Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ELAZIĞ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • İÇ KONTROL BİRİMİ
    • İDARİ BİRİMLER
    • SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
    • DÖNER SERMAYE BİRİMİ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVARI
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVARI
    KATKI KALINTI MİKOTOKSİN ANALİZ LABORATUVARI
  • ANALİZLER
    BANKA HESAP BİLGİLERİ
    ÖZEL İSTEK TALEP FORMU
    ANALİZ VE FİYAT LİSTESİ
  • YAYINLAR
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksElazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

ANALİZLER

ELAZIĞ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ 2018 YILI ANALİZ FİYAT LİSTESİ

Sıra NoAnaliz AdıAnaliz SüresiAnaliz Ücreti TL      (KDV Hariç) 
Fiziksel Analizler ​ ​ ​ ​
1*Rutubet Miktarı Tayini (Akredite)3 gün46 
2Bal Rutubet Tayini3 gün46 
3Suda Çözünmeyen Katı Madde Tayini3 gün35 
4*pH Tayini (Beyaz Peynir) (Akredite)3 gün33 
5pH Tayini (Bira)3 gün33 
6* pH Tayini (Et ve Et Ürünleri) (Akredite)3 gün33 
7pH Tayini (Meyve ve Sebze Suları)3 gün33 
8pH Tayini (Meyve ve Sebze Ürünleri)3 gün33 
9Rutubet Tayini (Çay)3 gün46 
10Rutubet Tayini (Ekmek)3 gün46 
11Toplam Kül Tayini (Çay)3 gün83 
12Kırılma İndisi Tayini3 gün35 
13*Toplam Kuru Madde İçeriği Tayini (Akredite)3 gün46 
14Özgül Ağırlık Tayini (Sıvı Yağlar)3 gün35 
15Özgül Ağırlık Tayini (Süt - Ayran)3 gün35 
16Özgül Ağırlık Tayini (Şarap)3 gün35 
17*Kül Tayini (Akredite)3 gün83 
18Kurutma Kaybı Tayini3 gün45 
19Toplam Kül Muhtevası Tayini3 gün83 
20*Rutubet Muhtevası Tayini (Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde) (Akredite)3 gün46 
21Rutubet Tayini (Tuz)3 gün46 
22Toplam Kül Miktarı Tayini3 gün83 
23Ham Kül Tayini3 gün83 
24Rutubet Tayini (Hayvan Yemleri)3 gün46 
25Sınıf Tayini3 gün35 
26Çayda Suda Çözünen Kül ve Suda Çözünmeyen Kül Tayini3 gün83 
27Pekmez pH Tayini3 gün33 
28Su Ekstraktı Tayini3 gün53 
29Hava Boşluğu Tayini3 gün38 
30Sedimantasyon (Kirlilik) Tayini3 gün35 
31Çözündürülmüş Su Miktarı Tayini3 gün35 
32* Rutubet Muhtevası Tayini (Et ve Et Ürünlerinde) (Akredite)3 gün46 
Katkı Kalıntı Analizleri ​ ​ ​​
35Benzoil Peroksit Analizi (HPLC) (Un)2-3 gün189 
36Boya Aranması (Kalitatif)2-3 gün92 
37İyodat Analizi (Yemeklik Tuz)2-3 gün101 
38İyodür Analizi (Yemeklik Tuz)2-3 gün101 
39Kafein (HPLC)2-3 gün189 
40*Kükürtdioksit (SO2) (Akredite)2-3 gün96 
41Saponin Analizi (Helva)2-3 gün344 
42*Sorbik Asit ve/veya Benzoik Asit ve Esterleri (Sodyum Benzoat ve/veya Potasyum Sorbat vb.) (HPLC) (Akredite)2-3 gün189 
43Şeker Bileşenleri (Sakkaroz, Glukoz, Fruktoz, Maltoz Tayini2-3 gün189 
44* Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1 + B2 + G1 + G2) (HPLC) (Akredite)2-3 gün247 
45Aflatoksin M1 (HPLC)2-3 gün321 
46* Okratoksin A (OTA) (HPLC) (Akredite)2-3 gün310 
Mineral Analizleri    ​ ​ ​ ​
47* Kurşun Tayini (Gıda, Yem ve Yem Katkı Maddeleri) (Akredite)3-4 gün126 
48*Kadmiyum Tayini (Gıda, Yem ve Yem Katkı Maddeleri) (Akredite)3-4 gün126 
49Demir Tayini (Gıda, Yem, Yem Katkı Maddeleri ve Atık Su)3-4 gün126 
50Bakır Tayini (Gıda ve Atık Su)3-4 gün126 
51Çinko Tayini (Gıda, Yem, Yem Katkı Maddeleri ve Atık Su)
3-4 gün126 
52Kalay Tayini (Gıda)3-4 gün126 
Mikrobiyoloji Analizleri ​
53Aerobik Bakteri Sayısı (Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı, Aerobik Koloni Sayısı)3 gün81 
54*Bacillus cereus (Akredite)2 gün92 
55E.coli Aranması ve Sayımı (EMS)3 gün126 
56E.coli Aranması ve Sayımı(Katı Ortam)1 gün81 
57Sülfit İndirgeyen Anaerob Bakteri (Clostridium perfringens) Aranması ve Sayımı1 gün98 
58E.coli O157 Aranması2 gün155 
59Enterobacteriaceae Aranması ve Sayımı1 gün81 
60Koliform Bakterilerinin Aranması ve Sayımı (EMS)2 gün132 
61Koliform Bakterilerinin Aranması ve Sayımı  (Katı Besiyeri)1 gün81 
62*Küf ve Maya Aranması ve Sayımı (Akredite)7 gün81 
63*Listeria monocytogenes Aranması (Akredite)4 gün138 
64Vidas ile Listeria Monocytogenes Aranması3 gün189 
65Rope Sporu Aranması ve Sayımı3 gün92 
66*Salmonella spp. Aranması (Akredite)3 gün138 
67Vidas İle Salmonella spp. Aranması1 gün172 
68Staphylococcal Enterotoksin Analizi1 gün229 
69*Koagülaz Pozitif  Stafilokokların (S.aureus ve Diğer Türlerde) Aranması ve Sayımı (Akredite)2 gün92 
70Sterilite Kontrolü (UHT Süt Konserve Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdaları)18 gün96 
71Ticari Sterilite (Konserve ve Konserve Ürünleri)10 günFiyat Alınız 
72Karakteristik Mikroorganizma Sayımı (Toplam Spesifik Mikroorganizma Sayısı)3 gün123  
Kimyasal Analizler ​ ​ ​ ​
73Acılık Tayini2 gün45 
74Alkalilik Tayini2 gün45  
75Alkolde Çözünen Ekstrakt Tayini2 gün45 
76Amonyak Tayini3 gün136 
77Yağ Asitleri Kompozisyonu Tayini2 gün207 
78Asetil Metil Karbinol Tayini2 gün45 
79*Asitlik Tayini (Akredite)2 gün45 
80Asitte Çözünmeyen Madde – Kül Miktarı Tayini3 gün35 
81Diastaz Sayısı Tayini2 gün126  
82Ekstre Edilmiş Yağda Peroksit Sayısı Tayini3 gün58 
83Hidroksimetil Furfurol Tayini2 gün104 
84İnvert  Şeker Tayini2 gün83 
85İyot Sayısı Tayini2 gün76 
86Mineral Yağ Aranması Tayini2 gün45 
87Nişasta Tayini3 gün58 
88Pamuk Yağı Deneyi2 gün45 
89Peroksidaz Testi2 gün58 
90Peroksit Sayısı Tayini2 gün58 
91Petrol Eteri Ekstraktı Tayini3 gün58 
92Prina Yağı Tayini2 gün45 
93*Protein Analizi (Akredite)2 gün101 
94Sabun Miktarı Tayini2 gün45 
95Sabunlaşma Sayısı Tayini2 gün58 
96Sabunlaşmayan Madde Tayini3 gün91 
97Sodyum Klorür Tayini2 gün54  
98Suda Çözünmeyen Madde Tayini2 gün35 
99Toplam Şeker Tayini2 gün76 
100*Tuz Tayini (Akredite)2 gün54 
101Uçucu Asit Tayini2 gün76 
102Uçucu Olmayan Asit Tayini2 gün83  
103Uçucu Yağ Tayini2 gün76 
104*Yağ Tayini (Akredite)2-3 gün83 
105Etil Alkol Tayini2 gün58 
106Jelatin Aranması2 gün53 
107Ham Yağ Tayini3 gün66 
108Metabolik Enerji Tayini3 gün266 
109İnvert Şeker Miktarı Tayini2 gün83  
110Rutubet Miktarı Tayini2 gün66 
111Yağlarda Sterol Kompozisyonu Tayini4 gün229 
112HCl'de Çözünmeyen Kül Miktarı Tayini3 gün114 
113Suda Çözünen Külde Alkalilik Tayini3 gün128 
114Et ve Et Ürünlerinde Tür Tayini2 gün315  
115Şeker Tayini3 gün76 
116Antibiyotik Kalıntısı Aranması Tayin2 gün224 
117Karboksi Metil Selüloz Tayini2 gün76 
118Hidroksiprolin Muhtevası Tayini3 gün184 
119Prolin Tayini2 gün83 
120Ham Selüloz Miktarı Tayini3 gün99 
121Kimyasal oksijen ihtiyaç tayini3 gün126 
122Biyolojik oksijen ihtiyaç tayini6 gün101 
123Amonyum iyonu miktarı tayini2 gün83 
124Fosfat miktarı tayini2 gün72 
125Nitrit miktarı tayini2 gün83 
126Nitrat miktarı tayini2 gün154 
127Serbest klor miktarı tayini2 gün58 
128Sülfit miktarı tayini2 gün83 
129Sülfat miktarı tayini2 gün96 
130Potasyum miktarı tayini2 gün72 
131Ph - Sıcaklık tayini2 gün33 
132Askıda katı madde tayini2 gün83 
133Suda yağ ve gress tayini2 gün174 
134Toplam Fosfor miktarı tayini2 gün72 
135Pastörize sütte homojenizasyon3 gün66 
136* Toplam uçucu bazik azot tayini (Akredite)3 gün83 
137Ekstre Edilmiş Yağda Asitlik Tayini3 gün103 
138Tiyobarbitürik Asit Tayini2 gün58 

- Akredite Analiz Ücretlerine %10 ilave yapılacaktır.

- Enstrümantal cihazlarla aynı anda birden fazla parametrenin sonuç olarak verilmesi durumunda analizlerden bir tek ücret alınacaktır.

- Yapılacak analizde başka bir analizden elde edilecek sonuçlar/veriler kullanılacak ise söz konusu analizlere ait ücretler de ayrıca tahsil edilecektir. (rutubet, yağ, tuz vb.)

* Adredite Analiz

​ ​ ​ ​

İLETİŞİM

    Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Üniversite Mah. Alparslan Türkeş Bulvarı 17509. Sokak No: 19 P.K. 129 ELAZIĞ

  • Telefon : 0424 233 62 51

  • Faks : 0424 237 60 11

  • E-Posta : elazig.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : elazig.gidalab@gthb.hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI