Ana Çalışma Konuları | · Gıdalarda Sorbik asit, Potasyum Sorbat, Benzoik Asit, Sodyum Benzoat Tayini . Taze meyve ve sebzelerde Nitrit, Nitrat Tayini. . Gıda ,Yem ve Yem Katkı Maddelerinde Nitrit ve tuzları Tayini. . Birada Kükürt dioksit Tayini. . Şarap ve sirkede Toplam Kükürt dioksit Tayini. . Kuru meyvelerde Kükürt dioksit ve Sodyum metabisülfit Tayini. . Gıdalarda Kükürt dioksit ve Sodyum metabisülfit Tayini. · Gıdalarda Yapay tatlandırıcılar (Aspartam, Asesülfam-K, Sakarin) Tayini. . Gıdalarda suda çözünen sentetik boya aranması · Gıdalarda Suda çözünen renklendiriciler (Tartrazine, Allura Red, , Carmosine(Azorubin), Green-S, Quinoline Yellow, Sunset Yellow, Amarant, Ponceau 4RC(Koşineal Red A), Eritrosine, Patent Blue V, Indigotine(Indigocarmine), Brillant Black, Brillant Blue) Tayini. · Kuru incir Hidrojen peroksit Tayini. · Gıdalarda Kafein Tayini. · Tuzda Potasyum iyodat Tayini. · Gıda ve Yemde Melamin ve Siyanürik asit Tayini. · Süt Ürünlerinde Natamisin Tayini. . Şarap,pekmez ve alkolsüz içeceklerde Organik asitler(Asetik asit,Askorbik asit,Fumarik asit,İzobütirik,Laktik asit,Malik asit,Okzalik asit,Quinik asit,Sitrik asit,Süksinik asit,Şikimik asit,Tartarik asit)Tayini
|