ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İZMİR GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMUMUZ
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
KURUMSAL YAPI
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
HAKKINDA
KALİTE POLİTİKAMIZ
AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE AKREDİTASYON KAPSAMI
NUMUNE KABUL
LABORATUVARLAR
AMBALAJ ANALİZLERİ LABORATUVAR BİRİMİ
FİZİKSEL ANALİZLERİ LABORATUVARI
KİMYASAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
MİNERAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
TOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVARI
KATKI ANALİZLERİ LABORATUVARI
MİKROBİYOLOJİ ANALİZLERİ LABORATUVARI
MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI
ORGANİK TARIM ÜR.KALINTI ANALİZLERİ LABORATUVARI
HİZMETLER
ANALİZLER
PESTİSİT RUHSATLANDIRMA
EĞİTİM
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
BİLGİ EDİNME
ŞİKAYET SÜRECİ
ANALİZ35
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Skip Navigation Links
İzmir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
YENİ ANALİZ DUYURUSU
19.01.2022 /
Gösterim Saysı : 18 /
Arşiv
Şarap, pekmez ve alkolsüz içeceklerde 12 adet Organik Asitlerin (Sitrik Asit, Laktik Asit, Asetik Asit, İsobütirik Asit, Okzalik Asit, Tartarik asit, Quinik Asit, Malik Asit, Askorbik Asit, Şikimik Asit, Süksinik Asit, Fumarik Asit) analizi yapılmaya başlanmıştır.
Gıdalarda 13 adet Azo Boyar Maddelerin (Sudan I, Sudan II, Sudan III, Sudan IV, Sudan Black B, Sudan Orange G, Sudan Red 7B, Sudan Red B, Sudan Red G, Dimethyl Yellow, Fast Garnet GBC, Rhodamine B, Parared ) analizi yapılmaya başlanmıştır.
Gıdalarda Parahidroksi Benzoat ve Tuzları (Etil p-hidroksi benzoat, Sodyum etil p-hidroksibenzoat, Metil p-hidroksi benzoat, Sodyum metil p-hidroksi benzoat) analizi yapılmaya başlanmıştır.
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Orman Ekranı
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Su Verimliliği Seferberliği
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
YUKARI