Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KASTAMONU GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • FİZİKSEL ANALİZLER LABORATUVARI
    • KİMYASAL ANALİZLER LABORATUVARI
    • MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER LABORATUVARI
    • KATKI KALINTI VE MİNAREL ANALİZLER LABORATUVARI
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
  • ANALİZLER
    AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE KAPSAMI
    ANALİZ LİSTESİ VE ÜCRETLER
    ANALİZ TALEP FORMU
    HESAP BİLGİLERİ
  • YAYINLAR
  • BASIN
    KALİTE YÖNETİMİ
    • MÜŞTERİYE HİZMET PROSEDÜRÜ
    • ANKET FORMU
    • MÜŞTERİ ŞİKAYET FORMU
    KASTAMONU HAKKINDA
    • TARİH
    • COĞRAFİ YAPI
    • NÜFUS
    • ULAŞIM
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksKastamonu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Haber

YUMURTADA HAVA BOŞLUĞU ANALİZİNDE NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR

19.01.2023 / Gösterim Sayısı : 1662 / Arşiv

​

Tavuk yumurtladığında, yumurtanın içerisindeki hava boşluğu azdır. Ancak her geçen gün yumurtanın bayatlaması ile üst kısımdaki hava boşluğu da artar. Taze yumurta dikey olarak ölçüldüğünde içerisinde hava boşluğu 4-5 milimetre iken, bayatlamış bir yumurtada bu hava boşluğu 10-12 milimetre kadar ölçülebilir. Bu nedenle yumurtayı ışığa tutarak içerisindeki hava boşluğunun uzunluğunu kontrol etmek, ne kadar bayatlamış olduğunu anlamak için iyi bir yöntemdir.

            Yumurtada Hava Boşluğu Analizinde Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğümüzün 16.01.2023 tarih ve E-16647434-560-8564524 sayılı Olurları ile Müdürlüğümüzde numune kabulüne başlanmıştır.



Son Haberler
...
Kekikte Yabancı Madde Aranması Analizlerinde N ...
...
İtfaiye Müdürlüğümüz Desteği İle Personellerim ...
...
Alkollü İçeçeklerde Denatonyum Benzoat Analizl ...
...
Çiğ Sütte Somatik Hücre Sayımı Analizine Başla ...
...
Laboratuvar Müdürümüz Abdullah Döner'in Kurban ...
...
Enterobacteriaceae Sayımı Analizlerinde Numune ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Kastamonu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Saraçlar Mahallesi Bayındır Sokak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binası No:14/3 Merkez / KASTAMONU

  • Telefon : 0366 2148017

  • Faks : 0366 2123949

  • E-Posta : kastamonu.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr​

  • Nace Kodu:71.20.11

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI