ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İZMİR GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • MÜDÜR
    • KURUMSAL YAPI
    • MİSYON VE VİZYONUMUZ
  • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • HAKKINDA
    • KALİTE POLİTİKAMIZ
    • AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE AKREDİTASYON KAPSAMI
  • NUMUNE KABUL
  • ANALİZLER
  • MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
  • LABORATUVARLAR
    • AMBALAJ ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • FİZİKSEL ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • KİMYASAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • MİNERAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • TOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • BİYOTOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • KATKI ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • MİKROBİYOLOJİ ANALİZLERİ LABORATUVARI
    • MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI
    • ORGANİK TARIM ÜR.KALINTI ANALİZLERİ LABORATUVARI
  • ANALİZ35
  • BİLGİ EDİNME
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation Linksİzmir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

Fiziksel Analizleri Laboratuvarı

​          

Birim SorumlusuRaziye Beyza BARAN  –Gıda Mühendisi
Birim Sorumlusu VekiliErcan HUZ – Gıda Mühendisi
Personel Adedi
Laboratuvarımızda;

Esra Nilay YENİÇ Gıda Mühendisi
Fulden YAVUZ Mühendis
Işıl Güven KABAOĞLU  Mühendis , olmak üzere 5 personel görev yapmaktadır.



Ana Çalışma KonularıGıdalar ve yemlerde rutubet ve kül analizleri yanında ürünlerin genel özellikler,  sınıflandırılma, fiziksel özellikleri ile duyusal özelliklere dayalı 90 çeşit analiz gerçekleştirilmektedir.
Mevcut CihazlarımızÖğütücü                       3 Adet
Etüv                            5 Adet
KülFirini                       5 Adet
Mikroskop                    3 Adet
RutubetCihazi             
Ph Metre1 Adet       
Falling Number (Düşme Sayısı Cihazı)1 Adet        
Isıtıcılar3+8 Adet
Yoğunluk ölçme cihazı1 Adet       
VakumluEtüv1 Adet       
Refraktometre1 Adet       
HektolitreCihazi            2 Adet



E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Ekmeğini İsraf Etme

Ekmeğini İsraf Etme

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Yeşil Masa Projesi

Yeşil Masa Projesi

http://www.evf.gov.tr/

http://www.evf.gov.tr/

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

İLETİŞİM

    İzmir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Kazımdirik Mahallesi Sanayi Caddesi No:34/7 BORNOVA / İZMİR

  • Telefon : 0- 232 -435 14 81- 435 66 37- 435 62 56- 435 03 96

  • Faks : 0 - 232 - 462 41 97

  • E-Posta : izmir.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : izmir.gidalab@gthb.hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​