Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
BOLU GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
    MİKROBİYOLOJİ - ANALİZ NUMUNE MİKTARI
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVARI
    KİMYASAL - ANALİZ NUMUNE MİKTARI
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVARI
    FİZİKSEL - ANALİZ NUMUNE MİKTARI
    MİKOTOKSİN LABORATUVARI
    KALINTI LABORATUVARI
    KATKI VE MİNERAL LABORATUVARI
  • ANALİZLER
    AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE KAPSAM
    ANALİZ ÜCRETLERİ
    ANALİZ ÜCRETLERİ HAKKINDA
    BANKA HESAP NUMARALARI
    ANALİZ BAŞVURU/İSTEK FORMU
    KARAR KURALI VE FERAGAT BEYANI TALİMATI
    NUMUNE KABUL TALİMATI
  • YAYINLAR
  • BASIN
    KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    MEMNUNİYET ANKETİ
    ŞİKAYETLER
  • İLETİŞİM
Bolu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Vibrio Cholerae ve Vibrio Parahaemolyticus Analizlerine Başlanmıştır.
Vibrio Cholerae ve Vibrio Parahaemolyticus Analizlerine Başlanmıştır.
Alkol Analizlerine Başlanmıştır.
Alkol Analizlerine Başlanmıştır.
Çiğ Sütte Somatik Hücre Sayımı Analizine Başlanmıştır.
Çiğ Sütte Somatik Hücre Sayımı Analizine Başlanmıştır.
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNDE ZEARALENON VE OKRATOKSİN A ANALİZLERİNE BAŞLANMIŞTIR.
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNDE ZEARALENON VE OKRATOKSİN A ANALİZLERİNE BAŞLANMIŞTIR.
Çiğ Kanatlı Etinde Salmonella Enteritidis ve Salmonella Typhimurium Aranması Analizlerinde Başlanmıştır.
Çiğ Kanatlı Etinde Salmonella Enteritidis ve Salmonella Typhimurium Aranması Analizlerinde Başlanmıştır.
Haber Arşivi
  • Duyurular
    Tümü
    25.11.2025
    Analiz Ücretleri Listesi Güncellenmiştir.
    10.11.2025
    Laboratuvarımız Campylobacter spp. Sayımı ve Aranması Analizlerinde Akredite Olm ...
    02.10.2025
    Hidroksimetilfurfural (HMF) Tayini Analizlerinde Numune Kabulüne Başlanmıştır.
    16.09.2025
    Campylobacter spp. Sayımı ve Aranması Analizlerinde Numune Kabulüne Başlanmıştır ...
    22.05.2025
    Kabul Edilen Stajyer Öğrencilerden İstenen Belgeler
    25.02.2025
    Akreditasyon Sertifikamız Yenilenmiştir.
    27.03.2024
    Vibrio Cholerae ve Vibrio Parahaemolyticus Analizlerine Başlanmıştır.
    11.03.2024
    Akreditasyon Sertifikası
  • İhale İlanları
    Tümü
Memnuniyet Anketi Şikâyet Formu Banka Hesap Bilgileri Video Galerisi Haber Arşivi Eğitim Fotoğraf Galerisi Kurum İçi KYBS Girişi
EĞİTİM - YAYIN PLATFORMLARIMIZ
Destek Ödemeleri

Kırsal Kalkınma Hibe Desteği 2024 (Milyar ₺)

8,6

Milli Park

50

Orman Alanı 2024 (Milyon ha)

23,36

Su Depolama Hacmi 2025 (Milyar m3)

183,4

Tarımsal Destekler 2025 (Milyar ₺)

135
KAMU SPOTU VE ÖNCELİKLİ YAYINLAR
TÜMÜ
ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ (ÇKS)
ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ (ÇKS)
GENEL TARIM SAYIMI
GENEL TARIM SAYIMI
KAHVERENGİ KOKARCA
KAHVERENGİ KOKARCA
E-Hizmetler

İLETİŞİM

    Bolu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Aktaş Mah. 3249 Sok. D Blok No=16 Tarım Yerleşkesi Merkez/Bolu 14200

  • Telefon : 0 374 2123706 - 2180532

  • Faks : 0 374 2174728

  • E-Posta : bolu.gidalab@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI