Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İZMİR GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
DÖNER SERMAYE BİRİMİ
İDARİ MALİ İŞLER BİRİMİ
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
İÇ KONTROL BİRİMİ
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
HAKKINDA
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARLARIMIZ
LABORATUVARLAR
NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
AMBALAJ ANALİZLERİ LABORATUVAR BİRİMİ
FİZİKSEL ANALİZLERİ LABORATUVARI
KİMYASAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
MİNERAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
TOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVARI
KATKI ANALİZLERİ LABORATUVARI
MİKROBİYOLOJİ ANALİZLERİ LABORATUVARI
MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI
ORGANİK TARIM ÜR.KALINTI ANALİZLERİ LABORATUVARI
ANALİZLER
ANALİZLER VE ÜCRETLER
AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE AKREDİTASYON KAPSAMI
PESTİSİT RUHSATLANDIRMA
EĞİTİM
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
BİLGİ EDİNME
ŞİKAYET SÜRECİ
FORMLAR
ÖZEL İSTEK MÜŞTERİ MÜRACAAT FORMU
BANKA HESAP BİLGİLERİ
YAYINLAR
DERGİLER
BASIN
SIK SORULAN SORULAR
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
İzmir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
>
Duyuru
YENİ ANALİZ DUYURUSU
19.01.2022 /
Gösterim Sayısı : 141 /
Arşiv
Şarap, pekmez ve alkolsüz içeceklerde 12 adet Organik Asitlerin (Sitrik Asit, Laktik Asit, Asetik Asit, İsobütirik Asit, Okzalik Asit, Tartarik asit, Quinik Asit, Malik Asit, Askorbik Asit, Şikimik Asit, Süksinik Asit, Fumarik Asit) analizi yapılmaya başlanmıştır.
Gıdalarda 13 adet Azo Boyar Maddelerin (Sudan I, Sudan II, Sudan III, Sudan IV, Sudan Black B, Sudan Orange G, Sudan Red 7B, Sudan Red B, Sudan Red G, Dimethyl Yellow, Fast Garnet GBC, Rhodamine B, Parared ) analizi yapılmaya başlanmıştır.
Gıdalarda Parahidroksi Benzoat ve Tuzları (Etil p-hidroksi benzoat, Sodyum etil p-hidroksibenzoat, Metil p-hidroksi benzoat, Sodyum metil p-hidroksi benzoat) analizi yapılmaya başlanmıştır.