Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
AMASYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    NUMUNE KABUL VE RAPORLAMA BİRİMİ
    FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
    KİMYASAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
    MİKROBİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
  • ANALİZLER
    ANALİZ LİSTESİ VE ÜCRETLER
    ÖZEL İSTEK ANALİZ TALEP FORMU
  • YAYINLAR
    BROŞÜRLER
    DERGİLER
  • BASIN
    KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • HAKKINDA
    • AKREDİTASYON KAPSAMI
    • MÜŞTERİ MEMNUNİYET ANKET FORMU
    • MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ PROSEDÜRÜ
    • MÜŞTERİ ŞİKAYET VE İSTEK FORMU
    • TARAFSIZLIK VE GİZLİLİK BEYANI
    İL HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksAmasya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Duyuru Arşivi
Başlangıç Tarihi
Takvimden tarih seçin.
Bitiş Tarihi
Takvimden tarih seçin.

LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE "STEROL KOMPOZİSYONU (BİTKİSEL VE HAYVANSAL KATI VE SIVI YAĞLAR, YAĞ EKSTRAKTE EDİLEN ÜRÜNLER İLE ZEYTİN YAĞI VE PRİNA YAĞI MATRİKSLERİNDE)" NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR..

Ocak 28 2025
​BİTKİSEL VE HAYVANSAL KATI VE SIVI YAĞLAR, YAĞ EKSTRAKTE EDİLEN ÜRÜNLER İLE ZEYTİN YAĞI VE PRİNA YAĞI MATRİKSLERİNDE STEROL KOMPOZİSYONU ANALİZİ İÇİN NUMUNE KABULÜNE BA​​ŞLANMIŞTIR....

AKREDİTE ANALİZ SAYIMIZI %100 ARTTIRDIK. 49 ANALİZDEN AKREDİTE OLDUK.

Mayıs 30 2024 96
​​TÜRKAK kayıtlı akredite analiz sayımızı %100 oranında arttırmanın haklı gururunu paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz...

Müdürlüğümüz Kurutulmuş Meyvelerde Okratoksin A Analizi için numune kabul etmeye başlamıştır.

Ocak 30 2024 143
​​Müdürlüğümüz 30/01/2024​ tarihinden itibaren Kurutulmuş Meyvelerde Okratoksin A Analizi için numune kabul etmeye başlamıştır...

Yem ve Yem Hammaddelerinde ADF, NDF ve ADL analizleri için numune kabulüne başlanmıştır.

Ağustos 9 2023 199
​Yem ve yem maddelerinin sindirilebilirlik düzeyinin belirlenmesinde önemli olan ADF, NDF ve ADL analizlerinin çalışmaları tamamlanarak numune kabulüne başlanmıştır.​...

LABORATUVARIMIZDA ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI'' ANALİZİNE BAŞLANMIŞTIR.

Ocak 18 2023 78
LABORATUVARIMIZDA ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI'' ANALİZİNE BAŞLANMIŞTIR...

''Süt ve Süt Ürünlerinde Bitkisel Yağ Aranması'' Analizine Başlanmıştır.

Ocak 17 2023 321
​LABORATUVARLARIMIZDA ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI'' ANALİZİNE BAŞLANMIŞTIR...

Süt ve Süt Ürünlerinde "Karboksi Metil Selüloz (CMC)" analizine başlanmıştır.

Ağustos 24 2022 426
​Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde Süt ve Süt ürünlerinde "Karboksi Metil Selüloz (CMC)" analizine başlanmıştır...

Müdürlüğümüz Maaş Promosyonu Antlaşması İhale İlanı.

Ocak 13 2022 258
Müdürlüğümüz personelerinin Maaş Promosyon antlaşması ihalesi 19.01.2022 Çarşamba günü saat 10.00' da Müdürlüğümüz toplantı salonununda (kapalı teklif açık artırma usulü) yöntemi ile yapılacaktır. İhale Şartnemesi ve Teklif Mektubu ektedir. İlanen duyurulur.İhale Şartnamesi ve Teklif Mektubu.do...

Sütte Karbonat, Formaldehit, Hidrojen Peroksit aranması analizine başlanmıştır.

Ocak 6 2022 681
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde sütte karbonat, formaldehit, hidrojen peroksit aranması; analizlerine başlanmıştır. ...

Müdürlüğümüzde Çiğ Sütte "Somatik Hücre Sayımı" analizine başlanmıştır.

Nisan 12 2021 497
Müdürlüğümüz Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvar Biriminde Çiğ sütte önemli bir kalite kriteri olan ineklerde meme iltihabı ve gizli mastitisin göstergesi olan; Çiğ Sütte "Somatik Hücre Sayımı" analizinin numune kabulüne başlanmıştır.​...

"Aflatoksin M1 Analizi" ve "Nişasta Orjin Tayini" analizlerine başlanmıştır.

Mart 30 2021 773
Müdürlüğümüz Kapsam Genişletme Çalışmaları Dahilinde Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde Süt ve Süt Tozunda "Aflatoksin M1 Analizi" Fiziksel Analiz Laboratuvar Biriminde Mısır, Buğday, Patates, Manyok (Tapyoka) ve Pirinç Nişastasında, "Nişasta Orjin Tayini" an...

Kapsam Genişletme Çalışmaları Dahilinde Yeni Analizlere Başlanmıştır.

Şubat 9 2021 529
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde kapsam gelişme çalışmaları dahilinde yeni analizlere başlanmıştır.​Buğday ve Buğday Ununda "Gluten İçeriği" ve "Yaş Gluten Tayini" analizlerinde numune kabulüne başlanmıştır....

Müdürlüğümüzde "Metanol" ve "Hacmen Alkol" analizlerine başlanmıştır.

Şubat 9 2021 652
Müdürlüğümüzde Kapsam Genişletme Çalışmaları Dahilinde Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde "Alkollü İçkilerde Metanol Analizi; Distile Alkollü İçkiler, Şarap, Bira (Düşük Alkollü Bira Hariç) ve Sirkede Hacmen Alkol" analizlerinde numune kabulüne başlanmıştır...

Kapsam Genişletme Çalışmaları Dahilinde Yeni Analizlere Başlanmıştır.

Ocak 28 2021 561
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde kapsam gelişme çalışmaları dahilinde yeni analizlere başlanmıştır.​Süt Ürünlerinde "Natamisin Analizi"Et ve Et ürünlerinde "Kokuşma Testi"Dondurulmuş ürünler ve süt ve süt ürünlerinde "Peroksidaz Testi"Bitkisel ve Hayva...

Balda, Rutubet Tayini, Suda Çözünmeyen Katı Madde Tayini, Prolin Muhtevası ve Diastaz Sayısı analizlerine başlanmıştır.

Haziran 19 2020 1439
Müdürlüğümüz Fiziksel Analiz ve Kimyasal Analiz Laboratuvar Birimlerinde Balda, Rutubet Tayini, Suda Çözünmeyen Katı Madde Tayini, Prolin Muhtevası ve Diastaz Sayısı analizlerine başlanmıştır....

Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlarda, Kırılma İndisi Tayini analizine başlanmıştır.

Haziran 19 2020 1609
Müdürlüğümüz Fiziksel Analiz Laboratuvar Biriminde Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlarda, Kırılma İndisi Tayini analizine başlanmıştır....

Aflatoksin B1, B2, G1, G2 ve Toplam Aflatoksin analizlerine başlanmıştır.

Şubat 19 2020 1234
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde Aflatoksin B1, B2, G1, G2 ve Toplam Aflatoksin analizlerine başlanmıştır....

Şekerli Gıdalarda ve Balda Şeker Bileşenleri (Glikoz, Fruktoz, Sakkaroz, Maltoz, Laktoz) analizlerine başlanmıştır.

Şubat 19 2020 2313
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde Şekerli Gıdalarda ve Balda Şeker Bileşenleri (Glikoz, Fruktoz, Sakkaroz, Maltoz, Laktoz) analizlerine başlanmıştır....

Tüm Gıda ve Yemlerde "Escherichia coli O157" analizine başlanmıştır.

Şubat 19 2020 782
Müdürlüğümüz Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvar Biriminde Tüm Gıda ve Yemlerde "Escherichia coli O157" analizine başlanmıştır....
İlk 1 Son 

İLETİŞİM

    Amasya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Kirazlıdere Mahallesi Kirazlıdere Caddesi Tarım Sokak No:19 Merkez / AMASYA

  • Telefon : Santral:0358 212 41 82 Numune Kabul:0552 917 74 74

  • Faks : 0358 218 19 49

  • E-Posta : amasya.gidalab@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI