Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TRABZON GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
    FİZİKSEL ANALİZLER LABORATUVARI
    KATKI KALINTI ANALİZLERİ LABORATUVARI
    KİMYASAL ANALİZLER LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
    TOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVARI
  • ANALİZLER
    NUMUNE KABUL KRİTERLERİ
    ANALİZ TALEP FORMU
    ANALİZ LİSTESİ
  • YAYINLAR
  • BASIN
    İLETİŞİM
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksTrabzon Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Duyuru

Kapsam Genişletme (Yüksek Yağ ve Çok Düşük Su İçerikli Ürünlerde Pestisit Analizi

7.03.2025 / Gösterim Sayısı : 88 / Arşiv

​"Yüksek yağ ve çok düşük su içerikli ürünlerde (Ağaç yemişleri - fındık, ceviz vb.; Yağlı tohumlar - susam, ayçiçeği, yer fıstığı vb.) pestisit analizi​, AOAC  2007.01 metoduna  göre GC-MS/MS  ve LC-MS/MS  cihazları ile​ ​ kapsam  genişletme  çalışmaları tamamlanmış olup 07.03.2025​ tarihinden itibaren numune kabulune başlanmıştır.​

İLETİŞİM

    Trabzon Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : İnönü Mah., İnönü Cad., No:88 Ortahisar/Trabzon

  • Telefon : +90 462 230 22 70

  • Faks : +90 462 230 22 71

  • E-Posta : trabzon.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI