Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
TEKİRDAĞ GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • İDARİ VE MALİ İŞLER
    • DÖNER SERMAYE
    • PERSONEL DURUMU
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    • AKREDİTASYON
    • KALİTE POLİTİKASI
    • ÇEVRE POLİTİKASI
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    NUM. KABUL VE RAPOR BİR.
    MİKROBİYOLOJİ LAB.
    KİMYASAL LAB.
    FİZİKSEL LAB.
    KATKI VE MİNERAL LAB.
    KALINTI LAB.
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ LAB.
    MİKOTOKSİN LAB.
  • ANALİZLER
    ANALİZ ÜCRETLERİ
    • FİZİKSEL ANALİZ LAB.
    • KATKI VE MİNERAL LAB.
    • KİMYASAL ANALİZ LAB.
    • MİKOTOKSİN LAB.
    • MİKROBİYOLOJİ LAB.
    • MOLEKÜLER BİYOLOJİ LAB.
    • KALINTI LAB.
    GENEL HÜKÜMLER
    HESAP NUMARALARIMIZ
    MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ
    ANALİZ SAYILARI
    VI-1 BELGESİ BAŞVURU
    MÜSTERİ ÖNERİ VE ŞİKAYET FORMU
    MÜŞTERİYE HİZMET
    KARAR KURALI
    ANKET
    ÖZEL İSTEK DİLEKÇE (MUTABAKAT SÖZLEŞMESİ)
  • YAYINLAR
    ETİK DAVRANIŞ KODLARI
    HİZMET ENVANTERİ TABLOSU
    PROJELER
    EĞİTİM
    STAJ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksTekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Duyuru Arşivi
Başlangıç Tarihi
Takvimden tarih seçin.
Bitiş Tarihi
Takvimden tarih seçin.

Analiz Ücreti Ödemelerine İlişkin Güncel Hesap Bilgisi Duyurusu

Eylül 9 2025
​Müdürlüğümüz  Döner Sermaye Birimine ait banka hesap bilgileri, 01.09.2025 tarihi itibarıyla güncellenmiştir.Analiz ücretlerinin, aşağıda yer alan yeni banka hesap bilgilerine göre yatırılması rica olunur.Önemli Not:Tüzel kişilerin ödeme dekontunda vergi numaralarını,Gerçek kişilerin ise T...

Peynirde Kuru Maddede Sitrik Asit ve Fosfor/Azot Oranı Analizleri LAK Testi Sonuç Raporu

Mayıs 30 2025
​​Müdürlüğümüzce​ düzenlenen ve Katkı ve Mineral Laboratuvarı Birimince yürütülen "LAK-2501"​ çevrim kodlu ​"Peynirde Kuru Maddede Sitrik Asit ve Fosfor/Azot Oranı Analizleri LAK Testi" Sonuç Raporu açıklanmıştır. Rapora erişmek için tıklayınız.​...

Peynirde Kuru Maddede Sitrik Asit ve Fosfor/Azot Oranı Analizleri LAK Testi Çalışma Takvimi

Nisan 16 2025
PEYNİRDE KURU MADDEDE SİTRİK ASİT VE FOSFOR/AZOT ORANI ANALİZLERİ LABORATUVARLAR ARASI KARŞILAŞTIRMA TESTİ (LAK) ÇALIŞMA TAKVİMİ​​TarihFaaliyet17.04.2025- Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü tarafından LAK'a katılmak isteyen laboratuvarlara katılım yazısının gönderilmesi 25.04.2025- LAK...

Yeni Analiz: Alkollü İçkiler ve Şüphelilerinde; İZOPROPİL ALKOL (İPA) ve METİLETİLKETON Analizi

Aralık 4 2024
​Kur​​​​umumuz Kimyasal Analiz Laboratuvarında yapılmaya başlanılan; Alkollü içkiler ve Şüphelilerinde; İZOPROPİL ALKOL (İPA) ve METİLETİLKETON analizlerinde numune kabulüne başlanmıştır....

Yeni Analiz: Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünlerde Yüksek Polarlı Pestisit Analizi

Eylül 26 2024 32
​Müdürlüğümüz Kalıntı Analiz Laboratuvarında Yüksek Nişasta ve/veya Protein ve Düşük Su ve Yağ İçerikli Ürünlerde Yüksek Polarlı Pestisit Analizine Başlanmıştır....

Yeni Analiz: Bitkisel Yağlarda Sterol Kompozisyonu Analizi

Eylül 24 2024 83
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvarında ​"​Bitkisel Yağlarda Sterol Kompozisyonu Analizi" için numune kabulüne başlanmıştır. ...

Yeni Analiz: Yüksek Polarlı Pestisit Analizi

Şubat 15 2024 1424
​Müdürlüğümüz Kalıntı Analiz Laboratuvarında Yüksek Su İçerikli Ürünler, Yüksek Asit ve Yüksek Su İçerikli Ürünlerde Yüksek Polarlı Pestisit Analizine Başlanmıştır....

LAK Testi Sonuçları: Tereyağında Bitkisel Yağ Aranması

Eylül 27 2023 1679
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvarı Birimince düzenlenen Laboratuvarlar Arası Karşılaştırma (LAK) Testi Raporu için aşağıdaki linke tıklayınız.​​LAK Sonuç Raporu 23.08.2023...

Yeni Analiz: Kırmızı Toz Biberde Yabancı Madde Aranması

Eylül 27 2023 244
​Kırmızı Toz Biberde taklit/tağşişin önüne geçmek için Mikroskobik Yabancı Madde/Yapı aranması analizi için verifikasyon çalışmaları tamamlanmış olup; Genel Müdürlüğümüzün 20.06.2023 tarih ve E-16647434-555.03-10304255 sayılı yazısına istinaden numune kabulüne başlanmıştır....

Yeni Analiz: Distile Alkollü İçkilerde Anetol ve Şeker Aranması

Eylül 27 2023 564
​Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvarında "Distile Alkollü İçkilerde Anetol" ile "Distile Alkollü İçkilerde ​Şeker" Aranması analizlerine başlanmıştır...

Ulusal Staj Programı Hk. Duyuru

Mart 3 2023 363
​Deprem Felaketi nedeniyle Ulusal Staj Programı 02.03.2023 - 13.03.2023 tarihleri arasında Yeni Başvuru ve Şehir Tercihi güncellemelerine açılmıştır...

Yeni Analiz: Alkolsüz İçeceklerde Etil Alkol Analizi

Aralık 20 2022 447
​Kimyasal Analiz Laboratuvarımızda "Alkolsüz İçeceklerde Etil Alkol Analizi" yapılmaya ve numune kabul edilmeye başlanmıştı...

Yeni Analiz: Termotolerant Campylobacter Aranması

Aralık 9 2022 1501
​"Tüketime Sunulan Tüm Gıdalarda Termotolerant Campylobacter Aranması" analizine başlanmıştır...

Duyuru: Şarap Numuneleri

Kasım 25 2022 361
Şubat-Eylül 2022 tarihleri aralığında Müdürlüğümüzde analiz edilen Şarap numunelerinde metot olarak akreditasyon kapsamında yer almayan ancak güncel olan metot kullanılmıştır....

Yeni Analiz: Kedi Köpek Mamalarında Aflatoksin B1 Analizi

Mart 1 2022 506
​Müdürlüğümüz Mikotoksin Analiz Laboratuvarında "Kedi Köpek Mamalarında Aflatoksin B1 Analizi" yapılmaya başlanmıştır...

Yeni Analiz: İncir, Kayısı ve Diğer Kurutulmuş Meyvelerde Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin Analizi

Mart 1 2022 485
Müdürlüğümüz Mikotoksin Analiz Laboratuvarında "İncir, Kayısı ve Diğer Kurutulmuş Meyvelerde Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin Analizi" yapılmaya başlanmıştır...

Yeni Analiz: Kurutulmuş Meyvelerde Okratoksin A Analizi

Mart 1 2022 458
​Müdürlüğümüz Mikotoksin Analiz Laboratuvarında "Kurutulmuş Meyvelerde Okratoksin A Analizi" yapılmaya başlanmıştır...

Yeni Analiz: Zor ve Özgün Ürünler Grubunda Pestisit Analizi

Eylül 23 2021 454
​Müdürlüğümüz Kalıntı Analiz Laboratuvarında Zor ve Özgün Ürünler Grubunda Pestisit Analizlerine başlanmıştır...

Yeni Analiz: LC-MS/MS Cihazı İle Bebek Mamaları ve Devam Förmüllerinde; Melamin Tayini

Eylül 17 2021 654
​Müdürlüğümüzde "LC-MS/MS Cihazı İle Bebek Mamaları ve Devam Förmüllerinde; Melamin Tayini" analizi için numune kabulüne başlanmıştır...

Yeni Analiz: Jelatinde Tür Tayini (Domuz, Sığır, Balık) Analizi

Eylül 10 2021 408
​Müdürlüğümüz Moleküler Biyoloji Laboratuvarında "Jelatinde Tür Tayini (Domuz, Sığır, Balık) Analizi için numune kabulune başlanmıştır...
İlk 1  Son 

İLETİŞİM

    Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Hükümet Cad.No:212 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ

  • Telefon : (0282) 261 95 77 - (0282) 261 14 85

  • Faks : (0282) 263 35 24

  • E-Posta : tekirdag.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI