Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
AFYONKARAHİSAR GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • DÖNER SERMAYE
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ HAKKINDA
    FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
    KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
    MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    KATKI VE MİKOTOKSİN ANALİZ BİRİMİ
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    KALINTI ANALİZ BİRİMİ
    MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
    NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
  • ANALİZLER
    NUMUNE KABUL İŞLEMLERİ
    2025 YILI ANALİZ FİYAT LİSTESİ
    ÖZEL İSTEK FORMU
    AKREDİTASYON KAPSAMI
    KARAR KURALI TALİMATI
    FERAGAT BEYANI
    MÜŞTERİYE SUNULAN HİZMET VE SÖZLEŞMENİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ PROSEDÜRÜ
    MÜŞTERİ MEMNUNİYET ANKET FORMU
    MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ PROSEDÜRÜ
    ŞİKAYET FORMU
  • YAYINLAR
    BROŞÜRLER
    DERGİLER
  • BASIN
    İL HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksAfyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Haber Arşivi
Başlangıç Tarihi
Takvimden tarih seçin.
Bitiş Tarihi
Takvimden tarih seçin.

LABORATUVARIMIZA "ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ"

Aralık 4 2025 0
​İlimiz Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda; engelli bireylerin erişimine uygun olduğu tespit edilen kurumumuza, Sn. Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı tarafından "Erişilebilirlik Belgesi" takdim edildi...

KAPSAM GENİŞLETME

Kasım 5 2025 0
​Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde GC/FID cihazı ile;Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlar, Ekstrakte Edilen Yağlar ve Takviye Edici Gıdalarda:*Yağ Asitleri Kompozisyonu*Doymuş Yağ Asitleri Toplamı*Doymamış Yağ Asitleri Toplamı *Tekli ve Çoklu Doymamış Yağ Asitleri Toplamı*Trans...

KAPSAM GENİŞLETME

Kasım 5 2025 0
​Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde HPLC cihazı ile;Gıdalarda Şeker Bileşenleri Tayini*Glukoz*Fruktoz *Sakkaroz *Maltoz*LaktozAnalizleri için numune kabulüne başlanmıştır....

TAGEM ARAŞTIRMA YETKİSİ İÇİN İNCELEME HEYETİ LABORATUVARIMIZI ZİYARET ETTİ

Eylül 1 2025 0
​TAGEM nezdinde araştırma yetkisi başvurumuza istinaden Hayvan Sağlığı, Gıda ve Yem Araştırmaları Daire Başkanı Sn. Dr. Erkan Taçbaş, Sn. Ahmet Budaklıer ve Sn. Adil Altan Laboratuvarımızı ziyaret ederek incelemelerde bulundular...

ETİK HAFTASI

Haziran 2 2025 0
​Etik Haftası etkinlikleri kapsamında tüm personelin katılımıyla Uzaktan Eğitim Kapısı üzerinden "Kamu Etiği" konulu sunumu izlendi....

KAPSAM GENİŞLETME

Haziran 2 2025 0
​Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde Tam Otomatik Selülöz Tayin Cihazı ile Yem ve Yem Hammaddelerinde ADF (asit deterjan lifi) ve NDF (nötr deterjan lifi) Tayinianalizleri için numune kabulüne başlanmıştır...

GIDA KİMYASI KONGRESİ'NDEN ÖDÜLLE DÖNDÜK

Mayıs 15 2025 0
​4. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi'ne katılım sağladık.3 poster sunumu ile katıldığımız Kongrede Mineral Birim Sorumlumuz Merve Şahin Kolçak'ın posteri ile Ankara ve Tekirdağ Laboratuvar Müdürlükleri olarak 3 poster sunumu ödüle layık görüldü...

KAPSAM GENİŞLETME

Nisan 21 2025 0
​Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde tam otomatik protein tayin cihazı ile süt ve süt ürünlerinde protein tayini için numune kabulüne başlanmıştır...

KAPSAM GENİŞLETME

Nisan 21 2025 0
​Laboratuvarımız Katkı ve Mikotoksin Analiz Biriminde baharatlarda Okratoksin-A analizi için numune kabulüne başlanmıştır....

YENİ ANALİZ/KAPSAM GENİŞLETME

Nisan 10 2025 0
​Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Analiz Biriminde süt ve süt ürünlerinde etiketinde A2 süt beyanının doğruluğu için "A1/A2 Beta Kazein Analizi" geliştirilmiş olup, numune kabulüne başlanmıştır....

KAPSAM GENİŞLETME

Mart 19 2025 0
​Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde yeni alınan tam otomatik protein tayin cihazı aktive edilmiş olup; numune kabulüne başlanmıştır...

KAPSAM GENİŞLETME

Mart 19 2025 0
​Laboratuvarımız Mineral Analiz Biriminde ICP/MS cihazı ile yem ve yem hammaddelerinde mevcut ağır metal analizlerine ek olarak Kalay (Sn) analizi için numune kabulüne başlanmıştır...

HİSTOLOJİK MUAYENE ANALİZ SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ TOPLANTISI

Şubat 20 2025 0
​Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ev sahipliğinde Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin DİLBER, Genel Müdür Yardımcısı Fatih KAYA, Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanı Selim KAPLAN ve Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Mehmet MENDERİS' ten oluşan Bakanlık heyeti, Tarı...

DAİRE BAŞKANIMIZ LABORATUVARIMIZI ZİYARET ETTİ.

Şubat 20 2025 0
Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Mehmet Menderis Laboratuvarımızı ziyaret ederek kapsama yeni eklenen analizler ile ilgili incelemelerde ve değerlendirmelerde bulundu....

YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRMESİ (YGG) TOPLANTISI YAPILDI.

Ocak 10 2025 0
​Yönetimin Gözden Geçirmesi (YGG) Toplantısı tüm personelin katılımı ile gerçekleştirildi. 2024 yılının değerlendirildiği toplantının ardından 2025 yılı hedefleri belirlendi...

AFETLERE HAZIRLIK EĞİTİMİ

Aralık 26 2024 0
​AFAD tarafından Laboratuvarımızda "KBRN (Kimyasal-Biyolojik-Radyolojik-Nükleer) Tehditleri Farkındalık Eğitimi" ve "Afet Farkındalık Eğitimi" düzenlendi ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi. ...

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN LABORATUVARIMIZA ZİYARET

Aralık 20 2024 0
​Afyon Kocatepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Bşk. Prof. Dr. Harun Dıraman, Doç. Dr. Gökhan Akarca ve öğrenciler laboratuvarımızı ziyaret ettiler. Müstakbel meslektaşlarımıza enstrümantal cihazlar ve mikrobiyolojik analiz yöntemleri hakkında bilgi verildi...

KAPSAM GENİŞLETME

Ekim 28 2024 0
​Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Analiz Biriminde, "Et ve Et Ürünlerinde %1 Hassasiyette Kanatlı (Tavuk, Hindi) Eti/Geni Aranması Analizi" için numune kabulüne başlanmıştır...

KAPSAM GENİŞLETME

Eylül 17 2024 60
​24 Haziran 2024 tarihinde Bakanlığımız tarafından taze kaşar peynirinde fosfat ve sitrat tuzlarının tespitine yönelik yapılan duyuruya istinaden Laboratuvarımızda kaşar peynirinde eritme tuzu analizleri için numune kabulüne başlanmıştır...

KAPSAM GENİŞLETME

Ağustos 5 2024 68
​Laboratuvarımız Kalıntı Analiz Biriminde yumurta, kanatlı eti, kırmızı et, balık, süt, karaciğer ve balda LC/MS-MS ile "Nitrofuran Miktar Tayini" analizi için numune kabulüne başlanmıştır....
İlk 1       Son 

İLETİŞİM

    Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Yeşilyurt Mah. 1728 Sok. No:2 Merkez/AFYONKARAHİSAR

  • Telefon : 0272 213 79 13

  • Faks : 0272 213 79 15

  • E-Posta : afyon.gidalab@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI