T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
Bolu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Haberler
Duyurular
Mevzuat
Basın Açıklamaları
İletişim
Haberler
Vibrio Cholerae ve Vibrio Parahaemolyticus Analizlerine Başlanmıştır.
Alkol Analizlerine Başlanmıştır.
Çiğ Sütte Somatik Hücre Sayımı Analizine Başlanmıştır.
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNDE ZEARALENON VE OKRATOKSİN A ANALİZLERİNE BAŞLANMIŞTIR.
Çiğ Kanatlı Etinde Salmonella Enteritidis ve Salmonella Typhimurium Aranması Analizlerinde Başlanmıştır.
Gıda Maddelerinde ICP-MS ile Kurşun, Kadminyum, Çinko, Bakır, Civa, Kalsiyum, Magnezyum ve Arsenik Ağır Metallerinin Analizine Başlanmıştır
Enerji Verimliliği Haftası Hakkında Bilgilendirme
SULARDA AĞIR METAL ANALİZLERİNDE NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR.
AFAD Tarafından Kurumumuz Personeline Afet Eğitimi Gerçekleştirildi.
LC-MS/MS Cihazıyla dokularda kinolon ve makrolid grubu antibiyotiklerin analizi yapılmaktadır
ICP-MS cihazıyla verifikasyon çalışmalarına başlanmıştır.