Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ev sahipliğinde Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin DİLBER, Genel Müdür Yardımcısı Fatih KAYA, Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanı Selim KAPLAN ve Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Mehmet MENDERİS' ten oluşan Bakanlık heyeti, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüklerinde Histolojik Muayene Analizi yapan analistlerle Afyonkarahisar'da bir araya geldi.
Programın ilk bölümünde et ürünleri sektörü ile ilgili işletme ziyaretleri yapılarak üretim süreçleri hakkında bilgi edinildi. İkinci bölümde ise Genel Müdürlük heyeti ve konu uzmanları ile işlenmiş et ürünlerinde hayata geçirilecek yeni mevzuat çalışmaları ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.