T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Haberler
Duyurular
Mevzuat
Basın Açıklamaları
İletişim
Haberler
Ambalaj ve Dioksin Laboratuvarımızda Gıda ile Temas Eden Kağıt Madde ve Malzemede Fitalat Analizi yapılmaya başlanmıştır. (30.03.2024)
Toksin Laboratuvarımızda Alternaria Toksinleri Analizi yapılmaya başlanmıştır.( 16.02.2024 )
Helal Belgelerin Küresel olarak Tanınması Temalı Uluslararası Konferansa Katılım.
Katkı Laboratuvarımızda Takviye edici Gıdalarda B grubu vitamin analizleri yapılmaya başlanmıştır.
Fiziksel Analiz Laboratuvarımızda balda kestane, akasya, ıhlamur, ayçiçeği Polen Oranı Analizi yapılmaya başlanmıştır. (15.02.2023)
Katkı Laboratuvarımızda Gıda Takviyelerinde Melatonin Analizi yapılmaya başlanmıştır. 06.01.2023
Kalıntı Laboratuvarımızda Susam Tohumunda ETİLEN OKSİT Analizine Başlanmıştır. ( 28.11.2022 )
Katkı Laboratuvarımızda Peynir ve İşlenmiş Peynirlerde Sitrik Asit analizi yapılmaya başlanmıştır(22.11.2022)
Ambalaj ve Dioksin Laboratuvarımızda Gıda ile Temas Eden Silikon Madde ve Malzemelerde Uçucu Madde Miktarı Analizi 28.10.2022 tarihi itibariyle yapılmaya başlanmıştır.
Mikrobiyoloji Laboratuvarımızda Campylobacter spp. Sayımı Analizine Başlanmıştır (03.10.2022)