Hatay Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü olarak kalite politikamız;
Denetim, ithalat, ihracat, resmi ve özel istek amacıyla gelen gıda ve yem ile bunların imalatında kullanılan ham maddelerin analizlerini ilgili mevzuatlar çerçevesinde ve "TS EN ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar" standardına uygun olarak gerçekleştirmek.
Kalite Yönetim Sistemi ve uygulanmalarının bütün personel tarafından öğrenilmesini, uygulanılmasını, sürdürülmesini ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak.
Eğitilmiş personel ile geçerliliği olan metot ve kalibrasyonlu cihazlar kullanılarak mümkün olan en kısa sürede, doğru ve güvenilir sonuç vermek.
Hizmetlerin belirlenen kalite seviyesinde ve teknik gereksinimlere en uygun biçimde gerçekleştirilmesini ve kalitede sürekliliği sağlamak.
Eğitim ve geliştirme çalışmalarının yapılmasını, kalite düzeyinin gelişen teknoloji doğrultusunda artırılmasını, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin izlenmesini, değerlendirilmesini ve uygulamaya konulmasını sağlamak.
İyi Laboratuvar Uygulamaları çerçevesinde, çevreyi ve doğal kaynakları korumak.
Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşterinin tescilli haklarının korunması için tarafsızlık, bağımsızlık, güvenilirlik, eşitlik, dürüstlük ve gizlilik ilkeleri doğrultusunda hizmet vermektir.
Behcet BUDAK
Müdür