Muğla
Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, TÜRKAK tarafından yapılan denetim
sonucunda 04 Temmuz 2017 tarihi itibari ile TS EN ISO/IEC 17025:2012
Standardına göre akredite olmuştur. 18-19 Şubat 2021 tarihinde yapılan yenileme denetimi sonrası kapsamımız genişleyerek aşağıdaki son halini almıştır.
1. Gıda ve Yemde Listeria monocytogenes aranması (TS EN ISO 11290-1)
2. Gıda ve Yemde Listeria monocytogenes aranması (AFNOR BIO-12/11-03/04, bioMerieux VIDAS Listeria monocytogenes II (LMO2))
3. Gıda ve Yemde Salmonella spp. aranması (TS EN ISO 6579-1)
4. Gıda ve Yemde Salmonella spp. aranması (AFNOR BIO 12/16-09/05, bioMerieux VIDAS SLM)
5. Gıdalarda Escherichia coli aranması Koloni Sayım Tekniği (TS ISO 16649-2)
6. Gıda ve Yemde Escherichia coli O157 aranması (TS EN ISO 16654)
7. Gıda ve Yemde Ham Protein Tayini (AOAC 2001.11)
8. Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Rutubet Tayini (TS ISO 712)
9. Baklagiller, Tahıllar ve Yan Ürünlerinde Kül Tayini (TS EN ISO 2171)
10. Sularda pH Tayini Elektrometrik Metot (TS EN ISO 10523)
11. Sularda Elektriksel İletkenlik Tayini Elektrometrik Metot (TS 9748 EN 27888)