanoic A | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C15:1)Cis-10-Pentadecanoic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C16:0)Palmitic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C16:1)Palmitoleic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C17:0)Heptadecanoic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| 310 | (C17:1)Cis-10-Heptadecanoic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C18:0)Stearic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C18:1)Oleic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C18:1trans)Elaidic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C18:2 )Linoleic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C18:2 Trans) Linoleelaidicic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C18:3n3)Alfa Linolenic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C18:3n6)Gamma Linolenic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C20:0)Arachidic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C20:1)Cis-11-Eicosenoic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C20:2)Cis-11,14 Eicosadienoic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C20:3)Cis-8,11,14 Eicosatrienoic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C20:3n3)Cis-11,14,17 Eicosatrienoic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C20:4n-6)Arachidonic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C20:5n-3)Cis-5,8,11,14,17 Eicosapentaenoic A. (Epa) | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C21:0) Heneicosanoic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C22:0) Behenic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C22:1n-9) Erusic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C22:2) Cis-13,16 Docosadienoic Asit | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C22:6n-3) Cis-4,7,10,13,16,19 Docosahexaenoic Asit(Dha) | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C23:0) Tricosanoic A. | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C24:0) Lignoceric A. | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | (C24:1n-9) Nervonic A. | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
86 | 310 | ******Yağ Asitleri Kompozisyonu(Trans yağ asitleri dahil) | GC | COI / T20/Doc.No 33, 2017 | Gıda Maddeleri | 3-4 | 300g | 1650 | 330 |
| | 310 | Doymuş Yağ Asitleri | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | Doymamış Yağ A. | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | Çoklu Doymamış Yağ Asitleri | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | Tekli Doymamış Yağ Asitleri | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| | 310 | Trans Yağ Asitleri | “ | “ | “ | “ | “ | | “ |
| 87 | 343 | Yağsız Kakao Kitlesi | | TS 7800, Mart 2022 | Çikolata | 2 | 300 g | 950 | 354 |
| 88 | 391 | Yağ Asitleri Etil Esterleri (FAEE) ve Mumsu Maddeler (Wax) Tayini | GC | COI/T.20/Doc. No 28, 2024 | Zeytinyağı | 2 | 300 g | 2200 | 348 |
| 89 | 202 | 2-Gliseril Monopalmitat Yüzde Miktarının Tayini | GC | COI/T.20/Doc. No 23, 2017 | Zeytinyağı | 2 | 300 g | 2500 | 77 |
| 90 | 304 | UV'de Özgül Absorbans Tayini | Spektrofotometre | COI/T.20/Doc. No 19, 2019 | Zeytinyağı | 2 | 300 g | 600 | 341 |
| 91 | 356 | ****ECN 42 Farkı Tayini (Tohum yağları Analizi) (Yağ asitleri kompozisyonu hariç) | HPLC | COI/T.20/Doc. No 20, 2017 | Zeytinyağı | 2 | 300 g | 1500 | 313 |
| 92 | 395 | Stigmastadien (Rafine Bitkisel Yağların Tespiti) Miktarı Tayini | GC | COI/T-20/Doc. No 11, 2021 | Zeytinyağı | 3 | 300 g | 2400 | 278 |