ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ÇORUM GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMSAL
MÜDÜR
TARİHÇE
HEDEF VE POLİTİKALARIMIZ
KURULUŞ VE GÖREVLER
ORGANİZASYON
BİRİMLER
İDARİ VE MALİ İŞLER
İÇ KONTROL BİRİMİ
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
LABORATUVARLAR
FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVARI
KİMYASAL ANALİZ LABORATUVARI
MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
KATKI-KALINTI LABORATUVARI
YEM LABORATUVARI
NUMUNE KABUL
NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME
NUMUNE KABUL KRİTERLERİ
ÖZEL İSTEK TALEP FORMU
TALİMATLAR VE PROSEDÜRLER
ANALİZ ÜCRETLERİ
GENEL HÜKÜMLER
ANALİZ ÜCRETLERİ VE LİSTESİ
HESAP NO.
AKREDİTASYON
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
ETİK KURALLAR
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Çorum Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
İdari ve Mali İşler Birimi Görevleri
Müdürlükte çalışan personele ait sicil görevlendirme, göreve başlama ve görevden ayrılma yazıları ve gizli yazılar ile ilgili işlemlerin yürütülmesini sağlamak.
Personelin tayin talepleri, emeklilik işlemleri ve işlemlerinin yürütülmesini sağlamak.
Personelin mal beyanı, kimlik kartı, kayıt işlemleri, sıhhi izinlerle ilgili işlemlerin yürütülmesini sağlamak.
İşçi puantajlarının hazırlanmasını sağlamak.
Personelin özlük dosyalarının hazırlanmasını sağlamak.
Senelik izin ve raporların için gerekli yazışmaların ve takibin yapılmasını sağlamak.
Personel listelerinin bilgisayar ortamında güncellenmesini koordine etmek.
Kamu Kurum ve Kuruluşlarından, Bakanlık hukuk müşavirliğinden gelen yazılara cevap yazılması ile ilgili işlemlerin yürütülmesini sağlamak.
Yöneticisi tarafından görevlendirildiği toplantı, eğitim, komisyon ve komite vb. çalışma gruplarında yer almak.
Faaliyetlerine ilişkin bilgilerin kullanıma hazır bir biçimde bulundurulmasını, rapor ve benzerlerinin dosyalanmasını sağlamak, gerektiğinde konuya ilişkin belge ve bilgileri sunmak.
Biriminde yapılan işlerin kuruluşun misyon, vizyon ve temel değerlerine uygunluğunu sağlamak.
Görev alanı ile ilgili tüm kayıt, evrak ve değerlerin korunmasından sorumlu olmak, arşiv oluşturmak ve düzenini sağlamak.
Yaptığı işin kalitesinden sorumlu olmak ve kendi sorumluluk alanı içerisinde gerçekleştirilen işin kalitesini kontrol etmek.
Görev alanı ile ilgili olarak, müdür tarafından verilen diğer görevleri yerine getirmek.
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Tv
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Geleceğe Nefes
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Dijital Tarım Pazarı
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
Türkiye Arıcılık Haritası
YUKARI