Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
AMASYA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
BİRİMLER
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
HİZMET STANDARTLARIMIZ
LABORATUVARLAR
NUMUNE KABUL VE RAPORLAMA BİRİMİ
FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
KİMYASAL ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
MİKROBİYOLOJİ ANALİZ LABORATUVAR BİRİMİ
ANALİZLER
ANALİZ LİSTESİ VE ÜCRETLER
ÖZEL İSTEK ANALİZ TALEP FORMU
YAYINLAR
BROŞÜRLER
DERGİLER
BASIN
KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
HAKKINDA
AKREDİTASYON KAPSAMI
MÜŞTERİ MEMNUNİYET ANKET FORMU
MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ PROSEDÜRÜ
MÜŞTERİ ŞİKAYET VE İSTEK FORMU
TARAFSIZLIK VE GİZLİLİK BEYANI
İL HAKKINDA
SIK SORULAN SORULAR
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Amasya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
>
HaberArsivi
Haber Arşivi
Başlangıç Tarihi
Tarih
Bitiş Tarihi
Tarih
MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE BAKANLIK RUTİN DENETİMİ YAPILDI.
Kasım
28
2025
0
Bakanlığımızca yapılmakta olan rutin denetimler kapsamında Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlükleri denetçileri tarafından 24 Kasım 2025 tarihinde Müdürlüğümüzde yapıldı. Gün içerisinde devam eden denetim esnasında ilgili birimlerimizce yapılan işlemle...
BİTKİSEL VE HAYVANSAL KATI VE SIVI YAĞLAR, YAĞ EKSTRAKTE EDİLEN ÜRÜNLER İLE ZEYTİN YAĞI VE PRİNA YAĞI MATRİKSLERİNDE STEROL KOMPOZİSYONU ANALİZİ İÇİN NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR.
Ocak
28
2025
0
BİTKİSEL VE HAYVANSAL KATI VE SIVI YAĞLAR, YAĞ EKSTRAKTE EDİLEN ÜRÜNLER İLE ZEYTİN YAĞI VE PRİNA YAĞI MATRİKSLERİNDE STEROL KOMPOZİSYONU ANALİZİNİN ÇALIŞMALARI TAMAMLANARAK NUMUNE KABULÜNE BAŞLANMIŞTIR...
HALKIMIZIN GÜVENİLİR GIDAYA ULAŞMASI İÇİN GAYRET EDİYORUZ.
Ekim
17
2024
0
Kaşar peynirlerinde fosfat ve sitrat tuzları analizlerinin çalışmaları tamamlanarak numune kabulune başlanmıştır.Bakanlığımız tarafından "Taze Kaşar Peynirinde Fosfat ve Sitrat Tuzlarının Tespitine İlişkin Analiz Metodu Geliştirildi."İlgili bilgilere ulaşmak için aşağıdaki linki tı...
GIDALARDA SUNİ TATLANDIRICILAR (SAKKARİN, ASPARTAM, ASESÜLFAM K) ANALİZLERİNE BAŞLANMIŞTIR.
Ekim
11
2024
0
GIDALARDA SUNİ TATLANDIRICILAR ANALİZLERİNİN ÇALIŞMALARI TAMAMLANARAK NUMUNE KABÜLÜNE BAŞLANMIŞTIR....
Bakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet GÜMEN Müdürlüğümüzü Ziyaret Ettiler.
Ağustos
21
2024
78
Bakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet GÜMEN ve Haygem Genel Müdürü Sayın Salih ÇELİK Müdürlüğümüzü Ziyaret Ettiler. Ziyaret kapsamında Sayın Bakan Yardımcımız ve Genel Müdürümüze yapılan çalışmalarımız hakkında bilgi verildi. Ziyaretleri dolayısı ile şükranlarımızı arz ederiz...
YANGIN GÜVENLİK EĞİTİMİ VE YANGIN TATBİKATI DÜZENLENDİ.
Ağustos
7
2024
113
Amasya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Kurumumuzda görev yapan tüm personele "Yangın Eğitimi" ve "Yangın Söndürme Tatbikatı" gerçekleştirildi...
AKREDİTE ANALİZ SAYIMIZI %100 ARTTIRDIK. 49 ANALİZDEN AKREDİTE OLDUK.
Mayıs
30
2024
236
TÜRKAK kayıtlı akredite analiz sayımızı %100 oranında arttırmanın haklı gururunu paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz...
Arsenik ve Civa Analizlerinde Numune Kabulüne Başlanmıştır.
Mart
21
2024
161
Müdürlüğümüzde Kullanım Sularında Arsenik ve Civa Analizleri için numune kabulüne başlanmıştır...
Kurutulmuş Meyvelerde Okratoksin A Analizi için Numune Kabulüne Başlanmıştır.
Ocak
30
2024
149
Müdürlüğümüz 30/01/2024 tarihinden itibaren Kurutulmuş Meyvelerde Okratoksin A Analizi için numune kabul etmeye başlamıştır...
Ulusal Staj Programı 2024 Yılı Başvuruları Açıldı.
Ocak
8
2024
124
Kurumumuzda staj yapmak isteyen üniversite öğrencileri başvurularını e-posta ile 28 Aralık 2023 -10 Mart 2024 tarihleri arasında https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden yapabilecektir....
ADF, NDF ve ADL analizlerinin çalışmaları tamamlanarak numune kabulüne başlanmıştır.
Ağustos
9
2023
209
Yem ve yem hammaddelerinin sindirilebilirlik düzeyinin belirlenmesinde önemli olan ADF, NDF ve ADL analizlerinin çalışmaları tamamlanarak numune kabulüne başlanmıştır....
''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI''
Ocak
17
2023
470
LABORATUVARLARIMIZDA ''SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE BİTKİSEL YAĞ ARANMASI'' ANALİZİNE BAŞLANMIŞTIR...
ULUSAL STAJ PROGRAMI BAŞVURULARI
Kasım
18
2022
272
2023 yılında Müdürlüğümüzde staj yapmak isteyen Üniversite öğencilerinin https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr web sayfasından 18 Ekim 2022 ile 18 Ocak 2023 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir...
KURUMUMUZ HELAL AKREDİTASYON KURUMU TARAFINDAN AKREDİTE EDİLMİŞTİR.
Kasım
1
2022
349
Kurumumuz OIC/SMIIC 35:2020 standardı gereklilikleri uyarınca Helal Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilmiştir...
KURUM AMİRLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Kasım
1
2022
377
Bakanlığımıza bağlı/ilgili/ilişkili Kurumlar ile koordinasyonu sağlamak amacı ile Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda 31.10.2022 tarihinde Kurum amirleri toplantısı düzenlendi.Ev sahipliğini İl Tarım ve Orman Müdürü Hayrullah Göktekin'in yaptığı toplantıya; Amasya Gökhöyük Tarım İş...
Sayın Valimiz Mustafa MASATLI Kurumumuzu Ziyaret Etti.
Ağustos
24
2022
420
Sayın Valimiz Mustafa MASATLI Müdürlüğümüzü ziyaret etti.Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyoloji analiz laboratuvarlarında incelemelerde bulunan Valimiz gıda güvenliği, hijyen ve kalite analizlerine yönelik faaliyetler hakkında bilgi aldı. Sayın Valimize ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederiz...
GIDALARDA KURŞUN VE KADMİYUM TAYİNİ ANALİZLERİNE BAŞLANMIŞTIR.
Haziran
24
2022
565
Müdürlüğümüz Kimyasal Analiz Laboratuvar Biriminde Gıdalarda "Kurşun ve Kadmiyum Tayini" Analizlerinde numune kabulüne başlanmıştır...
SOYA TAYİNİ ANALİZİNE BAŞLANMIŞTIR.
Mart
3
2022
417
Müdürlüğümüz Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvar Biriminde "Gıda ve Yemlerde Soya Tayini" analizine başlanmıştır...
Müdürlüğümüzde yeni analizler yapılmaya başlanmıştır.
Şubat
9
2022
366
Müdürlüğümüz Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvar Biriminde kapsam genişletme çalışmaları kapsamında yeni analizler yapılmaya başlanmıştır....
Sayın Valimiz Mustafa MASATLI Kurumumuzu Ziyaret Etti.
Ocak
12
2022
383
Sayın Valimiz Mustafa MASATLI Kurumumuzda yeni açılan Gıdalarda Gen Analizleri ve Mineral Analiz Laboratuvar Birimlerimizde incelemelerde bulunarak halkımızın güvenli gıdaya erişimini sağlamak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı...
İlk
1
Son