Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TRABZON GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
    FİZİKSEL ANALİZLER LABORATUVARI
    KATKI KALINTI ANALİZLERİ LABORATUVARI
    KİMYASAL ANALİZLER LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
    TOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVARI
  • ANALİZLER
    NUMUNE KABUL KRİTERLERİ
    ANALİZ TALEP FORMU
    ANALİZ LİSTESİ
  • YAYINLAR
  • BASIN
    İLETİŞİM
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksTrabzon Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Duyuru Arşivi
Başlangıç Tarihi
Takvimden tarih seçin.
Bitiş Tarihi
Takvimden tarih seçin.

Kapsam Genişletme(Peynir Çeşitlerinde Fosfor/Azot oranı (Fosfat tuzlarının tespiti) ve Kurumaddede Sitrik asit oranı(Sitrat tuzlarının tespiti))

Ağustos 28 2025
Peynir Çeşitlerinde:​Fosfor/Azot oranı (Fosfat tuzlarının tespiti) ve Kurumaddede Sitrik asit oranı(Sitrat tuzlarının tespiti) analiz kapsamımıza dahil edilmiştir....

LAK Çalışması(TGKLM-LAK-2025/01) Sonuç Raporu

Ağustos 20 2025
​Kurumumuz tarafından düzenlenen TGKLM-LAK-2025/01 Kodlu ''Siyah Çayda Ham Selüloz ve Suda Çözünen Külde Alkalilik''​ analizlerine ait Laboratuvarlar Arası Karşılaştırma Çalışması tamamlanmış ve sonuç raporu aşağıda sunulmuştur.TGKLM-LAK-2025-01 Sonuç Raporu.pdf​...

Kapsam Genişletme (Yetiştiricilik Yolu İle Elde Edilen Su Ürünlerinde Boyar Madde) Analizi

Ağustos 15 2025
​​Laboratuvar  Müdürlüğümüzün  "Yetiştiricilik  Yolu  İle  Elde  Edilen  Su  Ürünlerinde  Boyar Madde"  analizinde  kapsam  genişletme  çalışmalarına  ait  standart  çalışma  prosedürlerinin  (SOP)...

Kapsam Genişletme (Gıdalarda Şeker Bileşenleri (Fruktoz, Glikoz, Sakkaroz, Laktoz ve Maltoz) Tayini)

Temmuz 17 2025
​Laboratuvar Müdürlüğümüzün  "Gıdalarda  Şeker Bileşenleri  (Fruktoz,  Glikoz,  Sakkaroz,  Laktoz ve  Maltoz)  Tayini''  analizinde  kapsam  genişletme  çalışmaları tamamlanmış olup 09.07.2025​ tarihinden itibaren&#...

Kapsam Genişletme (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünlerde Pestisit Analizi

Mart 7 2025
​"Yüksek yağ ve çok düşük su içerikli ürünlerde (Ağaç yemişleri - fındık, ceviz vb.; Yağlı tohumlar - susam, ayçiçeği, yer fıstığı vb.) pestisit analizi​, AOAC  2007.01 metoduna  göre GC-MS/MS  ve LC-MS/MS  cihazları ile​ ​ kapsam  gen...

Toplam Diyet Lifi Analizi (Yeni Analiz)

Kasım 28 2024
Toplam Diyet Lifi Analizinde 28.11.2024 tarihinden itibaren numune kabulüne başlanmıştır. Siz değerli paydaşlarımızın bilgisine sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz...

Kapsam Genişletme Zeytinyağı ve Prina Y​ağında​​ (Gerçek ve Teorik ECN-42 Trigliserid İç​eriği Arasındaki Maksimum Farkının Tayini)

Eylül 29 2024
​Laboratuvar Müdürlüğümüzün  "Zeytinyağı ve Prina Y​ağında​​  (Gerçek ve Teorik ECN-42 Trigliserid İç​eriği Arasındaki Maksimum Farkının Tayini)  analizinde  kapsam  genişletme  çalışmaları tamamlanmış olup 29.09.2024 tarihinden itibaren numune ...

Yoğurtta Spesifik Mikroorganizma Sayımı LAK Raporu

Ağustos 23 2024 81
​TGKLM-LAK-2024/1 kodlu "Yoğurtta Spesifik Mikroorganizma Sayımına" ait Laboratuvarlar Arası Karşılaştırma Testi Raporuna aşağıdaki sekmeden erişebilirsiniz.  LAK Raporu: TGKLM-LAK-2024/1...

IPARD Programı (IPARD III Dönemi) Birinci Başvuru Çağrı İlanı

Mart 26 2024 94
​T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı'nin ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 21 Mart 2024 tarihinde Birinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Detaylı bilgile ekteki dokümandan ulaşabilirsiniz.Birinci Başvuru Çağrı İlanı...

2024 Yılı Ortaöğretim Staj Başvuru Tarihleri

Mart 18 2024 209
​Bakanlığımıızda staj yapan ortaöğretim öğrencilerinin staj işlemleri Staj Takip Sistemi üzerinden yürütülmekte olup staj başvuruları e-Devlet vasıtasıyla alınmaktadır.Müdürlüğümüzde 2024 yılında staj yapmak isteyen ortaöğretim öğrencilerinin başvuruları 18 Mart 2024 - 17 Mayıs 2024 tarihleri arasın...

Analiz Listesi ve Ücretler

Ocak 11 2024 4552
​2024 Yılı güncel analiz ve fiyat listemiz sitemizden yayınlanmıştır. ​Litesye "Analiz ve Fiyat Listesi" sekmesi altından ulaşabilirsiniz.Siz değerli paydaşlarımızın bilgisine sunar, iyi günler dileriz.Trabzon Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğ...

Eğitim Ücretleri

Ocak 11 2024 279
Müdürlüğümüz personeli tarafından verilen eğitimlere ait 2024 yılı ücretleri belirlenmiştir. Fiyat listesine ve detaylara "Eğitim" sekmesinden ulaşabilirsiniz. ...

Akreditasyon

Ağustos 16 2023 275
​Müdürlüğümüzün Akreditasyon sertifikası yayınlanmış olup toplam 82 analizde akredite olunmuştur. Siz değerli paydaşlarımızın bilgisine sunarız...

Yeni analiz (Doymuş ve Doymamış Yağ Asitleri Kompozisyonu)

Mayıs 23 2023 281
"​Hayvansal ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar ve Gıdalardan Ekstrakte Edilen Yağlarda Yağ Asitleri Metil Esterleri (Yağ Asidi Metil Esterleri, Doymuş Yağ Asitleri Metil Esterleri Toplamı, Doymamış Yağ Asitleri Metil Esterleri Toplamı, Tekli Doymamış Yağ Asitleri Metil Esterleri Toplamı,...

Üniversite öğrencileri staj başvuru tarihlerinde güncelleme hakkında

Mart 8 2023 275
​Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından cbiko.gov.tr adresinde deprem felaketi nedeniyle Ulusal Staj Programının 02.03.2023-13.03.2023 tarihleri arasında yeni başvuru ve şehir tercihi güncellemelerine açıldığı ile ilgili duyuru yayınlanmış olup, müdürlüğümüzde staj yapmak i...

2023 Yılı Orta Öğretim Öğrencileri Staj Başvuruları

Şubat 20 2023 408
Müdürlüğümüzde 2023 yılında staj yapmak isteyen ortaöğretim öğrencilerinin staj başvuruları 20 Şubat-20 Nisan 2023 tarihleri arasında alınacaktır.  Staj Başvuru Uygulama Kılavuzu (Ek-1), Staj Başvuru Formu (Ek-2) ekte yayınlanmıştır. Ek-1: Staj Başvuru Uygulama...

Yeni Analizler

Kasım 18 2022 518
Aşağıda belirtilen analizler için numune kabulüne başlanmıştır. Siz değerli paydaşlarımızın bilgisine sunarız. 1. Yüksek Şeker ve Düşük Su İçerikli Ürünlerde (Bal, Kutu Meyveler, Meyve Reçelleri vb.) Pestisit Analizleri2. Yemlerde (Kedi ve Köpek Mamaları Hariç)  Zearalenon, ...

2023 Yılı Üniversite Öğrencileri Staj Başvurusu

Kasım 18 2022 397
​   Bakanlığımızda staj yapan üniversite öğrencilerinin işlemleri Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı kapsamında Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden yürütülmekte olup staj başvuruları e-Devlet üzerinden alınmaktadır.    Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından e-pos...

Laboratuvarlar Arası Karşılaştırma (LAK) Çalışması Sonuç Raporu

Ağustos 23 2022 507
TGKLM-LAK-2022/01 Kodlu Peynir Numunesinde Natamisin aranması çalışmasına ait sonuç raporu yayınlanmıştır. Sonuçlar için tıklayınız...

Yeni Analiz (Zeytinyağında Mumsu Maddeler ve Yağ Asitleri Etil Esterlerinin Tayini)

Ağustos 19 2022 742
Zeytin yağında Mumsu maddeler ve yağ asitleri etil esterlerinin tayini amacıyla numune kabulüne başlanmıştır. Siz değerli paydaşlarımızın bilgisine sunarız...
İlk 1   Son 

İLETİŞİM

    Trabzon Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : İnönü Mah., İnönü Cad., No:88 Ortahisar/Trabzon

  • Telefon : +90 462 230 22 70

  • Faks : +90 462 230 22 71

  • E-Posta : trabzon.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI