T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ERZURUM GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İDARİ VE MALİ İŞLER ŞEFLİĞİ
    MÜDÜR
    DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
    SİVİL SAVUNMA
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    ETİK DEĞERLER
    KALİTE POLİTİKASI
    LABORATUVAR MÜDÜRÜMÜZDEN MESAJ
    MÜDÜR YARDIMCISI
  • LABORATUVARLAR
    KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    İÇ KONTROL GÖREVLİSİ
    NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
    MİKROBİYOLOJİ LABORATUVAR BİRİMİ
    MİKOTOKSİN LABORATUVAR BİRİMİ
    KATKI VE KALINTI ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
  • ARAŞTIRMALAR
  • ANALİZLER
    GENEL HÜKÜMLER
    FİZİKSEL ANALİZLER
    KİMYASAL ANALİZLER
    MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER
    MİKOTOKSİN ANALİZLER
    KATKI VE KALINTI ANALİZLER
    ÖZEL İSTEK ANALİZ TALEP
    BANKA HESAP NUMARASI
    AKREDİTASYON SERTİFİKASI VE KAPSAM
  • MÜŞTERİ
    MÜŞTERİYE HİZMET VE ŞİKAYET PROSEDÜRÜ
    MÜŞTERİ ANKET FORMU
    MÜŞTERİ ŞİKAYET İSTEK FORMU
    KARAR KURALI TALİMATI
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksErzurum Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü > Menu

MÜDÜR YARDIMCISI

​Müdür Yardımcısı

​Adı Soyadı                 : Nurullah DEMİRCİOĞLU

*Doğum Tarihi:1970

*Doğum Yeri: ERZURUM

*Medeni Durumu: Evli ve İki Çocuk Babası

 

Eğitim Durumu

*Lisans: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü 

*Yüksek Lisans:Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (Gıda Mühendisliği) 

​ 

Mesleki Tecrübesi​

Milli Eğitim Bakanlığı Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü                                   Sınıf Öğretmeni

Tarım ve Orman Bakanlığı Erzurum Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü       Gıda Yüksek Mühendisi


Kurs / Seminer Katılım

Mart      2002              Gıda ve Yemlerde Mikrobiyolojik Analizler

Nisan    2004              Gıdalarda Bacillus cereus'un İzolasyon ve İdentifikasyonu Kursu

Haziran 2004             TS ISO EN/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar

Ekim     2005             Mikrobiyolojik Metot Validasyonu

Mayıs    2006             TS ISO EN/IEC 17025'e Göre Laboratuvarlarda Kalite ve  Dökümana İlişkin Akreditasyon Gereklilikleri

Kasım    2006            AB'nde Gıda Kontrolü

Kasım 2010               HPLC Cihazı Yazılım, Donanım ve Kullanıcı Eğitimi

Eylül 2012                  Gıdalarda Aflatoksin Analizi, Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği

Nisan 2014                 Et ve Et Ürünlerinde PCR Metodu İle Tür Tayini

Nisan 2014                 Et ve Et Ürünlerinde ELISA Metodu İle Tür Tayini

Haziran 2014              Web Sitesi İçerik Yönetimi

Nisan 2013                Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği

Nisan 2013               İç Kontrol Sisteminin Kurulması, Uygulanması, Geliştirilmesi ve İzlenmesi

Ocak 2015                  Hizmet İçi Eğitim Bilgi Sistemi

Haziran 2015              Kimyasal Analizlerde Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği

Mart 2016                   Ağ ve Sistem Yönetimi

Nisan 2017                 Kurumsal Performansın Geliştirilmesi Kapsamında Personelde Stres Algısının Giderilmesi

İLETİŞİM

    Erzurum Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Üniversite Mah. Prof.Dr. İhsan DOĞRAMACI Bulvarı No:27 Yakutiye/ERZURUM

  • Telefon : 0442 242 59 30 Numune Kabul : 0 442 242 60 24

  • Faks : 0442 242 58 36

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI