ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İZMİR GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • MÜDÜR
    • KURUMSAL YAPI
    • MİSYON VE VİZYONUMUZ
  • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • HAKKINDA
    • KALİTE POLİTİKAMIZ
    • AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE AKREDİTASYON KAPSAMI
  • NUMUNE KABUL
  • ANALİZLER
  • MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
  • LABORATUVARLAR
    • AMBALAJ ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • FİZİKSEL ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • KİMYASAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • MİNERAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • TOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • BİYOTOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • KATKI ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • MİKROBİYOLOJİ ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI
    • ORGANİK TARIM ÜR.KALINTI ANALİZLERİ LABORATUVARI
  • ANALİZ35
  • BİLGİ EDİNME
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation Linksİzmir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

Katkı Analizleri Laboratuvarı



Birim SorumlusuVeteriner Hekim Leyla GÜÇER
Birim Sorumlusu VekiliZir.Yük.Müh. Şaban MERİÇ
Personel Adedi
Laboratuvarımızda;


Güliz Balık ÇÖMLEKÇİOĞLU Mühendis

Emel AYDIN Kimyager

Gülbin BOZKURT ATEŞ Mühendis

Gökhan DOĞAN Veteriner Hekim

Zuhal ŞENYÜZ Mühendis ,    olmak üzere toplam 7 personel görev yapmaktadır.           




                                                                
Ana Çalışma Konuları· Gıdalarda  Sorbik asit, Potasyum Sorbat, Benzoik Asit, Sodyum Benzoat Tayini 
. Taze meyve ve sebzelerde Nitrit, Nitrat Tayini. 
. Gıda ,Yem ve Yem Katkı Maddelerinde Nitrit ve tuzları Tayini. 
. Birada Kükürt dioksit Tayini. 
. Şarap ve sirkede Toplam Kükürt dioksit Tayini. 
. Kuru meyvelerde Kükürt dioksit ve  Sodyum metabisülfit Tayini. 
. Gıdalarda Kükürt dioksit ve  Sodyum metabisülfit Tayini. 
· Gıdalarda Yapay tatlandırıcılar (Aspartam, Asesülfam-K, Sakarin) Tayini. 
. Gıdalarda suda çözünen sentetik boya aranması 
· Gıdalarda Suda çözünen renklendiriciler (Tartrazine, Allura Red, , Carmosine(Azorubin), Green-S, Quinoline Yellow, Sunset Yellow, Amarant, Ponceau 4RC(Koşineal Red A), Eritrosine, Patent Blue V, Indigotine(Indigocarmine), Brillant Black, Brillant Blue)  Tayini.  
· Kuru incir Hidrojen peroksit Tayini. 
· Gıdalarda Kafein Tayini. 
· Tuzda  Potasyum iyodat Tayini. 
· Gıda ve Yemde Melamin ve Siyanürik asit Tayini. 
· Süt Ürünlerinde Natamisin Tayini. 
. Şarap,pekmez ve alkolsüz içeceklerde Organik asitler(Asetik asit,Askorbik asit,Fumarik asit,İzobütirik,Laktik asit,Malik asit,Okzalik asit,Quinik asit,Sitrik asit,Süksinik asit,Şikimik asit,Tartarik asit)Tayini


Mevcut CihazlarımızLC-MS/MS
HPLC-DAD
1 Adet
3 Adet
Spektrofotometre1 Adet
Kükürtdioksit düzeneği
1 Adet




​

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Ekmeğini İsraf Etme

Ekmeğini İsraf Etme

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Yeşil Masa Projesi

Yeşil Masa Projesi

http://www.evf.gov.tr/

http://www.evf.gov.tr/

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

İLETİŞİM

    İzmir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Kazımdirik Mahallesi Sanayi Caddesi No:34/7 BORNOVA / İZMİR

  • Telefon : 0- 232 -435 14 81- 435 66 37- 435 62 56- 435 03 96

  • Faks : 0 - 232 - 462 41 97

  • E-Posta : izmir.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : izmir.gidalab@gthb.hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​