T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

KAPSAM GENİŞLETME

Yayın Tarihi : 13.06.2025

Laboratuvar Müdürlüğümüzde TÜRKAK Tarafından Gerçekleştirilen Gözetim Denetiminde;

  1. Fiziksel Analiz Biriminde Bitkisel Yağlarda Kırılma indisi Tayini Analizleri
  2. Kimyasal Analiz Biriminde Bal ile   Meyve ve Sebzelerde HMF Tayini Analizleri
  3. Mikrobiyoloji Analiz Biriminde Gıdalarda Stafilokokal Enterotoksin Aranması (AOAC 2007.06) ve Gıda ve Yemlerde Salmonella spp. Aranması (TS EN ISO 6579-1) Analizleri
  4. Mineral Analiz Biriminde Yem ve Yem Katkı Maddelerinde Kurşun(Pb), Kadmiyum(Cd), Arsenik(As)  Analizleri
  5. Yem Analiz Biriminde Yemlerde Toplam Şeker Analizleri ​
  6. Katkı Analiz Biriminde Süt ve Süt Ürünlerinde Natamisin Analizleri için


 Akredite olunarak numune kabulüne başlanmıştır.​