Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
AFYONKARAHİSAR GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    MÜDÜR
    MÜDÜR YARDIMCISI
    BİRİMLER
    • DÖNER SERMAYE
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    HİZMET STANDARTLARIMIZ
  • LABORATUVARLAR
    KALİTE YÖNETİM BİRİMİ
    • KALİTE YÖNETİM BİRİMİ HAKKINDA
    FİZİKSEL ANALİZ BİRİMİ
    KİMYASAL ANALİZ BİRİMİ
    MİKROBİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    KATKI VE MİKOTOKSİN ANALİZ BİRİMİ
    MOLEKÜLER BİYOLOJİ ANALİZ BİRİMİ
    KALINTI ANALİZ BİRİMİ
    MİNERAL ANALİZ BİRİMİ
    NUMUNE KABUL VE RAPOR DÜZENLEME BİRİMİ
  • ANALİZLER
    NUMUNE KABUL İŞLEMLERİ
    2025 YILI ANALİZ FİYAT LİSTESİ
    ÖZEL İSTEK FORMU
    AKREDİTASYON KAPSAMI
    KARAR KURALI TALİMATI
    FERAGAT BEYANI
    MÜŞTERİYE SUNULAN HİZMET VE SÖZLEŞMENİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ PROSEDÜRÜ
    MÜŞTERİ MEMNUNİYET ANKET FORMU
    MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ PROSEDÜRÜ
    ŞİKAYET FORMU
  • YAYINLAR
    BROŞÜRLER
    DERGİLER
  • BASIN
    İL HAKKINDA
    SIK SORULAN SORULAR
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksAfyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü

Tüm Duyurular

Arşiv
  • Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde GC/FID cihazı ile; Bitkisel ve Hayvans ... 05.11.2025
  • Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde HPLC cihazı ile; Gıdalarda Şeker Bileş ... 05.11.2025
  • Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde Tam Otomatik Selülöz Tayin Cihazı ile ... 02.06.2025
  • ​Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde tam otomatik protein tayin cihazı ile ... 21.04.2025
  • Laboratuvarımız Katkı ve Mikotoksin Analiz Biriminde baharatlarda Okratoksin-A a ... 21.04.2025
  • Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Analiz Biriminde süt ve süt ürünlerinde etike ... 10.04.2025
  • Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde yeni alınan tam otomatik protein tayin ... 19.03.2025
  • Laboratuvarımız Mineral Analiz Biriminde ICP/MS cihazı ile yem ve yem hammaddele ... 19.03.2025
  • Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Analiz Biriminde, "Et ve Et Ürünlerinde %1 Ha ... 28.10.2024
  • 24 Haziran 2024 tarihinde Bakanlığımız tarafından taze kaşar peynirinde fosfat v ... 17.09.2024
  • Laboratuvarımız Kalıntı Analiz Biriminde yumurta, kanatlı eti, kırmızı et, balık ... 05.08.2024
  • Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Analiz Biriminde RT PCR ile "Tüm Gıda ve Gıda ... 12.06.2024
  • Laboratuvarımız Katkı ve Mikotoksin Analiz Biriminde, Bütün haşhaş tohumu; çekil ... 31.05.2024
  • Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde meyve sularında "Formol Sayısı Tayini" ... 30.04.2024
  • Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Analiz Biriminde tüm gıda ve gıda maddelerind ... 30.04.2024
  • Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde Kırmızı Pul Biberde Yağ ve Tuz Analizi ... 19.04.2024
  • Laboratuvarımız Fiziksel Analiz Biriminde Mikroskobik Yöntemle Kekikte Yabancı M ... 19.04.2024
  • Laboratuvarımız Kalıntı Analiz Biriminde; "Balda Dapsone ve Colchicine" Analizle ... 18.04.2024
  • Laboratuvarımız Kalıntı Analiz Biriminde; Yumurta, kırmızı et (büyükbaş, küçükba ... 19.03.2024
  • Laboratuvarımız Katkı ve Mikotoksin Analiz Biriminde HPLC cihazı ile yemlerde vi ... 11.03.2024
  • Laboratuvarımız Mineral Analiz Biriminde; Yem ve Yem Katkı Maddelerinde ve Kulla ... 21.02.2024
  • Laboratuvarımız Mineral Analiz Biriminde ICP/MS Cihazı ile Gıda, Gıda Katkı Madd ... 25.12.2023
  • Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Biriminde; RT PCR cihazı ile Yemlerde Tür (Hi ... 25.12.2023
  • Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Biriminde RT PCR cihazı ile "Gıdalarda Bitki ... 08.11.2023
  • Laboratuvarımız Mineral Analiz Biriminde Gıda ve Gıda Katkı Maddelerinde Mineral ... 07.11.2023
  • Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Analiz Biriminde; RT PCR Cihazı ile Süt ve Sü ... 02.11.2023
  • Laboratuvarımız Kalıntı Analiz Biriminde, Balda Kloramfenikol ve Nitroimidazol M ... 02.11.2023
  • Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde; Kjeldahl Protein Cihazı ile "Süt ve S ... 05.09.2023
  • Laboratuvarımız Moleküler Biyoloji Analiz Biriminde; Et ve Et Ürünlerinde Real T ... 21.08.2023
  • ​Laboratuvarımız Kalıntı Analiz Biriminde Balık ve Sütte Nitroimidazol Analizler ... 09.08.2023
  • Laboratuvarımız Mineral Analiz Biriminde; "Yem ve Yem Hammaddelerinde ICP/MS ile ... 26.07.2023
  • Laboratuvarımız Kalıntı Analiz Biriminde, NİTROİMİDAZOL ve ANTİKOKSİDİYAL Analiz ... 05.06.2023
  • ​Laboratuvarımız Kalıntı Analiz Biriminde; GC-MS/MS cihazı ile Aşağıdaki ürün gr ... 06.02.2023
  • Laboratuvarımız Kalıntı Analiz Biriminde; LC-MS/MS cihazı ile " Yem, Yem Katkı M ... 11.01.2023
  • Laboratuvarımız Mikrobiyoloji Analiz Biriminde; "Süt ve Süt Ürünlerinde EMS Meto ... 27.09.2022
  • Laboratuvarımız Kimyasal Analiz Biriminde; GC cihazı ile "Süt Ürünlerinde Bitkis ... 31.05.2022

İLETİŞİM

    Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
  • Adres : Yeşilyurt Mah. 1728 Sok. No:2 Merkez/AFYONKARAHİSAR

  • Telefon : 0272 213 79 13

  • Faks : 0272 213 79 15

  • E-Posta : afyon.gidalab@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI