Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
BOLU GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİ - ANALİZ NUMUNE MİKTARI
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVARI
    KİMYASAL - ANALİZ NUMUNE MİKTARI
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVARI
    FİZİKSEL - ANALİZ NUMUNE MİKTARI
    MİKOTOKSİN LABORATUVARI
    KALINTI LABORATUVARI
    KATKI VE MİNERAL LABORATUVARI
  • ANALİZLER
    AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE KAPSAM
    ANALİZ ÜCRETLERİ
    ANALİZ ÜCRETLERİ HAKKINDA
    BANKA HESAP NUMARALARI
    ANALİZ BAŞVURU/İSTEK FORMU
    KARAR KURALI VE FERAGAT BEYANI TALİMATI
    NUMUNE KABUL TALİMATI
  • YAYINLAR
  • BASIN
    KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    MEMNUNİYET ANKETİ
    ŞİKAYETLER
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksBolu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Haber

2022 Yılı Enerji Verimliliği Haftası

10.01.2022 / Gösterim Sayısı : 132 / Arşiv

​

Bilindiği üzere, 2/5/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.



Fotoğraf Galerisi (2)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
Vibrio Cholerae Ve Vibrio Parahaemolyticus Ana ...
...
Alkol Analizlerine Başlanmıştır.
...
Çiğ Sütte Somatik Hücre Sayımı Analizine Başla ...
...
Tahıl Ve Tahıl Ürünlerinde Zearalenon Ve Okrat ...
...
Çiğ Kanatlı Etinde Salmonella Enteritidis Ve S ...
...
Gıda Maddelerinde Icp-Ms İle Kurşun, Kadminyu ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Bolu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Aktaş Mah. 3249 Sok. D Blok No=16 Tarım Yerleşkesi Merkez/Bolu 14200

  • Telefon : 0 374 2123706 - 2180532

  • Faks : 0 374 2174728

  • E-Posta : bolu.gidalab@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI