Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İZMİR GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • DÖNER SERMAYE BİRİMİ
    • İDARİ MALİ İŞLER BİRİMİ
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • İÇ KONTROL BİRİMİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    HAKKINDA
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
    AMBALAJ ANALİZLERİ LABORATUVAR BİRİMİ
    FİZİKSEL ANALİZLERİ LABORATUVARI
    KİMYASAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
    MİNERAL ANALİZLERİ LABORATUVARI
    TOKSİN ANALİZLERİ LABORATUVARI
    KATKI ANALİZLERİ LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİ ANALİZLERİ LABORATUVARI
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI
    ORGANİK TARIM ÜR.KALINTI ANALİZLERİ LABORATUVARI
  • ANALİZLER
    ANALİZLER VE ÜCRETLER
    AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE AKREDİTASYON KAPSAMI
    PESTİSİT RUHSATLANDIRMA
    EĞİTİM
    MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
    BİLGİ EDİNME
    ŞİKAYET SÜRECİ
    FORMLAR
    • ÖZEL İSTEK MÜŞTERİ MÜRACAAT FORMU
    BANKA HESAP BİLGİLERİ
  • YAYINLAR
    DERGİLER
  • BASIN
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation Linksİzmir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Duyuru

YENİ ANALİZ DUYURUSU

19.01.2022 / Gösterim Sayısı : 141 / Arşiv
  • Şarap, pekmez ve alkolsüz içeceklerde 12 adet Organik Asitlerin (Sitrik Asit, Laktik Asit, Asetik Asit, İsobütirik Asit, Okzalik Asit, Tartarik asit, Quinik Asit, Malik Asit, Askorbik Asit, Şikimik Asit, Süksinik Asit, Fumarik Asit) analizi yapılmaya başlanmıştır.
  • Gıdalarda 13 adet Azo Boyar Maddelerin (Sudan I, Sudan II, Sudan III, Sudan IV, Sudan Black B, Sudan Orange G, Sudan Red 7B, Sudan Red B, Sudan Red G, Dimethyl Yellow, Fast Garnet GBC, Rhodamine B, Parared ) analizi yapılmaya başlanmıştır.
  • Gıdalarda Parahidroksi Benzoat ve Tuzları (Etil p-hidroksi benzoat, Sodyum etil p-hidroksibenzoat, Metil p-hidroksi benzoat, Sodyum metil p-hidroksi benzoat) analizi yapılmaya başlanmıştır.

İLETİŞİM

    İzmir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Kazımdirik Mahallesi Sanayi Caddesi No:34/7 BORNOVA / İZMİR

  • Telefon : 0 (232) 435 14 81 - 435 03 96 - 435 62 56

  • Faks : 0 (232) 462 41 97

  • E-Posta : izmir.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI