Müdür Yardımcısı
Adı Soyadı : Nurullah DEMİRCİOĞLU
*Doğum Tarihi:1970
*Doğum Yeri: ERZURUM
*Medeni Durumu: Evli ve İki Çocuk Babası
Eğitim Durumu
*Lisans: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü - 1993
*Yüksek Lisans:Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (Gıda Mühendisliği) - 1999
Mesleki Tecrübesi
1997 - 2002 Milli Eğitim Bakanlığı Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sınıf Öğretmeni
2002 - ....... Tarım ve Orman Bakanlığı Erzurum Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Gıda Yüksek Mühendisi
Kurs / Seminer Katılım
Mart 2002 Gıda ve Yemlerde Mikrobiyolojik Analizler
Nisan 2004 Gıdalarda Bacillus cereus'un İzolasyon ve İdentifikasyonu Kursu
Haziran 2004 TS ISO EN/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar
Ekim 2005 Mikrobiyolojik Metot Validasyonu
Mayıs 2006 TS ISO EN/IEC 17025'e Göre Laboratuvarlarda Kalite ve Dökümana İlişkin Akreditasyon Gereklilikleri
Kasım 2006 AB'nde Gıda Kontrolü
Kasım 2010 HPLC Cihazı Yazılım, Donanım ve Kullanıcı Eğitimi
Eylül 2012 Gıdalarda Aflatoksin Analizi, Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği
Nisan 2014 Et ve Et Ürünlerinde PCR Metodu İle Tür Tayini
Nisan 2014 Et ve Et Ürünlerinde ELISA Metodu İle Tür Tayini
Haziran 2014 Web Sitesi İçerik Yönetimi
Nisan 2013 Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği
Nisan 2013 İç Kontrol Sisteminin Kurulması, Uygulanması, Geliştirilmesi ve İzlenmesi
Ocak 2015 Hizmet İçi Eğitim Bilgi Sistemi
Haziran 2015 Kimyasal Analizlerde Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği
Mart 2016 Ağ ve Sistem Yönetimi
Nisan 2017 Kurumsal Performansın Geliştirilmesi Kapsamında Personelde Stres Algısının Giderilmesi