Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
AMASYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    NUMUNE KABUL VE RAPORLAMA BİRİMİ
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
    MİKROBİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
  • ANALİZLER
    ANALİZ LİSTESİ VE ÜCRETLER
    ÖZEL İSTEK ANALİZ TALEP FORMU
  • YAYINLAR
    BROŞÜRLER
    DERGİLER
  • BASIN
    KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • HAKKINDA
    • AKREDİTASYON KAPSAMI
    • MÜŞTERİ MEMNUNİYET ANKET FORMU
    • MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ PROSEDÜRÜ
    • MÜŞTERİ ŞİKAYET VE İSTEK FORMU
    • TARAFSIZLIK VE GİZLİLİK BEYANI
    İL HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksAmasya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

HAKKINDA

Müdürlüğümüzün hizmetlerini düzenleyen 29 Aralık 2011 tarih ve 28157 (3. Mükerrer) sayılı Resmi Gazetede yayımlamış bulunan "Gıda Kontrol Laboratuvarlarının Kuruluş, Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve Esaslarının Belirlenmesine Dair Yönetmelik" gereği TS EN ISO/IEC 17025 "Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar" standardına göre Kalite Yönetim Sistemi dökümantasyon çalışmaları tamamlanmıştır.

Kalite Yönetim Birimi biri sorumlu olmak üzere 3 kişiden oluşmaktadır. Birimimizin temel görevi; Laboratuvar faaliyetlerimizin kapsamına uygun olarak TS EN ISO/IEC 17025 Standardına göre kurulmuş olan kalite yönetim sisteminin etkin olarak çalışmasını sağlamaktır.

  • Bu kapsamda iç ve dış kalite kontrol faaliyetlerinin planlanması, eğitimlerin planlanması ve yürütülmesi, cihaz kalibrasyon ve doğrulamalarının takibi, metot validasyon çalışmalarının organizasyonu, yönetimin gözden geçirme toplantısı ve iç denetimlerin planlanması ve yürütülmesi, müşterilerden gelen geri besleme bilgilerinin değerlendirilmesi ve sonuca ulaştırılması, uygunsuzlukların giderilmesi için yürütülecek düzeltici faaliyetlerin düzenlenmesi, sistem dokümanlarının hazırlanması, takibi ve revizyonu, onayı, gözden geçirilmesi, gerektiğinde güncelleştirilmesi ve tekrar onaylanması, dağıtımı ve kullanım yerlerinde bulundurulması, yapılan değişikliklerin takip edilmesi ve güncelleştirilmesi, dış kaynaklı dökümanların belirlenmesi ve dağıtımların kontrol edilmesinin sağlanması, güncelliğini yitirmiş dökümanların saklanması/imhası için uygulanacak yöntemlerin ve sorumlulukların belirlenmesinde görev yapar.

  • Kalite sistemi içinde toplanan tüm veriler ve alınan bildirimler, kalite sisteminin sürekli iyileştirilmesinde araç olarak kullanılmaktadır.

Kalite Yönetim Birimimiz Ulusal ve Uluslararası gelişmeleri yakından takip ederek faaliyet alanımız ile ilgili Kurumsal yönetim anlayışını hakim kılındiğı  Kurumumuz hedefleri doğrultusunda faaliyetlerini yürütmektedir.

​

İLETİŞİM

    Amasya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Kirazlıdere Mahallesi Kirazlıdere Caddesi Tarım Sokak No:19 Merkez / AMASYA

  • Telefon : Santral:0358 212 41 82 Numune Kabul:0552 917 74 74

  • Faks : 0358 218 19 49

  • E-Posta : amasya.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI