Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
AMASYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
NUMUNE KABUL VE RAPORLAMA BİRİMİ
FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
KİMYASAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
MİKROBİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
ANALİZLER
ANALİZ LİSTESİ VE ÜCRETLER
ÖZEL İSTEK ANALİZ TALEP FORMU
YAYINLAR
BROŞÜRLER
DERGİLER
BASIN
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
HAKKINDA
AKREDİTASYON KAPSAMI
MÜŞTERİ MEMNUNİYET ANKET FORMU
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ PROSEDÜRÜ
MÜŞTERİ ŞİKAYET VE İSTEK FORMU
TARAFSIZLIK VE GİZLİLİK BEYANI
İL HAKKINDA
SIK SORULAN SORULAR
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Amasya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Duyuru Arşivi
Başlangıç Tarihi
Tarih
Bitiş Tarihi
Tarih
LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE "STEROL KOMPOZİSYONU (BİTKİSEL VE HAYVANSAL KATI VE SIVI YAĞLAR, YAĞ EKSTRAKTE EDİLEN ÜRÜNLER İLE ZEYTİN YAĞI VE PRİNA YAĞI MATRİKSLERİNDE)" NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR..
Ocak
28
2025
BİTKİSEL VE HAYVANSAL KATI VE SIVI YAĞLAR, YAĞ EKSTRAKTE EDİLEN ÜRÜNLER İLE ZEYTİN YAĞI VE PRİNA YAĞI MATRİKSLERİNDE STEROL KOMPOZİSYONU ANALİZİ İÇİN NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR....
AKREDİTE ANALİZ SAYIMIZI %100 ARTTIRDIK. 49 ANALİZDEN AKREDİTE OLDUK.
Mayıs
30
2024
96
TÜRKAK kayıtlı akredite analiz sayımızı %100 oranında arttırmanın haklı gururunu paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz...
Müdürlüğümüz Kurutulmuş Meyvelerde Okratoksin A Analizi için numune kabul etmeye başlamıştır.
Ocak
30
2024
143
Müdürlüğümüz 30/01/2024 tarihinden itibaren Kurutulmuş Meyvelerde Okratoksin A Analizi için numune kabul etmeye başlamıştır...
Yem ve Yem Hammaddelerinde ADF, NDF ve ADL analizleri için numune kabulüne başlanmıştır.
Ağustos
9
2023
199
Yem ve yem maddelerinin sindirilebilirlik düzeyinin belirlenmesinde önemli olan ADF, NDF ve ADL analizlerinin çalışmaları tamamlanarak numune kabulüne başlanmıştır....
LABORATUVARIMIZDA ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI'' ANALİZİNE BAŞLANMIŞTIR.
Ocak
18
2023
78
LABORATUVARIMIZDA ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI'' ANALİZİNE BAŞLANMIŞTIR...
''Süt ve Süt Ürünlerinde Bitkisel Yağ Aranması'' Analizine Başlanmıştır.
Ocak
17
2023
321
LABORATUVARLARIMIZDA ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI'' ANALİZİNE BAŞLANMIŞTIR...
Süt ve Süt Ürünlerinde "Karboksi Metil Selüloz (CMC)" analizine başlanmıştır.
Ağustos
24
2022
426
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde Süt ve Süt ürünlerinde "Karboksi Metil Selüloz (CMC)" analizine başlanmıştır...
Müdürlüğümüz Maaş Promosyonu Antlaşması İhale İlanı.
Ocak
13
2022
258
Müdürlüğümüz personelerinin Maaş Promosyon antlaşması ihalesi 19.01.2022 Çarşamba günü saat 10.00' da Müdürlüğümüz toplantı salonununda (kapalı teklif açık artırma usulü) yöntemi ile yapılacaktır. İhale Şartnemesi ve Teklif Mektubu ektedir. İlanen duyurulur.İhale Şartnamesi ve Teklif Mektubu.do...
Sütte Karbonat, Formaldehit, Hidrojen Peroksit aranması analizine başlanmıştır.
Ocak
6
2022
681
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde sütte karbonat, formaldehit, hidrojen peroksit aranması; analizlerine başlanmıştır. ...
Müdürlüğümüzde Çiğ Sütte "Somatik Hücre Sayımı" analizine başlanmıştır.
Nisan
12
2021
497
Müdürlüğümüz Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvar Biriminde Çiğ sütte önemli bir kalite kriteri olan ineklerde meme iltihabı ve gizli mastitisin göstergesi olan; Çiğ Sütte "Somatik Hücre Sayımı" analizinin numune kabulüne başlanmıştır....
"Aflatoksin M1 Analizi" ve "Nişasta Orjin Tayini" analizlerine başlanmıştır.
Mart
30
2021
773
Müdürlüğümüz Kapsam Genişletme Çalışmaları Dahilinde Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde Süt ve Süt Tozunda "Aflatoksin M1 Analizi" Fiziksel Analiz Laboratuvar Biriminde Mısır, Buğday, Patates, Manyok (Tapyoka) ve Pirinç Nişastasında, "Nişasta Orjin Tayini" an...
Kapsam Genişletme Çalışmaları Dahilinde Yeni Analizlere Başlanmıştır.
Şubat
9
2021
529
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde kapsam gelişme çalışmaları dahilinde yeni analizlere başlanmıştır.Buğday ve Buğday Ununda "Gluten İçeriği" ve "Yaş Gluten Tayini" analizlerinde numune kabulüne başlanmıştır....
Müdürlüğümüzde "Metanol" ve "Hacmen Alkol" analizlerine başlanmıştır.
Şubat
9
2021
652
Müdürlüğümüzde Kapsam Genişletme Çalışmaları Dahilinde Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde "Alkollü İçkilerde Metanol Analizi; Distile Alkollü İçkiler, Şarap, Bira (Düşük Alkollü Bira Hariç) ve Sirkede Hacmen Alkol" analizlerinde numune kabulüne başlanmıştır...
Kapsam Genişletme Çalışmaları Dahilinde Yeni Analizlere Başlanmıştır.
Ocak
28
2021
561
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde kapsam gelişme çalışmaları dahilinde yeni analizlere başlanmıştır.Süt Ürünlerinde "Natamisin Analizi"Et ve Et ürünlerinde "Kokuşma Testi"Dondurulmuş ürünler ve süt ve süt ürünlerinde "Peroksidaz Testi"Bitkisel ve Hayva...
Balda, Rutubet Tayini, Suda Çözünmeyen Katı Madde Tayini, Prolin Muhtevası ve Diastaz Sayısı analizlerine başlanmıştır.
Haziran
19
2020
1439
Müdürlüğümüz Fiziksel Analiz ve Kimyasal Analiz Laboratuvar Birimlerinde Balda, Rutubet Tayini, Suda Çözünmeyen Katı Madde Tayini, Prolin Muhtevası ve Diastaz Sayısı analizlerine başlanmıştır....
Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlarda, Kırılma İndisi Tayini analizine başlanmıştır.
Haziran
19
2020
1609
Müdürlüğümüz Fiziksel Analiz Laboratuvar Biriminde Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlarda, Kırılma İndisi Tayini analizine başlanmıştır....
Aflatoksin B1, B2, G1, G2 ve Toplam Aflatoksin analizlerine başlanmıştır.
Şubat
19
2020
1234
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde Aflatoksin B1, B2, G1, G2 ve Toplam Aflatoksin analizlerine başlanmıştır....
Şekerli Gıdalarda ve Balda Şeker Bileşenleri (Glikoz, Fruktoz, Sakkaroz, Maltoz, Laktoz) analizlerine başlanmıştır.
Şubat
19
2020
2313
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde Şekerli Gıdalarda ve Balda Şeker Bileşenleri (Glikoz, Fruktoz, Sakkaroz, Maltoz, Laktoz) analizlerine başlanmıştır....
Tüm Gıda ve Yemlerde "Escherichia coli O157" analizine başlanmıştır.
Şubat
19
2020
782
Müdürlüğümüz Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvar Biriminde Tüm Gıda ve Yemlerde "Escherichia coli O157" analizine başlanmıştır....
İlk
1
Son