Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
VAN GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
İDARİ VE MALİ İŞLER BİRİMİ
DÖNER SERMAYE BİRİMİ
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇEMİZ
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
MİKROBİYOLOJİ LAB.
MİKOTOKSİN LAB.
KATKI KALINTI LAB.
FİZİK LAB
KİMYA LAB.
MİNERAL LAB.
ANALİZLER
ANALİZ ÜCRETLERİ
AKREDİTE ANALİZ LİSTESİ
ANALİZ FORMLARI
YAYINLAR
FORMLAR
BROŞÜRLER
DERGİLER
BASIN
İL HAKKIINDA
SIK SORULAN SORULAR
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Van Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
>
Haber
YÜKSEK NİŞASTA VEYA PROTEİN VE DÜŞÜK SU VE YAĞ İÇERİKLİ ÜRÜNLERDE PESTİSİT ANALİZİNE BAŞLANMIŞTIR.
20.05.2025 /
Gösterim Sayısı : 127 /
Arşiv
KURU BAKLAGİLLER / BAKLAGİLLER
TAHILLAR VE BUNLARDAN ELDE EDİLEN ÜRÜNLER
Son Haberler
Ağrı Ve Van İl Tarım Müdürlerinin Ziyareti
Yüksek Yağ Ve Düşük Su İçerikli Ürünlerde Pest ...
Yüksek Su İçerikli Ürünlerde Pestisit Analizin ...
Yumurtada Hava Boşluğu Analizinde Numune Kabul ...
Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlükleri Döner Se ...
Haber Arşiv