Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ORDU GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
NUMUNE KABUL BİRİMİ
DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
SİVİL SAVUNMA AMİRLİĞİ
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
MİKROBİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
MİKOTOKSİN ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
KİMYASAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
ANALİZLER
ANALİZ LİSTESİ VE FİYATLAR
ÖZEL İSTEK ANALİZ TALEP FORMU
AKREDİTASYON SERTİFİKASI
NUMUNE KABUL İŞLEMLERİ
YAYINLAR
BASIN
İL HAKKINDA
SIK SORULAN SORULAR
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Ordu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Tüm Duyurular
Arşiv
"SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI" ANALİZİ İÇİN NUMUNE KABULÜNE BAŞL ...
24.09.2024
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE NATAMİSİN ANALİZİ NUMUNE KABULÜ BAŞLAMIŞTIR
29.01.2024
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE ELISA İLE ORİJİN TAYİNİ NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR
07.11.2023
Bitkisel Yağlarda Yağ Asitleri Kompozisyonu analizinde numune kabulüne başlanılm ...
15.09.2023
Alkollü İçkilerde % Hacmen alkol, Metil alkol (metanol), Tersiyer Bütil Alkol (T ...
07.06.2023